Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1957 a my se ocitáme na jihu USA ve státě Alabama. Rozmazlená jižanská kráska Maggie DeLoachová a její spolužačky a kamarádky ze sesterstva na Randolphově univerzitě Delia Juneová, Keefi a M.A. dosud žily pohodlný a bezstarostný život, na hony vzdálený obavám a konfliktům, které právě začínají zmítat zbytkem amerického Jihu v souvislosti se vzestupem hnutí za lidská práva. Ale když se Maggie seznámí s liberálním a pohledným mladým fotografem jménem Hoyt Cunningham, který často hovoří o blížících se změnách na Jihu, a také s radikálními názory své spolužačky Aiken, uvědomí si, že se i její vlastní život velmi brzy změní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Marci 

všechny recenze uživatele

Celkem dobře se na to dívalo, ale film na mě působí tak nějak nedotaženě. Ať už se jedná o vztahy hlavní hrdinky ke kamarádkám ale i oběma mužům, nebo i téma rasismu. Všechno to tak nějak klouže po povrchu a nejde do hloubky. Prostě jsem čekala víc. Slabší tři *. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Studentky se na univerzitě v Alabamě potýkají s rasovou nesnášenlivostí a rozhodují se mezi kariérou a manželstvím, jako v Úsměvu Mony Lisy. Osobně jsem s tímhle nostalgickým ohlédnutím dost spokojen, má to něco do sebe. Mé sympatie však snímek získal hlavně díky hereckému osazenstvu. ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama