Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia s roadtrip motívom s netriviálnym množstvom postáv, skvelým vyprávaním príbehu (ktorý bol v pohode :o), Dave Spade sympaťák, jeho kamarátka Brandy v podaní Brittany Daniel krásna :)), a najmä plná jednoduchšieho (neraz fekálneho) humoru :) (kanister "atómovej bomby" bol asi TOP, meteorit v tesnom závese za tým). Ak si odmyslíte tieto veci, povznesiete sa nad tým celým, a dáte si to ako odpočinkový a pohodový feel-good film, dosť sa zasmejete a po dozretí zostanú výrazne pozitívne vibes. Za mňa 70%. "Život je krásna záhrada, ktorú treba okopávať." ()

choze 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro Davida Spadea ještě z časů kdy na kabelovce šikanoval Chrise Farleyho, protože takového hajzlíka, aby jste pohledali, ale Joe Dirt, kde si naopak zahrál onoho dementního Farleyovského dobráka je vážně bída a to přesto, že obsahuje oba vtipy, které podle mě dělají dobrou komedii - psa ukájejícího se o hrdinovu nohu a ránu do rozkroku... ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Mne sa táto komédia zdala až moc dobrá. Neviem čím to je ale kvôli pár scénam som musel stopnúť prehrávanie, vyrehotať sa a pokračovať v sledovaní. Priemerná komédia čo sa tíka deju nadpriemerná do fórov. V tomto filme môžeme hľadať paralely s Forrestom Gumpom. Odporúčam sledovať po písomkách, skúškach alebo ťažkej práci, je to úplný relax. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

Pokud je tenhle film označován za propadák, stalo se tak neprávem a chce to rehabilitaci. Někde mezi Fotry Lotry a Nesvatbovými je totiž místo i pro něco jako splatter comedy štýlo, které se u nás objevují na dvd spíše okrajově a její rizost leckdy předčí i výše jmenované a o Sandlerovkách ani nemluvě. Neokoukaní herci a humor za hranicí korektnosti, ale pořád ještě nadohled... Navíc je to všechno takové, bráním se tomu slovu co to jde ale nejde to, laskavé... A epizodka s pleťovým mlékem (modří už vědí) mě totálně rozbila... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie. Chlapík, kterému už jako dítěti zarostla paruka do lebky, to se jen tak nevidí, ale nyní se pohodlně posaďte a vyslechněte si příběh Joea Špindíry. Příběh, který neoplývá hromadou vtipných situací, ale zobrazuje nám, jak těžké může být hledání svých rodičů, kteří vás zapomněly v Grand Kaňonu. A že je to hledání plné nástrah, atomových septiků a metoritů:-), na to už se podívejte sami. :-) 60% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)

Reklama

Reklama