Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

jeany23 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo něco...milovníci intelektuálního humoru z tohoto filmu asi dostali osypky už po pěti minutách, ale nechť - mně se tahle ztřeštěná bláznivina líbila velice. Pěkné výtvarné zpracování, spousta vtípků a perfektní hlášky jsou super, stačí vypnout u toho mozek a jen se bavit. Ani minutu jsem se nenudila, některé scény mi pošimraly bránici - myslivec, jehož trofeje tvoří větve, a jeho brutální psisko které chytí všechno (i vzteklinu), šašek hulící cigára, ondulace jako forma trestu, trubači (obzvlášť ten s keyboardem), černoch....a ty avizované ztopořené čepičky, jasně :-) ()

DarkMatter 

všechny recenze uživatele

Tento film je naprostá hovadina. Jednoduše je tak příšerně stupidní až si ho zamilujete. Na něco takového je samozřejmě potřeba ta správná nálada. Onen motiv Sněhurky a sedmi trpaslíků je nakonec skutečně jen motiv. Neřekl bych, že jde o pouhou parodijní adaptaci pohádky, což je samozřejmě dobře. Děj totiž samotnou pohádku jen zdánlivě připomíná, ale jinak se drží svého. Humor je jednoduchý, ale za to účinný. Stačí debilní úsměv jednoho z trpaslíků nebo pošahaná písnička... Kulisy jsou líbivě pohádkové, herecké výkony někdy až obdivuhodné. Prostě jedna z nejlepších komedií podobného ražení. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Určite sa táto magorina a primitivita dá pozrieť. Ako paródia na rozprávky to nebol zlý nápad, ktorý mal naviac, než len na ďalší úbohý pokus o znovuzrodenie žánru. Nemci sa o to určite nepostarajú. No ako rodinný film by som to určite neodporúčal. Pár dementných hlášok by rodičov s deťmi určite nepotešili. 55%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po remíze našich v Dánsku už víme, že zázraky se vážně dějí. Ne, že by tahle ptákovina byla také úplný zázrak, ale trochu se mu blíží, protože by mě nikdy předtím nenapadlo, že vzdor své mužské ješitnosti někdy zatoužím po transformaci na trpajzlika, abych si to mohl rozdat se Sněhurkou. A jestli mi tohle stačí? Ano, od německé ptákoviny mi tohle stačí. ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Výborná role mrzouta.... V kategorii "komedie" bych dal hvězdy dvě, v kategorii "německé komedie" by si film zasloužil čtyři hvězdy... Když přetrpíte začátek a rovnou to nevypnete, časem se z toho vyvine "koukatelná" záležitost (zvolnění tempa a méně viditelná snaha autorů být vtipní za každou cenu by snímku rozhodně prospělo). ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)
  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)

Reklama

Reklama