Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rose byla nejstarší dcerou matky, která se před pár lety přistěhovala do Las Vegas, města na okraji pouště. Píše se rok 1950 a opodál Las Vegas připravují američtí vojáci pokusný odpal atomové bomby. Mezitím se vyvíjí vztah matky Rose a jejich tří dětí s jejich nevlastním otcem, který začíná mít problémy s alkoholem. Do jejich vztahu se také brzy připlete Roosina teta Star. (fujarik)

(více)

Recenze (5)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Takže nejen u nás komunisté pořádali pro děti branná cvičení, ale i američané své potomstvo dobře cvičilo na jadernou válku. Tento příběh z roku 1951 je nejen o tématu jaderných zkoušek v Nevadské poušti a možném dopadu na civilní obyvatelstvo, ale hlavně příběh obyčejné rodiny z této doby. Třináctiletá Rose je hlavní hrdinkou a musí se vyrovnávat s první láskou, otčíme alkoholikem, který je na děti velice přísný, ale také s přístupem matky, která nového otce uctívá jak modlu. Do příběhu vstupuje teta Star, bývalé modelka, která se pro Rose stává symbolem. Potom co se Star téměř zaplete s otčímem hroutí se Rose celý svět. Život však jde dál a Rose i okolí se dostávají na trochu klidnou kolej. ()

gombarix

všechny recenze uživatele

- - - dost divný film, který jsem vypnul asi po půlhodině, nicméně Annabeth Gish v něm měla zkraje takové šeredné brýle. ()

Reklama

Galerie (24)

Reklama

Reklama