Reklama

Reklama

Recenze (7)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dvojica priateľov sa vydáva do lesov natočiť úvodný diel pre svoju TV show. Zisťujú však, že ich niekto / niečo sleduje a nemá s nimi práve priateľské úmysly. "The Hunted" je režisérsky debut známeho herca Josha Stewarta, ktorý na ňom asi chcel silou-mocou ušetriť dukátiky, keďže sa rozhodol pre found footage spracovanie a do hlavnej úlohy obsadil seba samého. To, čo však nakoniec predviedol je ledva obyčajný subžánrový priemer so zdĺhavými vykecávačkami a zmäteným chodením po lese, kde sa toho moc nedeje a keď už sa niečo deje, tak to nevidieť. Takže človek tradične čaká na záver a nudí sa, ale nakoniec sa aspoň niečoho dočká a tá záverečná nočná tretina už je vcelku strašidelná, takže nakoniec tie 3* hodím, aj keď dokopy to za to asi nestojí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Found footage je žánr, který pro mě osobně už nemá moc co nabídnout. V každém dalším filmu jen neustále dochází k recyklaci toho, co již bylo natočeno, není zde nic nového. Tenhle film je v podstatě to samé, akorát, že nejde o hledání nějakého monstra, démona nebo ducha, ale jenom o to, jak dva chlapi chtějí natočit to, jak v noci loví. Výsledek je nasnadě. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Solidní lesní found footage kterej sází na strach z neviděnýho a to doslova protože v tomhle filmu je duch doopravdy duch a je jen slyšet. Tim pádem je dost nepředvídatelný kdy se objeví na scéně a hodněkrát jsem se díky tomu lekl. Film je spíše sluchátkovej a garantuju vám že pokud na to budete čumět z televize tak budete mít poloviční zážitek. Noční scény jsou suprově nasvícený a správně creepy. Josh Stewart je dobrej herec takže tam neni co řešit. Pohodovej bubakof. ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Tohle byl jeden z mych nejocekavanejsich filmu a nakonec ani moc nezklamal. Lepsi by to urcite bejt mohlo, hlavne pri ty finalni konfrontaci to ztracelo dech (ale to 95% filmu). Posledni ctvrthodinka uz neni ani moc strasidelna, spis zmatena, a spousta prvku zustalo nevyuzitych. Chybelo mi strileni z toho nadhernyho luku, taborak u kteryho mohli chlastat pivko, vic destivy pocasi a strasidelny zabery z tech fotopasti co meli na stromech. Ale jinak to melo slusne napinavou a mistama i dost mrazivou atmosferu a o tu jde predevsim. Herci byly naprosto ok a film se obesel bez bezduchych kecu kterych jsou ff filmy plny. Jako velkyho fandu lesnich ff a cloveka co pracuje v lese a je to jeho nejoblibenejsi prostredi, me to docela nadchlo. ()

tXtX 

všechny recenze uživatele

Nebolo to najhoršie. Napätie miestami slušne nabité, postavy bez problémov uveriteľné, žiadne zbytočné keci naokolo a nebyť hudby v pozadí, pôsobilo by to ešte realistickejšie. A aj keď som čakal viac záberov z nočných kamier a možno o štipku lepší záver, nie som sklamaný, za pozretie to určite stojí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama