Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutečně strhující thriller, ve kterém udeří hitchockova hrůza jako hrom! Komu věřit, když už nemůžete věřit ani sám sobě? Brutální vražda otřásla domem v zapadlé čtvrti New Yorku. Psychicky narušený učitel Nick Parker, který v domě hrůzy bydlí, je vyslýchán policií. Z toho všeho ale začíná pomalu šílet, propadá panice a hlavně - ztrácí důvěru v sám sebe. Totální paranoia je všude kolem... že by měl Nick přece jen s ohavnou vraždou něco společného? Nebo je dokonce vrah? Komu ale věřit, když už nemůžete věřit ani sám sobě?! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

klima777 

všechny recenze uživatele

Žel, celkem zklamání. Předvídatelná záležitost. Natočte pár lehce halucinogenních obrázků (včetně flashbacků); přidejte kecy o konspiraci; používejte výrazy jako "gnostici", "sekta" atp., aniž byste znali jejich skutečný obsah a smysl. Mluvte o duši, nezávislosti a umění. Nechte hlavního protagonistu proběhnout vágóny nočního metra a zabít pár lidí... A máte to na háku. Jenže tenhle film pneuma i psyché postrádá a jeho sóma (či spíše sarx) je neduživé. Koukat se na něj sice dá, nikoli však opakovaně. Takové lepší hysteréma. Plané (v českém i řeckém významu slova). ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Hrůzu mně to nenahánělo ani omylem (možná jen ve smyslu, aby to netrvalo 3 hodiny). Chvílemi je to zábavné (dialog s domácím o nájemném), ale většinou to postrádá atmosféru a pointu jsem uhodl v cca polovině filmu. ()

Reklama

Reklama