Reklama

Reklama

Jediná láska

  • Velká Británie One Love

Obsahy(1)

Syn legendy reggae Boba Marleyho v roli svobodomyslného rastafariánského hudebníka Kassy, který na hudební soutěži v jamajském Kingstonu potká nádhernou gospelovou zpěvačku Serenu. A to je velký průšvih, protože její otec je ortodoxně věřící pastor, který nechce o rozevlátém páskovi s dredy ani slyšet… (oficiální text distributora)

Recenze (7)

faldimor 

všechny recenze uživatele

moc prijemny film. pointa se samozrejme da odhadnout uz od zacatku, ale pokud jste jen trochu "rasta positive", muzete si pridat jednu hvezdicku. V hlavní roli solidni ky-mani marley ()

Reklama

beran-ek 

všechny recenze uživatele

Sice klasickej, nevýraznej příběh.. Ale doplněn pohodovou kulturou a hudbou. Být to v americké produkci.. je to tak za tři hvězdičky :) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Taková červená knihovna. Pardon, červeno-žluto-zelená knihovna pojednávající o nesnášenlivosti křesťanů s "pochybnými" rasta. Velice tuctový děj a zajímavé (srandovní) motivace postav. Přesto je to hrozně - jak jinak - pohodové. A může mi sakra někdo vysvětlit to vajíčko? :D V Cool runnings mi to přišlo prostě jako vtípek, ale po zhlédnutí One love mám pocit, že to nemůže být náhoda. :) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama