Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucía Escobar (Agustina Cherri), známá jako Lucy, je mladá a chudá dívka, která žije na venkově v Buenos Aires. Přestože je chudší než bohatí lidé, je šťastná, protože má své rodiče a protože učí malé chudé děti z městečka, kde žije. Lucy musí mnohokrát čelit diskriminaci, bohatí lidé ji nazývají „Cabecita“. Přesto je šťastná. Vše se však změní, když je její otec zabit. Lucy ví, že odpověď na otcovu smrt souvisí se záhadnou minulostí její matky (byla to bohatá dívka, která opustila rodinu a žila s chudým mužem), a jediný způsob, jak zjistit, kdo zabil jejího otce, a pomstít se, je odjet do Buenos Aires, hlavního města, a pátrat. Od té chvíle už Lucyin život nebude jako dřív. (Cvalek)

(více)

Recenze (3)

carly 

všechny recenze uživatele

malo to dobrý nápad a potom sa do toho tak strašne zaplietli až nevedeli ako von.ešte že na hlavný pár sa tak pekne pozeralo a malo to fajn hudbu ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • V malom cameu sa objavila Natalia Oreiro vo svojej postave Milagros zo seriálu Divoký Anjel (1998). V príbehu rozprávala o tom, čo sa dialo s Milagros a Ivom (Facundo Arana) po poslednom diely telenovely. (matthew.17)

Reklama

Reklama