Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 3000 se skupina tzv. jeskynních lidí radí o tom, zda se mají pokusit přesídlit někam jinam za potravou. Starší mají strach, že by se to nelíbilo Démonům, ale na druhou stranu je nutné Démony vyhnat, aby se vrátili Bozi a opět chránili člověka (kvůli lidské sobeckosti a krutosti před nějakou dobou Bozi dovolili Démonům sestoupit na Zemi). Mladý Johny na Démony nevěří a vydá se prozkoumat možnosti. Zanedlouho se setká se dvěma lovci, kteří nejsou právě přátelsky naladěni, avšak náhle se společně ocitnou v situaci, kdy musí táhnout za jeden provaz. Jakási podivná klec je někam unáší – později se zjistí, že do tzv. centra lidské výroby. Ocitnou se mezi jakýmisi podivnými bytostmi, které si říkají Salk a mají v rukou nadvládu na planetě. Lidé jsou pro ně jen „lidská zvířata“, podřadné bytosti, které nejsou schopny se naučit ničemu složitějšímu. Když se ale při sesuvu půdy v horách objeví zlatá žíla, šéf bezpečnosti Terl a jeho asistent se rozhodnou, že se pokusí vyškolit lidská zvířata, aby pro ně těžili toto zlato z hory plné uranu, kde hrozí udušení. Zápletka akčního sci-fi filmu pak spočívá v tom, že se dělníci pod vedením Johnyho odhodlají ke vzpouře proti obludám – Salkům – a speciálně proti největšímu ze zloduchů, Terlovi, který se chce na úkor jejich úmorné práce obohatit. Na vítězném konci vzpoury stojí osvobození lidské rasy a otvírá se nová budoucnost pro jejich děti. (TV Prima)

(více)

Recenze (338)

kOCOUR odpad!

všechny recenze uživatele

Bezpochyby nejzábavnější snímek mého života. Dreadlock Travolta s ošklivým staniolem na nose, suspenzorem, za který by se nemusel stydět ten nejlepší pornoherec, rybářskými holinkami a jedním slovem úžasným dabingem Pavla Trávníčka (který možná ani netuší, jak moc dodal celému filmu říz :) hubí lidskou rasu za doprovodu hlasitého chrochtání a se zbraní, která jako by vypadla z počítačové hry počátku 90. let.Triková stránka je pouze pro nejotrlejší a ani se nesnaží maskovat zoufale malý rozpočet. Což by nebyl zase takový problém, kdyby si slečna Logika neodběhla nakoupit a nenechala autory vymýšlet si své verze přírodních zákonů a poté je počítačově ztvárňovat. Vrcholem slasti je pak téměř doslovně vykradená vestibulová scéna z prvního Matrixu a nechutné citace ze Star Wars. A ta kamera! Zvláštní náklon, který naznačuje nemalé zdravotní problémy jejího operátora, vyvolává citelné bolesti za krkem. A to ani nemluvím o střihu, to je panečku, věc! Smutné na celé věci je fakt, že si Travolta OPRAVDU myslel, že film je neuvěřitelně cool a že vystavěl dokonalou konkurenci všem sci-fi apokalyptickým spektátklům. Nebo je možná i předčil. Ale asi ho ani nenapadlo, že stojí za zrodem jedné z nejlepších filmových komedií, která JE OPRAVDU zábavná. A asi si to nemyslí dodnes. Což se vymyká mému chápání. VŘELE doporučuji jako studijní podklad pro práci na téma "Co všechno je možné ve filmu." ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Scientologický věrozvěst Travolta rozbil prasátko, navlékl na sebe kostým, se kterým by byl prvotřídní pouťovou atrakcí a pomohl tak stvořit poctu svému myšlenkovému guruovi, potažmo zakladateli scientologické církve, L.R.Hubbardovi. Ovšem v tomto případě platí, více než jinde, že z extrémně mizerné knihy dobrý film neuděláte. Obzvlášť, když za kamerou stojí člověk, jehož tvůrčí impotence je obdivuhodná a který se zmůže pouze na kradení (či mám tomu říkat citace?) scén ze slavných sci-fi děl (např.zpomalený průlet skleněnými tabulemi po zásahu kulkou je až do očí bijící agonie replikantky Zhory ze Scottova Blade Runnera). Škoda jen, že samotná scientologická církev nebyla stejně "úspěšná", jako tato Travoltova řitní speleologie, bylo by o jedny vlivné fanatiky méně. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Jo jo, jenom dobře sestříhaný trailer, hvězdy a zajímavá hudba prostě dobrý film neudělají...děsivý....L. Ron Hubbard je sice nebezpečný šílenec, ale tohle si nezasloužil.... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak špatně natočený a zahraný, až jsem se vlastně ani nestihl během filmu nudit (tím také odůvodňuji onu jednu hvězdičku)... ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Ve filmu zazní něco ve smyslu: "Člověk je ohrožený druh". Já bych to poupravil na: "Filmoví diváci jsou ohrožený druh a pokud vznikne víc takovýchto děsů, nejspíš vyhynou úplně". 10% Zajímavé komentáře: Lima, k0C0UR, movie, Superpero, Indiana, jednaveta, Kochanski, baily ()

Cervenak odpad!

všechny recenze uživatele

Legendárna sračka, ktorú som videl na sci-fi cone spolu s plnou sálou žánrových fanúšikov. Nemusím snáď dodávať, že sme potom do rána o filme vášnivo diskutovali a predbiehali sa v tom, kto si spomenie na väčšiu koninu alebo výraznejšie okopírovaný záber. Ale niet sa čo čudovať, keď je to natočené podľa "Biblie" kreténskych scientológov, ktorí sa od samovražedných siekt typu Svätyňa ľudu alebo Óm-šinrikjó líšia len tým, že sa im včas podarilo získať príliš veľký vplyv. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Scottova imaginace, Cameronova industriální výprava a Bessonova bizarnost se potkali v kyselinovém mixu, který leptá nejenom formální klasiky, nýbrž i dobrý divácký vkus ubohým scénářem bez řádnější logiky a smysluplnějšího opodstatnění. Nebrat se to celé smrtelně vážně, člověk by řekl, jací jsou ti scientologové pohodáři, když vyhodí do luftu pro dobrou zábavu přes $70 mil., ale takhle jim to docela přeju. :) ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

To snad nééé, Johne. To ani nemůžeš myslet vážně, todleto. Sice jsem slyšel ze všech stran, že je to pěkná sračka, ale stejně jsem se na to musel podívat. Bohužel se ukázalo, že všichni měli pravdu. Tenhle film se neměl nikdy natočit, peníze měly být raději rozdány sirotkům a Travolta si mohl alespoň trochu zachovat tvář. V tomhle filmu je totiž tak neuvěřitelně trapný, že jsem z něj málem neudržel večeři v žaludku. A to, že byl do tohohle paskvilu zatažen i můj oblíbenec Forest Whitaker, to považuju jen za shodu nešťastných náhod a jeho chvilkové pomýlení, jinak by tu roli v životě nemohl vzít a každého, kdo by mu ji nabízel, by musel nakopat do zadku tak razantně, až by se z toho onen dotyčný podělal. Shrnuto, podtrženo: Hnus, hnus, hnus!!! ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $73miliónovTržby USA $21,471,685Tržby Celosvetovo $29,725,663║ Skutočne katastrofa aká sa len tak nevidí. /5%/ ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Přišel jsem domů a v ruce kazeta z videopůjčovny s nápisem Bojiště země. Kazetu jsem vsunul do videa a začal 123 minut dlouhy sci-fi film. Na jeho konci jsem litoval těch 30kč co jsem do něj vložil. Mohl jsem mít nějaký pořádný časopis nebo něco k jídlu (at žije McDonald) místo toho mě bylo nazvracení. Toto dílo by se mělo promítat na školách s filmovým uměním, aby všichni věděli co nikdy nesměj natočit...Ukázkový odpad!!!! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Stupidita, která je ovšem natolik špatná až je nechtěně neskutečně zábavná. Právě zato si vysloužila svou jednu čestnou *. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mě to zas nepřišlo jako takovej průser. Jasně, že kamera je ultradebilní a celej ten svět je trochu postavenej na hlavu. Zároveň musim podotknout, že jsem se nenudil (a to to dávali někdy v jednu v noci). Travolta tam byl hyper a některý hlášky mě megarozgebily. "To je dobře že tady nemusím bejt dalších 5 cyklů, to bych nevydržel." "Jo jenže tu budete 50 MUAHAHAHAHAHHAHA" Prostě špatnej film, ale ne zas až tak. Dost mě rozesmál Forest Whitaker (ufon černoch :-)))))))) Podle mě to všichni stíraj spíš protože se tak "ví" že je to špatnej film tak aby nevypadali blbě. P.S. Travolta je geniálně nadabovanej. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo 30 let starý, rozhodně by to mělo benevolentnější hodnocení od všech těch masochistických milovníků nechtěně špatných filmů. Akorát chudák Barry - co se pocitu trapnosti za zúčastněné herce týče, John z toho vyšel nepoměrně líp (i když je to samozřejmě rolí). Dabing s nafetovaným Trávníčkem jahoda lahoda. "Carlo prošel." !!! :´) ()

Dever odpad!

všechny recenze uživatele

Soundtrack Elia Cmiral: 1. Battlefield Earth Theme [0:52] ,2. The Dome [3:32] ,3. Jonnie Leaves [1:34] ,4. Meeting Carlos, The Hunter [1:19] ,5. Terl [1:39] ,6. Jonnie's Enlightenment [1:56] ,7. The Plan/Fort Hood [2:42] ,8. Chrissy [1:04] ,9. Denver Library [1:19] ,10. Chrissy Collected [1:40] ,11. Man Animal Revolt [2:53] ,12. Mountain Tribe [1:43] ,13. Psychlo Wrangler [2:28] ,14. Psychlo's Top 40 [2:07] ,15. Commence Revolt [3:10] ,16. Do You Want Lunch? [1:34] ,17. Revolt Continues [2:16] ,18. Options for Renewal [2:01] ,19. Hope At Last [0:55] ,20. The Cavalry [0:34] ,21. Air Battle [1:50] ,22. Trench Attack [0:53] ,23. Web Cracking Stops [1:48] ,24. Dome Explodes [1:55] ,25. Gas Drone and Fight [1:43] ,26. Mickey the Hero [0:40] ,27. We've Won [1:12] ,28. End Tiles [1:33], ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Uznavam ze Travolta tu je hodne spatnej, ale odpad? To tezko. Odpad dam vecem na ktery se neda koukat, ale tohle me i docela bavilo. Hlavni prednosti tohohle filmu je vizualni stranka a hudba, ty jsou vyborny, zbytek za moc nestoji, ale kdyz to nebudete brat moc vazne tak se urcite budete bavit a navic mi to pripomnelo fallout. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Víte, přišlo mi hrozně vtipný jak John Travolta ve filmu Operace Hacker pronášel svoji repliku: „Víte jakej má Hollywood problém?Točí sračky.“ Tu roli mu psali na tělo!!!! ()

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

John Travolta je žena!

John Travolta je žena!

10.09.2006

Tak to tedy alespoň bude v připravovaném remaku muzikálu Hairspray, kde ztvární postavu Edny Turnblad, jejíž dcera Tracy (začínající Nikki Blonsky) se zaplete do rasových nepokojů v Baltimore… (více)

Reklama

Reklama