Reklama

Reklama

Divoký měsíc

(seriál)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

V této telenovele je nám představena rodina Floresových, která je velmi bohatá. Geraldo Flores má dceru Letíciu, ale její pravá matka je služka Trini. Letícia byla vždy vydávána za pravou dceru manželů Delfiny a Geralda. Jenže Delfina Letíciu nenáviděla, poněvadž nejraději měla svoji pravou dceru Paulu. Letíciu tedy vychovávala služka Trini... (duklak2)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (16)

Pantai 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Tom Riddle. Ve všem :-) Taky jsem kdysi po příchodu ze školy sedla (mimo jiné) k této telenovele. A myslím, že jsem viděla všechny díly. Spolu s Esmeraldou to byly jediné dvě telenovely, které jsem skoukla. Prostě nostalgie je mrcha a nemůžu hodnotit míň jak 3 hvězdičkama. Vlastně uvažuju nad 4 :-))) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Takže, Divoký měsíc jsem si kdysi opravdu nemohl nechat ujít, spěchal jsem pokaždé ze školy, abych nepřišel byť o jedinou vteřinu. No a dělal jsem dobře. Byla to výborná telenovela. Zkuste být pro změnu trošku objektivní... Telenovely jsou zkrátka něco úplně jiného, než americké seriály, nebo nedej bože filmy, chtějí jen pobavit, tahle to dělala výborně. Vážně. No a Carina Zampini tedy opravdu není božsky krásná... Byla to hnuska s křivejma zubama a obří prdelí. To taky tuhle telenovelu odlišovalo od ostatních. Takový civilní vzhled a výkony herců. Mno a Millie Stegmann jako ústřední mrcha Leticia byla jedna z nejlepších potvor v dějinách telenovel. Opravdu, za 3, třeba si mě ukamenujte... ()

Reklama

Terezasch 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, že tomu dám ještě o jednu hvězdičku víc. Mohla bych se podepsat pod komentáře Mimesis a Toma Riddleho. Skutečně jsem cestou ze školy hořela nedočkavostí, až si sednu k televizi, a podívám se na další díl Divokého měsíce! Možná by to mělo mnohem lepší hodnocení, kdyby to všichni viděli mezi devátým a desátým rokem života :) ()

Idaho odpad!

všechny recenze uživatele

Téhle hrůzy jsem měl tu možnost zhlédnout díky mé babičce a kolegyním v práci hezkých pár dílů. O příběhu by se dalo napsat hodně záporných superlativů. Děj je klasicky zašmodrchaný, jedna věc se řeší 15 dílů, nevíte nikdy či je kdo syn nebo dcera atp. Hlavní představitelka Marie, Carina Zampina, je božsky krásná, navíc negramotná a je vám záhadou jak se může prodírat drsným životem v Argentině. No, a to nejlepší nakonec. To, že jste při poslední scéně v posledním díle slyšeli téma Hanse Zimmera z Gladiátora z úvodní bitvy s Germány se vám určitě nezdálo. Až se divím co jsem byl schopen vyplýtvat slov a času na takovýhle brak. Odpad a to jsem ještě velkorysý. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela na kterou jsem koukal od začátku až do konce. Samozřejmě je to všechno na jedno brdo, ale tady to bylo někdy docela akční. Pravdou je že z těch 151 dílů by mohlo být klidně tak 20. Kdyby se hlavní hrdina nevyboural a jak jinak než ztratil paměť. Takže se to trochu protáhlo asi na dalších 100 dílů :D ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama