Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (654)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Když jsem v jedné recenzi četl, že "prodavače, kterého hraje Richard Genzer, ve filmu neustále pod pultem někdo feluje", začal jsem se děsit... Kameňák 3 má příběh!!! Promiňte, ale nehodlám tomuto "filmu" dávat hvězdičky navíc kvůli věci, kterou ostatní snímky disponují jaksi "mimochodem." Scénáristická bezradnost je zde znát víc než předtím, jelikož věty "Ty jsi blbej/blbá" tvořily podstatnou část "hlášek" filmu. I já jsem se ze začátku asi čtyřikrát zasmál, ale pak už to, jako ostatně u kažého Kameňáku, šlo rapidně dolů. Absolutní dno předvedli Monika Absolonová a Dolly Buster. Jsem rád, že máme ty tři příšerné roky za sebou, ale při pomyšlení na to, že Zdeněk Troška začne opět kurvit českou pohádku, nevím, zda mé vydechnutí bude tak hluboké... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Pravá lidová zábava, vrchol nevkusu, a nebo jenom odraz společenského bonmotu na poli lidového humoru? Předpisový diktát od TV Nova, čemu se budeme smát, je nemilosrdný. Z nabízených možností si každý vybere sám. Když jsem druhému Kameňáku dával dvě hvězdičky, zablýskla se ve mně jiskra naděje na lepší časy. Zdeněk Troška však předkládá nezvratné důkazy o své režijní impotenci. Ne, není špatným režisérem proto, co točí, ale pro to, jak točí. Hodinu a tři čtvrtě jsem nevěřícně kroutil hlavou nad tím, jak dokáže někdo vedle sebe postavit naprosto brilantní fór vedle toho nejtupějšího a nejnevtipnějšího. Troška si pod sebou uřezal větev, která měla nejsilnější strukturu z celého (díky Bohu, že natolik chudého) stromu. Samozřejmě, že o příběhu nemůže být řeč, ale rozhodně jde hovořit o pevném ústředním bodu celého vyprávění. S překvapivě ucelenou decentností předkládá vtipy o cikánech, ale hned vzápětí zase (ne)chtěně tlačí na pilu, když se s křečovitě postaví tváří v tvář moralizačnímu podtextu o českém postoji k této rasové menšině. Ne, stav společnosti není to, co dokázal ve svém filmu předložit, i když to(!) jednoznačně chtěl. Za tohle se na něj snese kritika, protože se mermomocí snažil vyprávět něco, co mu nešlo. Ale hněv a zloba zase padne za vtipy, které vyplňují zbylou část „filmu“. O jejich úrovni se dá pochybovat stejně tak dobře, jako o režisérově provedení. Možná, že kdyby Troška vzal kameru a udělal si malou procházku po samotném Týnu nad Vltavou, tak by se mu podařilo ukořistit mnohem více humoru, než jaký mu do kamery odříkávají herci, nad nimž nezbývá nic jiného než zaplakat. Snad jen Josef Laufer si zaslouží mimořádnou pochvalu za svého dokonalého Lea Kohna, i když ne každý snese jeho nekonečné hořekování. Takže když to shrnu, tak mi vyjde, že i přesto, že Troška přinesl do filmu vtipy, které mi chyběly v předchozích dvou dílech, hranici mezi trapností a humorem přeskočil v úplně jiných chvílích, než v jakých sám chtěl. Doufejme tedy, že s tímhle tématem nadobro končí, i když jeho úvahy o vážně mířených projektech vyvolávají ještě více husí kůže, než fakt, že by měl přijít Kameňák 4 a s ním vtipy, které tu ještě nebyly ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně všechno vůbec bylo? Po zkouknutí třetího dílu mám takový lupavý pocit, že od jedničky do trojky je všechno točené podle šablony, akorát se do toho přidává jiná kopa kameňáků a příběh se zhoršuje a zhoršuje. Teď už do toho zapletou fotbal a kopu cikánů, kteří se s tím perou a já si za živa nedokážu vzpomenout na něco, co by mi tenhle film s příjemným zněním připomnělo, že je to docela ještě zábava. Ale to nejde. Trojka už je totiž, fakt už velká kravina, která možná baví, ale jenom v určitých sekvencích a hlavně tím, jak si autoři věřili a mysleli si, že úspěch už má trojka předem jasnej, minimálně tím, jak se o tom zase bude dlouho mluvit. Ale jak to nakonec dopadlo co? ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $709,565 ║ Toto bol jeden z najhorších filmov vôbec z toho čo som videl, sakra kam až ten Troška môže klesnúť? /0%/ ()

Marigold odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeněk Troška je černá díra. Na počátku byl talent, na dočasném konci... jak to nazvat? Poušť, absolutní pustina, neuvěřitelné diletanství, nulové vedení herců (vždyť i ta poslední bába z Hoštic hraje lépe než zdejší "profesionálové"!), žádný scénář (náznak zápletky s fotbalovým zápasem evokuje scénáristické stádium rozkladu dle hesla: dám si sedm piv a jednu zelenou), prachsprosté rutinérství a snad jedno jediné místo, kdy se člověk zasměje něčemu tak trapnému, že už to bez emocí ustát nejde a nechce-li se divákovi plakat nebo okusovat nábytek vzteky, tak tu hubu prostě zkřiví. Zkrátka a dobře bezduché omalovánky pro televizní zábavou zmrzačené diváky. Tímto si na náhrobní kámen tesám: "vydržel až do konce, hledal vtip a kdesi pošel žízní a hladem, protože šutry žrát nelze". Sbohem, Kameňákove, a už se probůh nevracej z říše pohádkové debility a království senilních hereckých trosek. Nebo trošek? ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, přátelé! Zdenda Troška to opět dokázal! Nejenže opakuje "úspěch" svých Kameňáků už potřetí, ale dokonce své výkony dotváří jako malíř své vrcholné dílo. Je to on, který mění pohled lidí mladých na Českou filmovou scénu a který starším dokazuje, že se umí zasmát jeho kameným vtipům, které jsou páleny na diváka rychleji než kulky z rotačáku Arniho (Schwarzenegger). Je to neuvěřitelné, jak tento malý usměvavý chlápek dokáže jednoduše vstupovat každým rokem do historie a poupravovat hranice kinematografie. Měli by jsme mu všici vzdát holt. Jednou bude mít sochu. Nevím jestli bronzovou ani jestli bude v Hošticích. Je však jasné, že někteří znás ho do posledních minut svého života půjdou uctívat svou močí a pohledy opovržení(nebo snad obdivu). Jeho socha jistě vydrží dlouhá léta a přežije většinu svých obdivovatelů a jednou, třeba jednou se k němu generace budou vracet a vzpomínat na jeho krásné české komedie. Ano přátelé tohle všechno se stane a vlastně už se to děje. Ano mistře, jste génius a po smrti budete jistě uznáván i svými kritiky, kteří vaše myšlenky dostatečně nepochopili. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Umělecká dráha Zdeňka Trošky opisuje genezi křesťanství a víry českého národa - na počátku bylo kreativní Slovo, na konci železná pěst lidu... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem něco očekával od třetího pokračování troškokomedie, tak teď už nečekám od pana režiséra kromě klidu od jeho tvorby nic. Jak se vyjádřit? Snad tak, že dobře už bylo a toho hůř se doufám nedožijem. Všechno co jsem viděl předčilo mé očekávání, a tak je jen dobře - nejen pro celej náš národ, ale určitě i pro romy a možná i žluťoučké spoluobčany (předpokládám, že čtvrté pokračování musí bejt o nich a kdoví co by třeba vyváděli s Robertem Rosenbergem, když Dolly už tu byla) -, že se lidé točící okolo této minisérie rozhodli říci k dalšímu pokračování rozhodný NE. To já říkám taky. Jestli tohle psaní bude číst někdo, jenž by snad váhal, jak se rozhodnout, za sebe říkám:- do kina jdi jestli jsi během posledních 10 let neslyšel žádnej vtip (podotýkám -ŽÁDNEJ- a nemyslím dobrej)./ - pokuď jsi róm a chceš vidět pokoření bílé rasy (nejen při fotbale)./ - myslíš si, že R. Genzer bude ještě lepší než v Tele tele (odpovídám: v tele je mnohokrát lepší a není trapnej)./ - jseš policajt masochista a musíš vidět jak tvoji kolegové trpěj (nejen ve službě)./ - nemůžeš sehnat žádnou kazetu s Dolly a musíš ji ještě než umře vidět (na reprízu bych nečekal)./ -nejvíc ze všeho se směješ hulení pod stolem (s ministerstvem zdravotnictví to nemá nic společnýho)./ - smál ses tomuhle příspěvku (potom máš smysl pro humor a zůstaň doma!). Jedinej rozumnej plus tohodle filmu je sexy Jana Paulová, který léta přidávají nejen na kráse. Chceš se bavit? Já bych šel na nějakou komedii! ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Zdejší zvěst, že "K3 má příběh", mě udolala natolik, že jsem se nechal přemluvit nadšenými rodinnými komentáři televizního programu a zhlédl jsem také - abych po "moderních" prostřizích fotbalového zápasu s prostřihy na Moniku Absolonovou, hluboce litoval. Za to, že jsem si trilogii vážně střihnul celou, jsem na sebe asi i trochu hrdý, ale divákův masochismus je to stále stejný. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Jo! Když se daří, tak se daří." Začína to pripomínať film. Kým originál bol len nesúvisle pozliepaným sledom vtipov a udalostí, už v dvojke prišlo niečo, čo sa s prižmúreným okom predsa len príbehom nazývať DÁ. Trojka je asi „najfilmovejšia“. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Sám se těm dvěma hvězdičkám divím, ale vážně - Zdeněk Troška se poučil z chyb svých předchozích Kameňáků. Tak třeba vytvořil základní osu příběhu s fotbalovou sázkou, okolo níž se více méně všechno točí. Správně se dovtípil, že nejvtipnější z celého Kameňákova je věčně soupeřící dvojice Laufer- Tauchenová. Polepšil se i v převodu vousatých vtipů do filmové podoby, takže už se tady nestane, že pointa je nám vyzrazena dřív než vtip začne (jako v předchozích případech). Oklestil obyvatelstvo o jeptišky, vojáky, učitelky a děvky (až na jednu velmi slavnou, samozřejmě). Ale tím má chvála bohužel končí, jinak je to pořád stejně přisprostlá pivní zábava. Jen pozorněji konstruovaná, takže zatímco v předchozím díle připadaly dva slušné gagy na osm špatných, tentokrát se skóre zvyšuje na 4:6. Proto 40% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

A tentokrát to dávám sobě, že jsem tu sračku vůbec dokoukal a dokonce u ní ani neusnul. Největším problémem filmu není to, že přestože má být složen ze samých vtipů, vtipný není, ale že ty vtipy jsou ze sorty vtipů hospodských, hloupých a trapných. Příběh nestojí za nic, měsíc po podívání si už ani nepamatuju, o co tam šlo v hrubých rysech. Plejáda herců s nulovým potenciálem na snímek spíš jen háže hrsti šutrů. Pohřbívá jej totiž absolutní nedostatek čehokoliv, nad čím by se mohl člověk nějak zamyslet, zasmát, zhrozit nebo cokoliv jinýho. Prostě se jen koukám a nudím. Koukám a nudím. Koukám a hele, titulky! Přesto znám lidi, kteří si myslí, že je to jeden z nejlepších českých filmů. Ty lidi jsem dal na ignore list. Ale díky Bohu, že Troška existuje. Nebýt něj, nikdy bych si tak moc nevážil Jaroslava Soukupa. Ti dva by měli udělat nějakej společnej projekt, to by byla šleha, kterou by ve svém boji proti alkoholismu zahrádkou neustála ani Lindsey Lohan. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou věci, kterým nerozumím a nechci rozumět. Tohle je jedna z nich. Opravdu necítím potřebu jakkoli hodnocení vysvětlovat. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

NASRAT! TROŠKU HODNĚ... - - - P.S. Tak si tak ex post dumám, v čem to asi budou jednou hrát ty dětičky dnešních celebříť?... ;-) Třeba takový Václav Vydra IV... :-)))) Možná v nějakých análních sc(é)ánkách s malou Busterovou. Buster Muster... ()

Reklama

Reklama