Reklama

Reklama

Cliffordovo neobyčejné dobrodružství

  • USA Clifford's Really Big Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Clifford, Cleo a Bifteček se vám představí ve svém prvním filmovém dobrodružství! Ti se vydávají na dlouhou cestu, na jejímž konci čeká soutěž talentů. Vítěz získá doživotní zásobu dobrot Hamky-ňamky. Společně s novými kamarády, jako je fenomenální fretka Shackelford a železná čivava Rodrigo, secvičí tato veselá skupinka Úžasných zvířat nádhernou show. Každý z nich se stane vítězem, a to především díky Cliffordově láskyplnému porozumění pro potřeby ostatních. V původním znění filmové verze cenami ověnčeného animovaného seriálu uslyšíte Johna Rittera (Smrtící bumerang) jako Clifforda a dále například Jennu Elfmanovou (Looney Tunes: Zpět v akci) a Johna Goodmana (Flintstoneovi). Námětem pro tuto skvělou podívanou se stala oblíbená knížka o velikém červeném psovi. Pojďte si s ním zaštěkat! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká jednoduchá, priamočiara, farebná, infantilná a veľmi predvídateľná animovaná blbinka pre deti, ktorá vychádza z úspešného animovaného seriálu. V zásade je tu klasická šablóna, ktorá musí deti proste baviť a ktorá určite plní svoj účel. Pre tých najmenších teda lahoda, pre dospelákov na chvíľu pohoda :) 60 % ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Průměrná pohádka pro nejmenší, ze který si rodič nic nevezme. Seriál neznám, ale k pochopení to divák opravdu nepotřebuje. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Seriál nepoznám, ale tento film by sa mohol volať skôr ako Cliffordovo obyčajné dobrodružstvo. Skôr určený pre dievčatá, v takých nesmú chýbať buď kone alebo psy. V tomto prípade poriadne prerastený a "typicky" červený pes. Asi jediným plusom animáku je obstojná 2D animácia. Príbeh mi prišiel tuctový, nie príliš zaujímavý, aj keď s lepšiacim sa záverom, a s humorom, ktorý je prvoplánovo detský, tvorený zvieracími eskapádami. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Tohle by mě tedy ani v těch pěti letech nebavilo. Už tehdy jsem nesnášel, když jsem v příběhu nenašel smysl a tahle pohádka je až do nebe primitivní, naivní a uměle slaďoučká. Třicetimetrový rudý mluvící pes uprostřed města a bez jakékoli mediální pozornosti, která by ho "chránila"? Byl by mrtvý dřív, než by stačil říct federální bezpečnost nebo cizí pozemek. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama