Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přece neutekl od pařížských mafiánů, aby se stal terčem pro amazonské zabijáky! Francoisi Perrinovi se vždy podařilo nějakým způsobem své dluhy z karet zaplatit. Život na vysoké noze přece jen něco stojí. Ale tentokrát těch sto tisíc dolarů ne a ne sehnat. Mafiánské dluhy bývají mnohem nebezpečnější než dluhy u banky. První výstraha se ještě přežije, ale druhá… Perrin má starostí až nad hlavu, nebo lépe řečeno o hlavu, a tak, když si ho v noci uprostřed Paříže vybere polonahý Indián jako muže, který má zachránit jeho duši kdesi v Amazonii, je to pro něj jen špatný vtip v nejméně vhodnou dobu. Avšak velmi brzy a rád přijme závazek, který mu pomůže zbavit se mafiánských vymahačů. Čeká ho cesta k brazilským indiánům, kde má, uprostřed deštných pralesů, najít šamanovu duši. V té chvíli ještě tento lehkovážný pohledný muž zdaleka netuší, že při záchraně duše toho druhého je jen krůček k nalezení duše vlastní... Hvězdami filmu režiséra Francise Vebera jsou Jean Reno a herec a zpěvák Patrick Bruel. (Česká televize)

(více)

Diskuze

warv

warv (hodnocení, recenze)

zde jsem videl po prve Dannyho a strasne jsem ho bal. Me bylo asi tak 6-7 let. A tak zlou postavu kterou je schopen zabit i papeze byl pro me uplne novou predstavou xD

Mahoney.

Mahoney. (hodnocení, recenze)

milujem tento film! :) hlavne na konci ako povedia že Francoisa Perrina vyniesol výťah v hoteli veľmi vysoko...

Katee

Katee (hodnocení, recenze)

Můj nejoblíbenější film na světě ! Miluju na něm uplně všechno od shora až dolů. Hned na první pohled mě velmi zujal, viděla jsem ho tak před 5 lety poprvé a od té doby se můj názor na něj vůbec nezměnil. Příjemně laděná dobrodružná komedie s lehkou dávkou romantiky, což je přesně můj šálek kávy. Když jsem se chystala na tento film podívat poprvé ( a to jsem oželila i Ignis Brunensis v Brně ) , říkala jsem si...jakýsi Bruel se cpe do hlavní role k Renovi...ale to jsem ještě nevěděla, že se Bruel stane později i mým nej. zpěvákem. Všichni hlavní aktéři jsou ve svých postavách opravdu věrohodní, všem bezkonkurenčně role sedí. Je pravda že ze začátku jsem měla Bruelovi za zlé že se až moc záporně staví do opozice. Ale na druhou stranu, kdoby taky ne že ? Když vám z ničeho nic oznámí, že jste na dálku ovládaní nějakým šamanem v nemocnici a že se dostáváte do tranzu, kdy se mu zachce....Není to žádný laciný povlak odvážného hrdiny, který hned ke všemu ochotně přiskočí. Je to naprosto reálné chování každého člověka, těžko by se choval někdo jinak. Tu reálnost na tom právě obdivuji, i to že je to v kombinaci přece jen s troškou scifi. Postavy Campany i Periina jsou sice ve filmu těmi hlavními, ale lehkost a krásu do něj přináší nádherná Patricia Velasquez, která sice toho ve filmu moc nenamluví, ale to je jedině dobře, protože to vůbec ani není potřeba, jelikož za ni mluví její krásné oči. Její postava je tajemná, jemná a éterická. Celkově je film nenásilný, vtipný a zaručuje velmi příjemnou podívanou, nesrovnatelnou s ostatními americkými promaštěnými hamburgry, které nejsou nic, než jen snůžka hloupostí s dávno opotřebovaným smyslem pro humor, kterého já osobně už jsem přejezená a dlouho budu. Jelikož nic není dokonalé ani tento film se nevyhne aspoň jedné výtce a to té, že mě tam chybělo větší sblížení Perrina a Mayi ( aspoň jedno políbení...) no to ale je zdaleka to nejmenší. :) Bylo by to jen takové pohlazení mé romantické dušičky.... :) Proto dávám plných 5 hvězdiček.

 (hodnocení, recenze)

Jaguár je vtipná komedie s vždy skvělým Renem, kouzelným Patrickem Bruelem a krásnou Patricií Velasquez. Francis Veber vždy zajišťuje kvalitní a vtipnou podívanou. Film je skvělý možná se mi zdá že tomu špetička chybí ale stejně se mi film líbí. Asi je zbytečná scéna s useknutou hlavou knězw ale jinak je vše OK. Držení za nos, pomalováni Francoise ve spaní, či Reno: ,, Řekni mu něco ať ví že se nebojíš" , Bruel: Asi budu blinkat......no pro mě pohodička a příjemná podívaná : )

Reklama

Reklama