Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třiatřicetiletá účetní Molly otěhotní, ale její ženatý milenec Albert neustále odkládá rozvod. Navíc ho Molly po devíti měsících těhotenství přistihne s novou milenkou, a tak scéna, kterou ztropí, skončí porodními bolestmi. Ve spěchu nasedne do taxíku starostlivého Jamese, který je v porodnici považován za otce, a proto musí asistovat u porodu. Zatímco Mikey objevuje svět a Molly prožívá krizi, James je u nich stále častějším hostem. Molly zjistí, že zneužil její adresu, aby dostal senilního dědu do domova důchodců, ale pak se s ním dohodne, že jí za to bude hlídat Mikeyho. Přestože je jim oběma s veselým a přátelským taxikářem dobře, začne se Molly poohlížet po vhodném otci. V úvahu by přicházel dokonce i Albert, ale když se přijde podívat na Mikeyho, James ho vyhodí. Molly se s ním kvůli tomu pohádá a on rozzlobeně odejde. Žena však velmi brzy pochopí, že Albert rozhodně není tím pravým kandidátem. A když ji zanedlouho zavolají do domova důchodců, kde mají potíže s dědou, vydá se tam, aby situaci vyřešila. Díky tomu se však neplánovaně setká s Jamesem a uvědomí si, že není třeba hledat to, co má celou dobu vedle sebe. (TV Nova)

(více)

Recenze (266)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film patří k těm několika vyvoleným, které lze na televizní obrazovce vidět vždy s chutí. Skutečně zajímavé pro mě byla nedávná možnost vidět film v originále - Bruce Willis jako hlas Mikeyho nemá chybu... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková normální klasická rodinná komedie, o které se v té době hodně mluvilo, protože to byl jeden z prvních amerických filmů, co sem oficiálně přišlel. Měl jsem ho nicméně rád, koukal jsem na něj často, ale že by se to pro mě stalo jakýmsi kultem od mala, to se taky říct nedá. Travolta a Alley ale hráli pěkně a příjemně to mezi nimi tenkrát jiskřilo. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Opět, ale poprvé co mě má tolik rozesmát? Jde o komedii, kde mě přijde nejvtipnější Travolta(nic osobního) a někdy nějaká ta hláška. Od filmu na 4* čekám víc. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Billy Idol a David Kitay: 1. I Love You SoI Get Around 2. And She Was 3. Dumb Things 4. Cry Baby 5. When I Grow Up (To Be A Man) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Milá, vtipná a príjemne staromódna záležitosť. Okrem sympatického páru Kirstey Alleyová & John Travolta, je plusom originálny nápad nechať prehovoriť duševne veľmi vyspelé batoľa (samozrejme sa jedná o monológ, ktorý počujú iba diváci). Američania (a majitelia DVD s pôvodným znením) z tohto nápadu majú neobyčajný zážitok – dieťa v origináli narozprával Bruce Willis. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá romantická komedie, založená na vděčném nápadu. Kirstie Alleyová vynikající, John Travolta ujde. Ovšem druhý díl už je přece jen trochu bezradný a s trojkou je to ještě o něco horší. Pouze jednička vás opravdu upřímně pobaví a dojme. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdybychom tak mohli slyšet co si děti myslí i v reálném životě, asi bychom se nasmáli. Bohužel to ale možné není, tak je tu alespoň Kdopak to mluví..vtipná rodiiná komedie se skvělým Johnem Travoltou. Oblíbený film z mého dětství..a na ty se špína neháže. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, kde mi nevadí dabing. Příjemná a pohodová komedie s několika nápady, sympatičtí herci i postavy a dobrá zábava. Na televizní pokoukání dostatečné. Zcela. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná civilní komedie s příjemným šmrncem a vyrovnaným přívalem vtipů, která se stává nezapomenutelným zážitkem zejména díky své originalitě a skvělému zpracování. Kam se na tohle hrabou novodobé romantické komedie, kterým chybí kouzlo okamžiku a zejména ten úžasný nadhled a dávka pravdivosti. 80% [TOP 19/12 70%] ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Pro mě průměrná komedie. Tak je tady mluvící děcko, no. Já moc děcka ve filmu nemusím, většinou jsou to pěkně otravné, ječící havěti, které nedají na minutu pokoj. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Dnes se mi to zdá jako blbina na entou, ale kdysi jako puberťačce se mi film líbil :-) Proto hodnotím celkem vysoce :-) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha nostalgických filmů, které sleduji většinu svého života a nedám na ně dopustit. Skvělá komedie s dokonalou Kirstie Alley a výborným neplnohodnotným dabingem z VHSek! :)) Což se samozřejmě týká i povedené dvojky. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z nejpovedenějších Amerických rodinných komedií. Začátek se spermiemi je skutečně originální a nemá jen tak obdoby. Vyzrálá duševní miminkovská mluva (v originále ho mluvil Bruce Willis) je asi to nejvitpnější, ale i tak to Johnu Travoltovi s Kirstie Alleyovou skvěle šlape. ()

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Zemřela herečka Olympia Dukakis

Zemřela herečka Olympia Dukakis

02.05.2021

Ve věku 89 let zemřela oscarová herečka řeckého původu Olympia Dukakis. Svůj filmový debut prožila v roce 1964 ve filmu Lilith a objevila se i jako matka Dustina Hoffmana ve filmu John a Mary z roku… (více)

Sony chystá remake Kdopak to mluví

Sony chystá remake Kdopak to mluví

10.07.2019

Snímek Kdopak to mluví z roku 1989 se dočká remaku. Původní film režisérky Amy Heckerling (Noc v Roxbury) zplodil dvě pokračování a plno dalších snímků se hlavním háčkem inspirovalo. Snímek vyprávěl… (více)

Reklama

Reklama