Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která ač je z Německa není ani příliš trapná ale spíše bláznivá a chvilkama vcelku vtipná. Rozhodně já jsem se příjemně bavil. Je to tak půl na půl s vtipností, ale za shlédnutí to určitě stojí. Každý ze 7 trpaslíků příliš hereckého umu nepředvádí, ale hrají tak bláznivé role, že je to vcelku jedno. Dalo by se říct, že je to smíchanina dvou pohádek o Sněhurce a Červené Karkulce a plus k tomu Pána Prstenů i když ten do děje příliš nezasahuje, ale mě příjemně pobavil. --- Bílý Helpje nejmoudřejší z moudrých jsme 7 trpaslíků a máme problém - Jo tak ten prsten hoďte do ohně - Ale my nemáme prsten my máme Sněhurku - No tak tam hoďte tu Sněhurku. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nikdy nás nedostanete! Dopekla, dostali nás.“ Asi ma nikto nemôže viniť z toho, že by som rešpektoval nemeckú kinematografiu, ale ak sa bavíme o nemeckých paródiách, svojho času som bol z MANITUOVEJ TOPÁNKY nadšený takmer na 80%. Preto som sa tešil na o päť rokov mladšiu komédiu, parodujúcu rozprávku o siedmych trpaslíkoch. Bohužiaľ, podpriemerný hysterický výsledok ma nenadchol. Jednoducho nie je vtipný (česť výnimkám - Lord of the Dance, fanfáry, „vlastný seriál“, basketbal so psom, hovorenie vtipu). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Netvrdim, ze je tenhle film neco extra, ale rozhodne mi to neprislo jako uplne zkazena parodie. Samozrejme kvalita jednotlivejch vtipku hodne kolisa, ale to je skoro v kazde parodii, navic je tohle nejspis jedina parodie s podobnym tematem. Samozrejme se tu najde par vtipku, ktery opakovanim ztraci vtipnost, par hodne krecovitejch, ale na druhou stranu i par naprosto genialnich a par nadprumernejch (rek bych ze pomer dobrejch a spatnej je tak 1:1). Hlavni problem filmu je v hercich a rozpoctu. Herci sou fakt priserny, takle spatny "herecky" vykony jsem uz dlouho nevidel, ale na druou stranu, banda retardu jim de slusne a imho ani nemuseli moc hrat. Taky je videt, ze film mel dost malej rozpocet, takze spousta veci pusobi hodne lacine. Dohromady to nedava nic uzasnyho, ale na ty 3* to bude, protoze i presto, ze se neda rict, ze bych se furt smal, tak sem se skoro nenudil a docela dobre se pobavil. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Hloupoučká taškařice, která naštěstí si na nic nehraje, leč bohužel však ani moc nepobaví. Tedy pokud nepotřebujete k aspoň mírnému pousmání pitvoření průměrných kerců, vedených průměrným režisérem dle průměrného scénáře... Typická pitomost k uvedení na kterékoli pitomé televizní stanici k zaplácnutí pitomého programu pro pitomé konzumenty. Nepochybně s grantovou podporou nějakého pitomého unijního pakulturního fondu pro záchranu evropského filmu před kulturním imperialismem made in Hollywood... - - - P.S. Na dvd uvedeno jako "necenzurovaná verze". To si teda fakt neumím představit tu cenzurovanou... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Nečekaně zábavná dadaistická ztřeštěnost, obsahující překvapivě vysoké množství velmi kvalitně pointovaného humoru a v neposlední řadě také několik opravdu precizních momentů... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Určite sa táto magorina a primitivita dá pozrieť. Ako paródia na rozprávky to nebol zlý nápad, ktorý mal naviac, než len na ďalší úbohý pokus o znovuzrodenie žánru. Nemci sa o to určite nepostarajú. No ako rodinný film by som to určite neodporúčal. Pár dementných hlášok by rodičov s deťmi určite nepotešili. 55%. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Kdosi a kdysi tenhle film přirovnal ke skečům od Monty Pythonů. Opravdu rád bych si vzpomněl, co to bylo za vola. Nehorázně stupidní slátanina. Němci zřejmě znovu kují pikle, a tentokrát chtějí jako první vyhladit nevinné diváky. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Můj mozek dostal pár dní na rozmyšlenou, aby odůvodnil, proč to vnímal tak, jak vnímal. Vysvětlil mi to tímto způsobem: "Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou" ... A já na to, jo áha, chápu. Dále: "Co řekne černovláska, když se podívá do zrcadla? A hele, tu odněkud znám. A druhá černovláska jí vezme zrcadlo a říká: No aby ne, to jsem přece já." No jistě, můj milý mozku, moc tě chválím :-) No hold parodie je parodie, a tahle je dle mého dosti vyvedená. Opět jsem nevěřícně zíral a chechtal se, což mě na původ (Německo) velice, ale velice udivilo. A nakonec všichni! => "Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou, Hej kluci hej kluci hej kluci jdou, hej trpaslíci už jdou jdou jdou." :-) ()

juta 

všechny recenze uživatele

I příběh o sněhurce může být hodně zábavný. Největší výtlem jsem zažil až na konci se zrcadlem a královnou :D Nezahraje si se mnou někdo Trpaslíku nezlob se? ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to strašná hovadina, ale některé vtipy překvapivě zabírají a hlavně parodie na Pojišťovnu štěstí a již zmíněného Pána prstenů neměla chybu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po remíze našich v Dánsku už víme, že zázraky se vážně dějí. Ne, že by tahle ptákovina byla také úplný zázrak, ale trochu se mu blíží, protože by mě nikdy předtím nenapadlo, že vzdor své mužské ješitnosti někdy zatoužím po transformaci na trpajzlika, abych si to mohl rozdat se Sněhurkou. A jestli mi tohle stačí? Ano, od německé ptákoviny mi tohle stačí. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Bláznivá německá parodie na klasické pohádky. Je to krásně natočené a vizuálně nádherné, ale herci přehrávají a pitvoří se. Občas se najde velice vtipná parodická narážka (převážně Pán Prstenů) ale ostatní vtipy jsou až klasicky německé, což znamená že rozhodně ne vtipné. Ale koukat se na to dá velice příjemně, film neuráží, zabaví a uteče! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Bonus: komentář plus obrázky     Mě při hlášce Bílého Helgeho „ Tak hoďte do ohně Sněhurku!“ zaskočil kešu oříšek do dýchací trubice, lehce jsem zfialověl a kus filmu prochrčel... Ale nejen kvůli dobrým gagům mám tuhle sice blbounkou, ale místy docela vtipnou komedii, zařazenu v šuplíku Mít po ruce. Je to hlavně za HOLKY SE NEBIJOU ! Totiž, já byl mámou vychovaný jako rytíř (na bílém koni, jak jinak)... A za jednu etudu s prknem (na téma konkrétní problémy trpaslíků se ženami, které je dostaly do vyhnanství v chaloupce), bych rád udělil Zlatou desku - za geniální scénku s mravním přesahem. Šilhoun: „K čemu by mi byla kouzelná lampa? Můj problém je, že NEDOKÁŽU UHODIT ŽENSKOU, prostě to nedokážu!“ A tak ho celý jeho život ženské ponižovaly a tloukly, a on se tomu nemohl bránit. To, jak ho Sněhurka vyléčila, to mě upřímně dojalo. Tak dlouho Šilhouna schválně mlátila deskou do hlavy a posmívala se mu „Prohrál..! Prohráál... ! Prohrááál... !“ až ... BUM !!! Koupila pumelici a šla pod stůl... Hned bych jí dal pusu, kočce jedné černovlasé, dojemně obětavé :-) A Šilhoun výskal radostí „Kluci, já jsem praštil ženskou! To je úžasný! Dokázal jsem to !“ A já zase jednou dojetím brečel jako vůl... nad obětavostí Sněhurky, nad Šilhounem, i nad sebou... Ale teď už musím končit, jsem pozvaný k přátelům na večírek, budeme hrát zajímavé deskové hry. Na slepou bábu, Trpaslíku nezlob se!, ale nejvíc se těším na mnohem složitější hru: na Dvojitou hlavu... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročné, ztřeštěné blbnutí na téma Sněhurky, které si bez sebemenší úcty utahuje nejen z klasické pohádky, ale také Pána prstenů a dalších děl a dílek, od Čelistí po televizní seriály. Humor kolísá od trapného pitvoření po geniální momenty („Máme problém.“ – „No jo, tak hoďte prsten do ohně.“ – Ale my nemáme prsten. Máme Sněhurku.“ – „Tak hoďte do ohně Sněhurku.“) a přestože to zdaleka není tak dobré jako třeba Manitouova bota, ten kdo se dokáže uvolnit a s přimhouřeným okem přejít hluchá místa, kde humor zkrátka nefunguje, možná si užije pár osvěžujících chvil dětinské radosti. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ale jo, byla to docela prča. Pár hlášek se fakt povedlo a když k tomu přičtu překrásnou prsatou Sněhurku, tak mi vychází 3 hvězdičky. :-D :-D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pro podobné ujeté blbosti mám zřejmě slabost, protože u tohohle jsem se fakt dost nasmál. Bobík je neskutečně zábavný, jeho ksichty a ujetý smích mě prostě dostávají. Stejně tak zlá královna. Po Manituově botě z Německa další překvapivě zábavná komedie. ()

Reklama

Reklama