Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Recenze (389)

POMO 

všechny recenze uživatele

Road Trip mi prišiel ako prvá pozerateľná teenagerská komédia. Akoby sa v DreamWorks chceli vyvarovať stupidity, vulgarizmov a fekálností a chceli nakrútiť morálne nezávadnú variáciu na teenage filmy, vhodnú aj pre najmenších divákov. Ale pre morálnu úroveň film nevyzdvihujem. Road Trip ma prekvapil sviežim námetom, nenásilným a civilným (hoci bláznivým) humorom. A skvelým castingom. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě se ke kajícně pozitivním komentářům musím přidat. Road Trip sice je americká teenagerovská komedie, ale narozdíl od mnoha jiných má kromě několika děsivých scén (na nichž má lví podíl Tom Green) i dost nezapomenutelných momentů, které opravdu stojí za vidění. Tohle je prostě to lepší ze záplavy komedií, kterou nám naši mírumilovní američtí bratři poskytují. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejlepší americká teenagerská komedie co jsem zatim viděl. Vtipy nepřecházejí do trapnosti a herci jsou nečekaně všichni velmi dobří Ať už je to B. Meyer, S.W. Scott, P. Costanzo nebo Tom Green jako vypravěč. Ten je na tom filmu naprosto úžasný nebýt jeho tak by ten film byl za 3* on dělá ten film unikátním jelikož scény s ním, hadem a pochoutkou pro něj byly naprosto úžasné. Ani chvilku jsem se u filmu nenudil a ani mi to nepřišlo zas tolik nechutné --- Ty sis natočil videokazetu jak se miluješ s Beth a poslal ji svý holce místo tamtý? To není fér. Proč ona uvidí tu kazetu a my ne? ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Naprosto nefilozofická cesta za pravdou o životě v poddání samých mladých herců hlavně z filmu American pie, které doplňuje například DJ Qualls(můj oblíbený pošuk:)). Devadesát tři minut rychlé jízdy s jedním opravdu velkým skokem :) ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Jdu se radši podívat na Klub sráčů protože i ten je o stupínek lepší než tahle fekálie kde je jediným zdrojem zábavy posmrkaný,olízaný,proprděný toust a bejvalej Drew Berrymore dává francouzáka nějaký čtyřicítce před jejím synem a skupinkou kterou provaděl po škole...Hehehe. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha tuctových teenegerovských komediích, které se vezou na vlně úspěchů Prciček, ale narozdíl od těch ostatních je docela i vtipná. Docela. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů a jedna z nejlepších komedií na světě ! Proč ? Proto ! Skvělé gagy, hlášky a herecké výkony ! Za zmíňku stojí hlavně Paulo Costanzo a Seann W. Scott. A k tomu ještě skvělá hudba !!! Komedie jak se patří !!!! TOP 20 filmů. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Simpson: 1. Mr. E's Beautiful Blues - Eels ,2. E.M.S.P. - Kid Rock ,3. Early Morning - Jungle Brothers ,4. It's Tricky - Run-D.M.C. ,5. Anything, Anything (I'll Give You) - Buckcherry ,6. Fortune & Fame - The K.G.B. ,7. Pumping On Your Stereo - Supergrass ,8. Lovin' Machine - The Jon Spencer Blues Explosion ,9. I Wanna Rock - Twisted Sister ,10. Voodoo Lady - Ween ,11. I'm Gonna Fall - Ash ,12. Inside My Love - Minnie Riperton , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vlastne som už sex mal, ale ešte nikdy nie s dievčaťom.“ Prcičkovská bláznivá road movie komédia z produkcie Ivana Reitmana (KROTITELIA DUCHOV 1 – 2, DAVE) síce obsahuje „závadné“ až vulgárne a nechutné vtipy, ako jedenie myši, majiteľ motela, „trocha profesionálnej asistencie“ pri odbere semena alebo francúzske toasty, posypané práškovým cukrom. Ale osobne by som sa im nebránil: v nudne ležérnom tempe, až ospalom, patria predsa len ešte k tomu lepšiemu. Potešia tiež hojne obnažené dievčenské telá a tradične na seba pozornosť diváka strhávajúci (podľa mňa v dobrom) „Stifler“. K chuti prídu aj ustavičné hixploitation narážky na „znásilnenie a zabitie“ (VYSLOBODENIE). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Road Trip je neco jako Eurotrip, akorat zde hrdinove necestujou kuli holce po Evrope, ale po statech Ameriky. Je sice fakt, ze u Eurotrip jsem se bavil vic, ale i tohle je hodne dobra komedie. Herci jsou na danej zanr v pohode a hlavne sympaticky, o coz de hlavne. Scottova postava je neco ve stylu Stifflera, takze husty, Amy Smart ukaze kozy, takze super. Ale hlavne tu je dokonalej, silenej a ultra vostrej Tom Green, kterej ma bohuzel malo prostoru. Filmu by pomohl rychlejsi strih a misty sviznejsi hudba, ale jinak je to fakt slusna zabava, u ktery jsem se nenudil. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Asi lepšie ako prcičky, neskutočne debilný Tom Green (veľké plus filmu), skvelá pesnička o lososovi a štýlové kŕmenie pytóna. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Pro mě jen další z průměrných amerických teen komedií. Určitě už jsem viděl horší, ale opět klasický příběh zpracovaný trochu jiným způsobem. Některé scény jsou fakt nezapomenutlné, ale na prcičky to nemá ani náhodou..... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdykoli odmítneš sex, podvádíš sám sebe." Nikdy bych se nepodvedl, takže sex s modelkami zásadně neodmítám. Kdyby za mnou přišla Beth nebo Tiffany a nabídla mi svoje tělo na hraní, tak bych do toho šel. Nejsem totiž vybíravej a nechtěl bych, aby na mě byl pinďa naštvanej. Navíc jsem dozvěděl, že sex se dvěma holkama není podvádění, protože se vzájemně neutralizujou. To je velká myšlenka. Taky jsem zjistil, že existuje análně vyvolaná ejakulace a to si rozhodně nenechám projít mezi půlkama. Na to jsem moc konzervativní. Takže kromě trochy sexu, hodně kecání o sexu, pár povedenejch fórků a jednoho vědecky provedenýho skoku autem, je to vlastně o ničem. Ale stejně mě to celkem bavilo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Fakt úchylárna, ale tim správným stylem, kterej je děsně zábavnej. nějvětší úchylák ve filmu je jednoznačně Tom Green takový hovado se jen tak nevidí, ale ten tam moc podstatnou roli nemá. Příběh je založenej na docela jednoduchým tématu, ale za to se z něj dá docela dobře vyždímat spousta krutejch scén, ve kterých řáděj hlavně Sean William Scott a Qualls ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tuším první příživník na PRCIČKÁCH. Ačkoli to prakticky není vtipné (s výjimkou nečekaného hadího útoku), díky sympatickému castu se na to dobře kouká. A kdo by nechtěl takový road trip taky absolvovat, že jo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Už tehdy T.Phillips prokázal, že se v něm skrývá víc, než jen autobusový foot fetiš a Road Trip mohu směle označit za jednu z nejméně trapných náctiletých komedií točících se kolem známého sloganu Sex, drogy a… zase sex. Podařilo se překousnout soubor více, či méně tragikomických herců (za všechny S.W.Scott, jenž se již stěží vymaní ze škatulky nadrženého dárce spermatu) a možná si dokonce i řeknete, že Paulo Costanza je pro filmy řešící adolescentní pokusy o zásun (v THC oparu) škoda. Po historce o burákovém máslu, koulích a psovi jsem nabyl přesvědčení, že alergie na arašídy je pro některé lidi právě díky této vzkazce spíše psychickou záležitostí.. ()

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama