Reklama

Reklama

Anakonda

Trailer

Obsahy(1)

Do hlubin amazonského pralesa se vydává výprava dokumentaristů, vedená profesorem Stevenem Calem, aby našla tajemný indiánský kmen Širašama. Cestou expedice neplánovaně získá dalšího člena, lovce Paula Saronea, který chytá hady pro zoologické zahrady a jeho loď uvízla v hustých kořenech. Paul jim vypráví indiánskou legendu o obrovském hadovi, události v džungli však dávají tušit, že by nemuselo jít jen o mýtus. Krátce po vyplutí se Steven ocitne v ohrožení života, když při pokusu uvolnit zaseklý lodní šroub vdechne vosu. Sarone provede tracheotomii. Zachrání mu tak život, znamená to však, že se výprava musí vrátit a dopravit Stevena do nemocnice. Sarone navrhne plavbu zkratkou, kterou prý dobře zná, a výprava v tísni neochotně souhlasí. Nový směr plavby se jim však stává osudným. (TV Nova)

(více)

Recenze (400)

POMO 

všechny recenze uživatele

Anaconda je tuctový popcornový brak bez napätia, bez emócií, bez postáv, ale so slizkou obludou. Kupodivu, najväčším hajzlom vo filme nie je ono monštrum, ale záporácka postava Jona Voighta. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Trocha napětí, trocha nudy a krásná Jennifer, která je doslova k sežrání, nakousnutí a k následnému smrtícímu objetí... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Klasická béčková vyvražďovačka, ve které nechybí podivínský drsňák, uvřískaná ženská a nikdy neumře černoch. Prostě všechno, na co jsme zvyklí. No a ten had - digitální už dneska nikoho neohromí a ten umělý je k smíchu. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Nejenom umělecká hodnota (kterou by ostatně od filmu s JLo čekal jen krajní optimista, člověk neznalý popové scény nebo naopak beznadějný fanoušek pozadí zmiňované divy - tímto zdravím Oliho.G:)), ale i zábavnost filmu se blíží bodu mrazu. Jen drobná výtka směrem k Tylerovi - komické figurky jsou vypsané v titulcích, hned na začátku:) Ve chvílích jako je tato si člověk musí položit otázku - co přiměje takového herce jakým Jon Voight bezpochyby je už od dob Hlavy XXII ke ztvárnění role v něčem takovém??? ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitivum na tomto snímku je podle mě jedna z nejhezčích hereček a zpěvaček současnosti Jennifer Lopez. Možná kdyby byla na scéně častěji, dal bych Anakondě i 3 hvězdičky, přestože je to pouze ambiciózní béčko. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $65,885,767Tržby Celosvetovo $136,885,767 ║ Veru v dobe vzniku to bol fakt zážitok v kine,... nuž aj keď sa k tomu vraciam (2012) to nie je vôbec najhoršie, slušné obsadenie so sexi Jennifer Lopez, nechutným Jon Voightom, slušnými trikmi a samozrejme s dobre prepracovanou Anakondou, na daný žáner spokojnosť. /videl v kine: 70%/ ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Od začátku dokonce se to chová stejně jako každá jiná blbost :) a to je blbě :) nudně, odhadnutelně, trapně a doporučuji tento film pouze lidem s úchylkou radosti při sledování J Lo jak útíká, plave, tváří se drsně a bohužel je oblečená :) ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Pěkná blbost, ale docela jsem se bavil. Spíše jsem se tedy smál než, že bych se bál, ale hlavně jsem se moc nenudil. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Evidentní béčko. Čekal jsem alespoň solidní vyvražďovačku, alo ono půl hodiny nic. A ta anakonda se tam skoro vůbec neobjeví a když už, tak vypadá fakt uboze. Alespoň měli ukázat nahou Jennifer Lopezovou. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Edelman: 1. Main Title [4:45] ,2. Watching and Waiting [4:43] ,3. Night Attack [2:47] ,4. This Must Be Heaven [1:39] ,5. Down River [2:43] ,6. Seduction [3:27] ,7. Travelogue [2:45] ,8. Baiting the Line [2:47] ,9. My Beautiful Anna... (conda) [2:54] ,10. The Totem's Sacred Ground [2:26] ,11. Sarone's Last Stand [3:00], ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Omotajú vás ako vášnivé milenky. Zrazu počujete praskanie. Praskanie kostí. VAŠICH kostí." Spoiler. Legendy o obrích anakondách nie sú výmyslom scenáristov. Od nepamäti sa plazivo zákerne šíria povodím Amazónie (dokonca o nich písal John Fawcett) a keby ste sa tam vybrali, určite vám najbližší starec za polliter hnusného piva v zapľuvanej krčme porozpráva o 20-metrových veľhadoch. Pravda, dôkazy neexistujú. V minulosti rôzne ZOO vypísali odmeny za hmatateľné dôkazy o existencii obrovských anakond. Odmenu nevyplatili ani raz. A film? Vynikajúca syčiaca výprava za dobrodružstvom, ktorá sa ako to už chodí (plazí) zmení v boj o holý život uprostred temne mútneho povodia fascinujúcej veľrieky, kde vám ozaj nikto nepomôže. Podtrhuje to režisér Luis Llosa (Špecialista), ktorý vie, čo chce a ako to dosiahnuť. Dusnú "prírodnú" výpravu (rieka, vodopád, džungľa) skvele dokresľuje pár pozoruhodných architektonických objavov, aké by ste možno v džungli nečakali. K tomu plno parádne si to užívajúcich hercov (Stoltz, Voight, Trejo, Castellanos), niekoľko pôsobivých drobností (požieranie nasnímané zvnútra, diera v krku, ohnutá puška) a digitálne/animatronické/živé hady. Vďaka tomu sa hneď lepšie ignorujú prehrešky voči logike (prečo Voight zachráni Stoltza, keď sa ho pavúkom v dýchacej trubici snažil zabiť?). Sadnite si na tento ošarpaný - ale stále účelu funkčný - hausbót. Ale pozor, hmlisté noci tu bývajú nepokojné. Čo sa čísel týka, film bol vydávaný za hit, ale zas až také ružové to nebolo, pri rozpočte 45 miliónov nie je celosvetová tržba 71 fakt žiadny zázrak. . Kino Považan 1997 (2x) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takovy horsi, klasicky vyvrazdovaci becko, nic vic, nic min. Pribeh a dialogy jsou stokrat omlety takze by stacilo vymenit dzungly a hada za neco jinyho a bylo by to uplne stejny, proste takova ta klasika u tehle filmu. Herci nic moc, skoro od zacatku vite kdo chcipne, zadny slozity postavy, ale jednoduse rozdeleny - urvana zenska, drsnak atd. a co se tyce Jeniffer tak ano, hezka je, ale jako herecka stoji za hovno. Spis nez horor bych to videl na dobrodruznej film, protoze proste u toho se bat nebudete ani kdybyste chteli. Velkou vinu na to taky nese "hlavni zaporak", protoze anakonda je fakt hnusne udelana a vubec nevypada realne. Moc jsem se u toho nenudil, ale ze bych z toho byl nak hotovej, to taky ne. Spis horsi prumer. ()

Oskar odpad!

všechny recenze uživatele

Zpočátku se Anakonda tváří jako sympatická dobrodružná taškařice, jako je Mumie nebo Godzilla, ale postupně vám začne tuhnout úsměv na rtech a jste svědky nechtěné parodie, filmu, který je tak neuvěřitelně hloupý, že mě napadlo, jestli to nenapsaly nějaké děti. Naprosto všechny scény s hadem popírají zákony fyzikální, zákony přírody i vkusu a rozesmívají špatně provedenými triky. Také lidské scény jsou neuvěřitelně schematické, naivní, překonstruované a trapné (hodně to připomíná Ostrov doktora Moreau s Marlonem Brandem a Valem Kilmerem). S každou další minutou bude vaše mínění o tom filmu klesat a klesat. U mě kleslo až na samotné dno, takže 0 % ()

Reklama

Reklama