Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Abraham Lincoln pracuje v Gettysbusgu, je si plně vědom, že se hrozba z minulosti vrátila. Hrozí, že roztrhá už jednou roztržené národy na kousky. Musí se vydat za nepřátelské linie, aby čelil nepříteli mnohem strašnějšímu, než je konfederační armáda chodících mrtvol. (Langy10)

Recenze (52)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se v témže roce natočil film Abraham Lincoln: Vampire Hunter, bylo jen otázkou času, kdy se společnost The Asylum (jak už bývá poslední dobou u ní zvykem), rozhodne natočit svou vlastní verzi mnohými očekávaného filmu a vytřískat z toho nějaké peníze. Do režisérského křesla usedl Richard Schenkman, který není žádným zelenáčem a tak jsem si přece jenom sliboval alespoň trochu důstojnou podívanou. Leč opět jsem velmi brzy zjistil, že to bylo jen mé „zbožné“ přání. Nechápu, proč se tvůrci nízkorozpočtových zombie filmů nezajdou podívat na nějaký „zombie festival“ a neosloví tamní účastníky (většina z nich má docela obstojné masky). Určitě by to vypadalo mnohem lépe a ani by za to moc neutratili. Tahle parodie na hororový film obsahuje až příliš velké množství nezáživných pasáží a přihlouplých dialogů, ale co taky od The Asylum čekat. To samé se dá říci i o špatných digitálních tricích, cákancích krve a akčních scénách. Zombíci jakoby byli po většinu času v jakémsi transu a „ožili“ jen díky hluku. Čehož ovšem naši „hrdinové“ nedokázali pořádně využít (teda když nepočítám ten konec) a opět se tu chovali dost nelogicky. Za což taky většina z nich zaplatila životem. Divák se tu zase dočká zmateného pobíhání okolo úkrytu (do kterého by se zombie nikdy nedostali), kdyby jim to dementní postavy (scénář) tak krásně neumožňovaly. I přes všechny zápory se mi ovšem v jistých chvílích Abraham s kosou v ruce líbil. Když už stál scénář za hovno, tak alespoň trochu tenhle vousatý stařík přinesl trochu radosti milovníkům (laciného gore). 30% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Asylum dokazuje, že natočit lze věci levně a jednoduše. Ano, je to blbé až na půdu (nejspíše jako originál), ale na nic to nehraje. Herecké výkony jsou otřesné, kamera mizerná i přes ty filtry, střihač u své práce chrápal, ale svým způsobem je to zábavné a triky velmi slušné. Podruhé to vidět bych ale nezkousl. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kto očakával , že ASYLUM poteší vesmír nejakou peckou , tak ten sa zasekol na prapočiatku fungovania tejto niekedy neprávom zohyzdenej distribučnej spoločnosti. Tento snímok som si vzala , ako ich polkrok vpred a nevynechám ani B. Obersta ,ako Lincolna. Zombíci na uchádzajúcej úrovni , humorne načrtnuté , čiže vo filmovom zaradení vo svojej lige - spokojnosť. ()

Ice123 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl studentský film, tak by se to ještě dalo překousnout, ale takhle opravdu ne. Je to hodina a půl nudy, nehereckých výkonů, většinou bez hudby, naprosté nelogičnosti (ještě by se dalo pochopit, že je zombie nevidí a neslyší, ale to že "agenti" nevidí a neslyší zombie, to už je moc.... a takových věcí je tam spousty) a hodně špatného scénáře i režie.... NEJHORŠÍ FILM LETOŠNÍHO ROKU 5% ()

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už psal jeden lamujicí muž, Abe se v hrobě obrací takovou ale takovou rychlostí, že si ho najala firma AIRPLANES aby jim dělal turbíny v letadlech. Asylum si vzala na paškál další pecku a předělala jí na svůj FUCKBUSTER. Film je tak nudný a neinteligentní, že i vypití prošlého mlíčka by byla větší legrace. Sekaní hlav, dialogy, Hlavy, nudné dialogy. Gratuluju Asylum, tohle vás posune, určitě ještě níž, než jste chtěli, nebo je to plánované a kvůli vám bude konec světa, protože lidí si začnou střílet do hlav po dalším vašem průseru a pak už nic nezbyde, jen vy. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama