Pochod časem
Sci-Fi
USA, 1993, 74 min
Anton VassilHrají:
Jeff Rector, Robert Z'Dar, Jim BoevenObsah
Na hranici mezi filmy Návrat do budoucnosti a Rocky Horror Picture Show se pohybuje originální sci-fi snímek Pochod časem. Američtí filmaři si pohráli s myšlenkou teleportace v čase takovým působem, až byl jejich film odbornou veřejností nazván „nejulítlejší dílo roku 1993“. Děj se točí okolo skupinky nacistů, kteří se pokusí teleportovat do Anglie v době 2. světové války. „Nepředvídatelné okolnosti“ však způsobí, že se dostanou do budoucnosti, konkrétně do Spojených států začátku 90. let. A pravá komediální jízda plná absurdních situací může začít! (oficiální text distributora)
darkrobyk
Je dosti troufalé, porovnávat s Návratem do budoucnosti, a ještě troufalejší s Rocky Horror Picture Show. A originální? Tak pardon, ale tenhle blábol nesahá např. filmu Zítra vstanu a opařím se čajem ani po kotníky. Podle neustálého se ksichtění Fredericka Andersona jsem došel k závěru, že snad mělo jít o komedii...nu, asi typicky americkou, já se totiž nezasmál ani jednou. Nudný a až do konce zcela předvídatelný film bez jakéhokoliv nápadu či překvapení. A když se v téměř závěru objevil několikrát zhora nešikovně nastrčený mikrofon, pomyslel jsem si cosi o blbém amatérismu. Jedna hvězdička z milosti, ovšem filmu je lepší se vyhnout - ztráta času.(1.8.2010)
sarkas21
odpad!strašnéééé(3.12.2011)