Nebezpečný kontrakt (TV film)

• CZ název

Lidská zásilka

Escape: Human Cargo

Nebezpečný kontrakt

Akční / Drama

USA, 1998, 107 min

Simon Wincer

Na to, že je to televizní film, od kterých většinou neočekávám mnoho, tak se docela povedl. A to především díky slibnému námětu vycházejícímu ze skutečné události. Kdybych někdy chtěla jet do Saudské Arábie, raději si to dvakrát rozmyslím :)(4.7.2004)

Už je to dávno, ale tenhle film jsem kdysi hodně prožíval. Hlavně ten konec, kdy byl ten muž zavřený v krabici a snažil se dostat domů. Na TV film opravdu povedené. Někdy se k němu chci vrátit, abych si vzpomněl na zapomenuté souvislosti.(14.1.2011)

Zajímavej příběh podle skutečný události, při kterým se člověku za prvé dělá úzko a za druhý se mu otevírá v kapse celá souprava nožů.(13.2.2007)

Film, od kterého jsem mnoho neočekával, ale přesto jsem neodolal a zhlédnul ho. Byl jsem mile překvapen poměrně silným příběhem. Otázkou je kam až sahá pravda. Film byl nadprůměrným béčkem ...(14.1.2011)

Také jsem to viděl dříve a ani nedýchal. Teď po čase jsem u DVD tak napnut nebyl, snad to bylo tím, že jsem věděl jak to skončí. Každopádně pokud jede do Saúdské Arábie stavět domky, vemte si sebou skládací bednu. Bude se hodit ! * * *(22.1.2012)

Dost neuveritelny dej a cela odvaha, ci naivita (?) hlavneho hrdinu mi v tomto inac slusnom pribehu vadili. Co ale pozitivne hodnotim, bolo vykreslenie atmosfery krajiny, do ktorej by som po tomto filme nesiel ani zadarmo.(17.1.2010)