Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Ze začátku musim podotknout, že po skouknutí tohoto fimu jsem si musela v hlavě uspořádat, co že to vlastně v pravém významu znamená slovíčko TRAGÉD. Často se totiž tak označuju, at už v souvislosti s trapasem, nedostatkem financí, atd...ale když film dojel ke konci, uvědomila jsem si, že oproti panu Špínovi jsem na tom skvěle! :-D Zajímavý, že někoho vůbec napadlo něco podobnýho natočit: příběh o setsakramentským smolaři, a že některý scénky jsou opravdu šťavnaté! Například tzv. meteorit..to je ten případ, kdy se člověk směje blábolu, ale baví ho to:-D Při tom všem si ale říká, že je to film se slabým námětem a laciným vyzněním.. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Film mě opravdu mile překvapil. Podle hodnocení jsem čekala nějakou trapárnu, přitom to byl milý dobrodružný film a Joe byl skutečně sympatický. Když to tak vezmu, tak v hodině filmu se uděje tolik věcí, že máte pocit, jako by měl film 4 hodiny. Něco jako Forrest Gump. Oproti jiným filmům, kde se příběh cyklí, aby vyplnil celovečerní metráž, je tento film skutečně nabitý vtipnými příhodami tohoto citlivého dobrodruha. Film se mi moc líbil, bohužel konec je tak sladký a jasný, že tam ani jiný dát nejde. Prostě film, který vám dá, co chcete :) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Začni si trénovať vypľúvanie zubov.“ Tak tento film som totálne neplánoval vidieť, ale len čo sa objavilo logo produkčnej spoločnosti sympaťáka Adama Sandlera Happy Madison, vedel som, že som v dobrých rukách. Teda, JA som v dobrých rukách. Či aj vy, to viete len vy – máte radi Sandlera alebo sa mu radšej vyhýbate? Ja ho mám rád a dostal som „klasickú“ sandlerovskú nálož: v šialených roličkách nečakane obsadené slávne tváre (Christopher Walken), šokujúce hefty (stvrdnutý obsah lietadlového WC, atómový výbuch), brutálne komické postavičky, drastické dialógy (o aligátorovi, ktorý slečne zožral rodičov, ale ešte mu stihli prebodnúť srdce) a nesmie chýbať tradične záchodová scéna. Mne sa to páčilo. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Co se mi na této komedii strašně zalíbilo, tak to, jak je brána. Skýtá spoustu absurdních situací, nicméně nemá potřebu na nich vysloveně stavět (žádná nahota a minimum fekálního humoru) a tak zde první housle hraje hlavně příběh samotného Joea Špíny, který je plný naděje a nalézání sebe sám. Dalo by se říct, že je to až taková fiktivní autobiografie, jen lehce lízlá typicky šílenou komediálností, která se žánru rozhodně nevyhne. Joe nepůsobí jako naprostý, vymatlaný idiot, kdy je zvykem dosazovat do podobných komedií takovéto hlavní charaktery, ale naopak má svůj rozum, optimistický pohled na věc a i když zůstává takovým tím prostým člověkem, pořád to není někdo, z koho by udělal idiota každý a vždy. Kromě toho, že je to už na první pohled neskutečný sympaťák. Dohromady tedy velmi příjemná, milá komedie, která pobaví, dokáže vyzdvihnout i leckteré emoce a i za sebehoršího večera člověku vykouzlí příjemný úsměv. Pro mě osobně velké překvapení poté, co jsem kdysi tento film zběžně minul v televizi a usoudil, „že to bude blbost“. Ano, je, ale velice dobře napsaná a zrežírovaná. A pojetí ve stylu vyprávění je jen taková zajímavá třešnička navíc. 80% ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Ale co... Toto je moje srdcovka. Ten film je tak blbý, až je milý. Joea jsem si zamiloval stejně jako ti radioví posluchači. Je z toho cítit sandlerovská úchylnost a ta mi vůbec nevadí. Dá se na to nahlížet i jako na originální love story. Dá se na to nahlížet mnoha způsoby, ale odpad... Běžte někam, pitomci. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)

Reklama

Reklama