Reklama

Reklama

The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-Up Zombies

  • USA The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-Up Zombies!!? (více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Šílenost. Už jen ten název. Čekal jsem béčko ale takovouhle srajdu fakt ne. Film se strašně dlouho rozjíždí a pak dojede do konce a na konci si pamatuju pěkný prd. Navíc ti herci..... To byla síla. Aspoň že tu byly pěkný baby. Tenhle film patří mezi tak špatné až jsou zábavné, i když teda zábavnosti se moc nedostalo. Film bych označil v podobnosti filmu Manos kterej byl taky tak špatnej. Je to celkem škoda protože ten potenciál aspoň průměrné zábavnosti tu byl ale bohužel celej film se potopil díky svému nudnému projevu. Škoda takového sympatického názvu na takovou blbost. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Snímek, jehož název označil Roger Ebert za nejvtipnější v historii, pojednává o trampotách mladého a nezávislého krasavce, který si se svou přítelkyní a kamarádem vyšlápl do místního zábavního parku, kde se mu od cikánské věštkyně a jasnovidky dostalo nemilého daru. Pod vlivem mocné hypnózy dotyčný páchá vraždy na objednávku a dostává se tím do smrtelného sevření cikánky a jejího zmutovaného přítele. Dialogy nemají hlavu ani patu, stejně jako neherecké výkony všech zúčastněných. Stopáž je neskutečně natahovaná a divákovi se tím pádem dostává několik minut záběrů moře, horské dráhy či jiných roztomilých atrakcí. Zařadit tento paskvil do žánru muzikálu, je sice odvážné, ale bezpochyby správné. Jen diváci, kteří měli zafixovanou představu, že při tanci se musí aktéři rytmicky hýbat, trochu pozmění svou optiku. Bohužel je celý film na neskutečně zmrzačeném negativu, tudíž některým dialogům není ani při nejlepší vůli rozumět a obecenstvo tak zcela jistě zůstává ochuzeno, což se silně podepisuje na drtivé většině negativních hodnoceních. Takto vypadá dílo, jehož mladí, odvážní a rebelující tvůrci měli odvahu vykřičet do světa „Jsme na drogách, pojďte to zkusit také“. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia raritka, ktorá dostáva filmového fajnšmekra do úžasu. Opäť tvorba, v ktorej sa na recepte torty od psíka a mačičky producenti snažia narvať čo najviac žánrov od romantiky cez muzikálové výstupy, až po horor. Ten posledne menovaný žáner, je len panoptikum ( nechcene ) smiešnej hrôzy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Všechny hudební čísla pro film byly natočeny za jeden den. (Karlos80)
  • Vôbec prvý zombie muzikál, ktorý bol kedy natočený. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama