Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (292)

DaliX 

všechny recenze uživatele

Tento film si zakaždým keď beží v Tv s veľkou radosťou pozriem pretože z amerických rodinných komédií patri (apoň podľa mňa) k tomu najlepšiemu. Najmä ak máte v dome jednu malú myšku, ktorú by ste s chuťou najradšej zabili a zájdete až do takej miery, že by ste preto zbúrali aj svoj vlastný dom:) Jednoducho nenáročná a kvalitná zábava pre každého (Kocúr Tom by sa z tohoto filmu určite mal poučiť:D), super:) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bratři Ernie a Lars zdědí po otci zchátralý dům. Zjistí, že jde o dílo ceněného architekta, a začnou o dům bojovat s jeho dosavadním obyvatelem - nepolapitelnou, zlomyslnou myší. Tak tohle už vážně pro mě není. Nevadil mně ani tak řídký scénář, ale jeho infantilnost už byla nesnesitelná. Když už měl nakročeno zaujmout nejen dospělého diváka, tak stejně v závěru zvolil úkrok na stranu a závěrečné usmíření s otravnou myší po tak dlouhém a většinou marném boji, bylo vysilující. Několik scén ve filmu sice je dobrých, ale ocení je hlavně dětští diváci a milovníci grotesek. Mě to tedy moc nenadchlo. 40% ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Dva bratri zdedi dum, ktery k jejich prekvapeni ma obrovskou hodnotu. Nanestesti pro ne se v jeho utrobach schovava nesnadno polapitelna myska. Od tohoto zjisteni se odviji mnoho scenek, ktere me vetsinou neprinutily se usmat, coz je hlavni kamen urazu jinak rezisersky i kamerove zvladnute podivane. A herecky vyber nebyl z nejlepsich. Jediny (Christoph Walken) ma u me absolutorium. Coz mi nedava na vybranou - 60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Film (alebo aspoň tá myška) si zaslúži percentá úplne presne, no nečudujem sa aj nižším hodnoteniam. U mňa mal film to šťastie, že som ho videl asi ako desať ročný. Kebyže ho vidím teraz, asi idem nižšie, tak to radšej nechám tak. Ale aj tak sa čdujem, že po takejto detskej somarine sa dostal Verbinski tam, kde je teraz. 55%. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hej,hej proč si furt hrajete na strašný dospěláky??? Každý z nás je vlastně velké dítě a já se strašně rád do dětských let vracím. Pomáhá mi to jednak vyrovnat se s každodenním pracovním stresem a zároveň mi to připomíná,že každý se stejně vracíme tam,odkud sme vzešli.A tohle je prostě lahůdkově promakaná prdel :-))) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Když se Ernie Smuntz (Nathan Lane) během proslovu snaží trefit myš kladívkem, tak při tom skončí na zemi a shodí mikrofon z pultu. V dalším záběru je ale mikrofon zpátky na pultu. (Duoscop)
  • Ve scéně před dražbou domu pozdraví Ernie Smuntz (Nathan Lane) arabského šejka slovy "Hakuna matata". Nathan Lane daboval v originálním znění postavu Timona ve filmu Lví král (1994), ve kterém tato fráze proslula. Pod stejným názvem pak nazpíval i píseň. (ing.Frosty)
  • Tento film spolu se snímkem Peacemaker stály při samém začátku studia DreamWorks Pictures. (fannah)

Reklama

Reklama