Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ano, je to tak odpudivé až to přitahuje. Rozmýšlel jsem mezi třemi a čtyřmi hvězdami, nakonec dávám čtyři... když si vzpomenu, kolikrát jsme se tomu na intru smáli, že jsem pak ani nemohl mluvit. A prosím Vás, takové ty řeči, že to inspiruje mládež k tomu, aby ubližovali zvířatům apod. To je nesmysl, kdo to má totiž v hlavě v pořádku, tak se chová normálně a kdo ne, tomu stejně není pomoci. Chytrý člověk, co má smysl pro humor, se rád zasměje a k těmto lidem se rád zařadím. Nakonec musím dát plný počet, neubránil jsem se a nostalgie je fakt silná. Můj oblíbenec je Lumpy. :-) 95% ()

Izmo123 odpad!

všechny recenze uživatele

Každý dětský seriál je roztomily ale co třeba seriál který bude vypadat na první pohled pro děti ale když se na tenhle seriál koukne dítě tak z něho dostane trauma až do konce svého života, což je ta nejlepší věc co může člověk udělat, protože tenhle člověk který tenhle seriál vymyslel tak to asi nepromyslel, i když tenhle seriál vypadá zajímavě, tak vás musím opět bohužel zklamat, protože komedie je tady na velice nižší úrovni něco jako u seriálu Mr. Pickles který taky nefunguje ale co u tohohle seriálu funguje je snad je ta krvelačnost která je sice na vysoké úrovni ale tenhle seriál je jednoduše ztráta času, u tohohle seriálu se těžko hledá komedie tak jako u seriálu Mr. Pickles, ani postavy nejsou dobré, v každém díle se každá postava snaží být simpatická jenomže tím jenom všechno zhorší, proto se jedná o další seriál který opět dočista nenávidím, pokud máte rádi černý humor tak tenhle seriál je přesně pro vás, jinak hodnotím: Animace 9/10 Postavy 0/10 Příběh 0/10 Krev 100/10 Komedie 0/10 Celkově hodnotím odpad! ()

Reklama

Kub_ees 

všechny recenze uživatele

Poriadne krvavý a hlavne drsný úlet. Veľká morbídna sranda. Tie postavičky si normálne koledujú o to, aby sa im niečo stalo. Hlavne jeleň stojí za pozornosť. Kto toto vymyslel, tak to už fakt musel byť na niekoho poriadne nasratý a tu na tých úbohých postavičkách si tú zlosť vybil. Samozrejme, tento seriál netreba brať vážne, je to vlastne o ničom ale srandy a zábavy je pri tom plno. ()

RKBoy 

všechny recenze uživatele

Ked som to pred 6. rokmi videl prvý krát išiel som sa pošťať od smiechu.Plakal som , válal sa po zemi a padal zo stoličky :) V tej dobe to bol "hit" a každý to neustále pozeral.Ach zlaté časy.Neskôr sa to už ale začalo okukávať a jednotlivé diely už začali trošku nudiť.Ale i tak sa jedná o celkom slušnú krvavú zábavu. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Co může být víc k smíchu než cizí neštěstí. Všimla jsem si, že vždycky všichni umřou až na sobíka, na to, že je hrozně nešikovný, tak z toho vždycky nějak vybruslí. Nejlepší díl byl, jak na sobíka spadnul strom a on si musel odrejpat tu nožičku, to mi cukal, až palec u nohy jak jsem s nim soucítila. Jojo, nezáleží na tom, jak dobře jejich den začne, ale vždycky skončí katastrofou, takže nějak podobně jako můj běžný den. Navíc ta melodie je nakažlivá a dlouho se nedá dostat z hlavy. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama