Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Mikey dostane posilu v podobě roztomilé sestřičky Julie, jejíž komentáře si v ničem nezadají s jeho. James a Mollie musí řešit běžné manželské starosti, jako jsou jedovaté poznámky tchyně, problémy se šéfem, kterému se nelíbí, když si Mollie musí vzít Mikeyho do práce, nebo Jamesova nová práce pilota u soukromé společnosti. Ani jeden si však neuvědomí, že jejich vztah míří k první vážné manželské krizi. Její rozbuškou se stane Molliin bratr Stuart, psychicky poněkud labilní nezaměstnaný účetní, který se k nim nastěhuje. Nejenže ruší rodinný život, ale navíc nosí Jamesovo oblečení, tahá z Mollie peníze, a na Jamese vytáhne dokonce pistoli, když ho při pozdním příchodu považuje za zloděje. Hádky se stupňují, až nakonec James odejde z domu. Zatímco Stuart se překvapivě sbližuje se sestřinou kamarádkou Ronou, Mollie marně doufá, že se James, který se netají svou láskou k ní i dětem, vrátí domů. Jejich usmíření tak musí dopomoci náhoda, špatné počasí a překvapivě také Stuart. (TV Nova)

(více)

Recenze (148)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi na dvojce kvalitně nic horšího než na předchozím díle. Komedie to stále vcelku ušla, ale je fakt, že jsem jí ze všech tří viděl nejspíš nejméně. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Billy Idol a David Kitay: 1. All Shook Up ,2. Are You Lonesome Tonight ,3. Catch Us If You Can ,4. Daddy's Coming Home ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chlapci majú pipik, dievčatá nie.“ Nepekne dlho trvá, kým sa snímka ako-tak rozbehne. Mickey sa zmenil na kučeravého blondiaka, Alleyová s Travoltom stratili podstatnú časť chémie z originálu a na to, že sa jedná o rodinný film, je tu príliš „závadných“ scén (strihanie pupočnej šnúry omotanej okolo novorodenca; závodiace spermie). Na strane druhej, je tu i niekoľko scén, ktoré sa vydarili (aleluja) a Mickeyho (Bruce Willis) vo vtipnosti bez problémov nahradila Roseanne ako jeho mladšia sestra. A ešte jedo plus: Travolta tancujúci vo svižnom rytme Elvisa Presleyho. Na 60% to ale stále nestačí. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pokračování které se téměř vyrovná prvnímu dílu. Děj je stejně obyčejný, ale komentář malé Juli stejně vtipný )možná malinko se opakující). S tímhle formátem už ale naplno podruhé uspět nejde. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Příjemná nenáročná komedie, kterou si nedokážu vychutnat nikdy jindy, než o vánočních svátcích. Za prvním dílem sice drobně zaostává, přesto se však nejedná o zklamání. Názory dětí jsou někdy příjemně pravdivé, stejně tak jako historky ze života jejich rodičů. To nejlepší na tomhle snímku je však jeho vyrovnané tempo, které kolísá jen v pár momentech. Mezi největší zápory pak patří zejména ohranost některých vtípků. Docela rád bych kritizoval i tu malou holčinu, jenže její protivnost zde není záporem, ba právě naopak, je nádherně pravdivá a ve scénáři zcela úmyslná. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Pro mě průměrná komedie. Tak jsou tady mluvící děcka, no. Já moc děcka ve filmu nemusím, většinou jsou to pěkně otravné, ječící havěti, které nedají na minutu pokoj. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pokračování příjemné komedie jde s věkem Mikeyeho. Jeho život se mění s příchodem sestry Julie, přesně tak, jak slibovala pointa jedničky. A i když jde "jen" o druhý díl s veškerými představitelnými povzdechy na téma "ale, to už přeci není originální", bavím se pořád skvěle. Velkým pozitivem je určitě absence George Segala a fakt, že si Rona konečně našla chlapa :) P. S. Kdo pozná Minnie the Moocher s Betty Boop, přidá se bod navíc. A pustí si trojku, aby měl kompletní zážitek. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Je mi to líto, ale komedie o dítěti, které má vnitřní dospěláckou mluvu je sice skvělý nápad, ale pouze na jeden film. Toto pokračování je pouze vaření z vody a zabředává do masy rodinných komedií. Jednou se na to ale v pohodě podívat nechá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už rok po premiere prvej časti natočila frigidná americká režisérka Amy Heckerlingová pokračovanie. "Pozri, kto to hovorí 2". Je to presne taká istá hlúpa, infantilná kokotina ako jej predchodca. Akurát ku malému Mikemu pribudla mladšia sestra Julia. Dve batoľatá, čo vedú vnútorným hlasom dialogy a (ne)vtipne komentujú situácie, v ktorých sa ocitli. Do toho pobehuje a afektovane prehráva scientologický sektár John Travolta a škaredá Kirstie Alley. Celé je to mimoriadne trapné. * ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trapné, hloupé a částečně vtipné. Potěší písnička Rebel Yell od Billy Idola. Nevím proč ale druhý díl se mi částečně líbil. Zato první jsem protrpěl. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tohle videlo snad kazde male dite, vzdyt je to pro ne i urcene. Na celou tuhle serii vzpominam v dobrem, snad pokud me pamet neklame, mel jsem nahrane vsechny dily jeste na kazetu a vecer mi je rodice pousteli. Ale uz bych ji videt nechtel... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Už to není originální jako první díl, ale klady či přednosti uvedené v komentáři u jedničky setrvávají i zde. Navíc má dvojka výhodu interakce hlasového uvažování obou dětí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spermie plující k vajíčku, které nemá rádo pulce je asi to nejlepší na celém filmu. Hodně průměrné, až podprůměrné pokračování, kde se může stát, že vám něco vyloudí úsměv na tváři, ale které stačí vidět jen jednou za deset let. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dvojka už bohužiaľ nie je tým, čím bol prvý diel. Nemôžem povedať, že by sa to nepodarilo, ale originálu sa už tvorcom bohužiaľ nepodarilo úplne priblížiť. Napriek tomu aj tu boli akési náznaky originality a veľmi pekné zblíženie súrodencov, ktorí si jeden o druhom mysleli, že sú tým najhorším, čo ich kedy mohlo postretnúť. Nesmiem však zabúdať ani na Johna Travoltu, ktorý si v celej sérii vedie tiež veľmi dobre a bez neho by to nebolo ono. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Kdopak to mluví 2 trpí tím, čím většina původně neplánovaných dvojek: především je tu přespříliš cítit snaha vydojit z úspěchu jedničky co nejvíc (i když v porovnání s tím, co následovalo v podobě třetího dílu, je tohle ještě nádhera), dále se vytratila originalita, které dělala první díl zajímavým, vtipných situací také ubylo, ale pořád ještě je tu slušná porce zábavy na nedělní odpoledne, která rozhodně neurazí. ()

Reklama

Reklama