Reklama

Reklama

Jediná láska

  • Velká Británie One Love

Obsahy(1)

Syn legendy reggae Boba Marleyho v roli svobodomyslného rastafariánského hudebníka Kassy, který na hudební soutěži v jamajském Kingstonu potká nádhernou gospelovou zpěvačku Serenu. A to je velký průšvih, protože její otec je ortodoxně věřící pastor, který nechce o rozevlátém páskovi s dredy ani slyšet… (oficiální text distributora)

Recenze (7)

swamp 

všechny recenze uživatele

Taková červená knihovna. Pardon, červeno-žluto-zelená knihovna pojednávající o nesnášenlivosti křesťanů s "pochybnými" rasta. Velice tuctový děj a zajímavé (srandovní) motivace postav. Přesto je to hrozně - jak jinak - pohodové. A může mi sakra někdo vysvětlit to vajíčko? :D V Cool runnings mi to přišlo prostě jako vtípek, ale po zhlédnutí One love mám pocit, že to nemůže být náhoda. :) ()

faldimor 

všechny recenze uživatele

moc prijemny film. pointa se samozrejme da odhadnout uz od zacatku, ale pokud jste jen trochu "rasta positive", muzete si pridat jednu hvezdicku. V hlavní roli solidni ky-mani marley ()

beran-ek 

všechny recenze uživatele

Sice klasickej, nevýraznej příběh.. Ale doplněn pohodovou kulturou a hudbou. Být to v americké produkci.. je to tak za tři hvězdičky :) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama