Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kto zabíja masových vrahov? Jason Chandler (PATRICK MULDOON) je agentom FBI, ktorý sa usiluje chytiť masového vraha s prezývkou Silencer (Umlčovač). Tú získal od novinárov, pretože má vo zvyku svojim obetiam vyrezávať jazyky. Chandlera zaradia do špeciálneho tímu FBI Red Team, ktorý sa zameriava na odhaľovanie masových vrahov. Keď sa Chandler zasvätí do vyšetrovacích metód tímu, čoraz väčšmi sa presviedča o tom, že jednotka môže priniesť viac škody ako úžitku. Chandlera navyše aj znepokojuje pridelená nová partnerka, neskúsená Stephanie Dobsonová (CATHY MORIARTYOVÁ), ktorej práca mu pripadá veľmi amatérska. Pri pátraní po Silencerovi narazia Jason a Stephanie na nový problém odhalia, že existuje ďalší masový vrah, ktorý zabíja iných vrahov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

John80 

všechny recenze uživatele

Vyšetrovanie vrážd policajtom spolu so svojou partnerkou s ktorou zažije aféru až na konci vyjde pravda najavo 3* ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Původně docela zajímavý nápad se zvrhl v totálně nudnou záležitost s totálně nesympatickou hlavní ženskou postavou. Jen díky hudbě aspoň jedna hvězdička. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

To co se zprvu snažilo tvářit jako nenápadný klon atmosféry Mlčení jehňátek, se postupem času zacpe do formy pilotního filmu k nějakému řadovému krimiseriálu. Krom v úvodu svižné kamery střídající za pomoci ucházejícího střihu chladné a surové záběry zaujme leckoho tak akorát razantní metalová muzika moderního střihu (pro zajímavost za ní stojí kapela 16 Volt). Ale po těch pár opíjejících minutkách to jde s atmosférou a scénářem prudce z kopce. To co se dalo zprvu pochválit pohnojili v druhé a třetí třetině klišoidním propletencem osudů postav, do kterého vidíte asi stejně, jako do sklenice průzračné vody. Celkem povedené obsazení hlavní postavy (ucházející ksichtík a herectví béčkaře Patricka Muldoona) zase škrtí nudné a nepřesvědčivé osazenstvo rolí ostatních. Vyjma postavy toho pošahaného úchyla, kterému hraje do noty hlavně velký prostor ve scénáři. Režijně je celé plahočení neukočírované a Jeremy Haft je kandidátem na nálepku looser. Co se závěru týče, je thrilleru nehodný, nudná a ten falešný pokus o šokující pointu si mohli odpustit. Proč dávám za 1 a 1/2? Když tohle budete brát opravdu a vyloženě jako „pilota“ nějakého neexistujícího seriálu. Docela se pobavíte. Ne však bezchybným a dech beroucím ztvárněním, ale spíše odhadováním situací, které příběh přinese. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Ako môžete veriť takému filmu, kde to má sexuálne iskriť medzi fešákom a jeho FBI parťačkou, staršou o 10 rokov, totálne sexuálne odpudzujúcou. Človeku, ktorý mal na starosti casting, by som polámal ruky, alebo by som sa ho spýtal, čo ešte naňho má tá škaredá Cathy Moriarty, že ju musí obsadzovať do filmov.... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama