Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (292)

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Velice slušná a zábavná podívaná na styl Sám doma (o problémech v domě), akorát tam vyhrává malý kluk nad dospělými zlodějíčky, zato tady myš nad dvěma též dospělými. Humor nám sedl, hudba dokonale zapadla do této naháněčky, jedinou chybou, ale velkou, je že postupně to začíná přetékat v naivní bláznovinu a všichni kvůli malé hodně přesílené myšce moc velké cavyky… Ale jako nenucená rodinná zábava to zaručeně funguje. 65% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedií naprosto nesnáším a netuším proč. Připadala mi totálně ujetá a hloupá. Dvojice hlavních hrdinů, kteří zápasí s myší, mi přišla jako nepovedený Laurel a Hardy. Asi proto mi tam tak neseděli. Vcelku se na to ale dívat dalo. Takový průměr pro děti. Já tyhle věci ale nevyhledávám. 50% ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Film ve mě evokuje vzpomínky na Toma a Jerryho a ostatní animované grotesky, kde proti sobě stojí dva sílou nesrovnatelní soupeři, z jejichž duelu vyjde jako vítěz ten slabší ale zároveň chytřejší. Tyto (bohužel) pohádky mám moc rád, takže proto musím hodnotit kvalitně. Na druhé straně ale nemohu hodnotit nadprůměrně, jelikož animované seriály s podobným motivem zacházejí ještě dále (nápaditostí a četnosti pastiček - pochopitelné, animace je animace a herci jsou herci) a pro mě jsou daleko vtipnější a tím pádem snáz sledovatelné. 65% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomíná komedii SÁM DOMA. Ta malá myška je Kevin a snaží se ubránit svůj hrad před dvěma chamtivýma nemotornýma maníkama, jako tomu byli ti dva zloději ze SÁM DOMA. Stejně jako Kevin i ona umí udělat kdejaké nástrahy nebo spíše odolává nástrahám těm dvěma nemotorným kujónům, kteří se ji všelijak snaží odstranit. Celý film je nadupaný nejrůznějšími komickými situacemi, při kterých starodávný dům zažije demolici. Ani nemohu věřit, že se jedná o americkou komedii, jelikož nejen humorem ale i prostředím vypadá celý film jako by byl natáčen v Británii. Už jsem jej viděl několikrát a pokaždé se mi velice líbil. [6736. hodnocení, 205. komentář, 65%] ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Prvý raz som to kukal na nejakom nemeckom programe! Nerozumel som ani slovo, ale stálo mi to za to aby som to dokukal. Bol som očarený, možno aj preto, lebo som mal nejakých 14 rokov. Teraz mi to príde ako normálny film...ale aj tak mu dávam 4*....chytačky sú perfektne spravené a tá myška si to zaslúži :D ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Když se Ernie Smuntz (Nathan Lane) během proslovu snaží trefit myš kladívkem, tak při tom skončí na zemi a shodí mikrofon z pultu. V dalším záběru je ale mikrofon zpátky na pultu. (Duoscop)
  • Tento film spolu se snímkem Peacemaker stály při samém začátku studia DreamWorks Pictures. (fannah)
  • Ve scéně před dražbou domu pozdraví Ernie Smuntz (Nathan Lane) arabského šejka slovy "Hakuna matata". Nathan Lane daboval v originálním znění postavu Timona ve filmu Lví král (1994), ve kterém tato fráze proslula. Pod stejným názvem pak nazpíval i píseň. (ing.Frosty)

Reklama

Reklama