Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zámožný obchodník má podezření, že jeho manželka Anne (Virginia Madsen) ho podvádí, a proto najme soukromého detektiva Westona (Treat Williams). Daří se mu natolik, že nakonec sám začne vztah s Anne. Když je ale obchodník nalezen mrtvý, Weston se stane hlavním podezřelým z jeho vraždy. (Courtemanche)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Williams se tak dlouho kurví z vdanýma ženuškama až se mu to jednou krutě nevyplatí. Je to tuctový thriller který kdyby chtěl, tak mohl zaujmout jistou originalitou, ale to bych nesměl tu pointu a to jak celej film dopadne vytušit už v polovině. A světe div se, ono to tak nakonec i kupodivu dopadlo...40% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to tuctovy thriller s erotickym nadychom, ktory si vychutnaju hlavne fanusikovia ustrednej hereckej dvojky. Snad by som dal aj 3*, keby Virginia Madsen pri sexualnych scenach nieco ukazala. Ale mrcha jedna sa zakazdym otoci tak, aby sme nic videli. Hlavne ze polonaheho Williamsa si uzijeme do sytosti. Bohuzial v tomto smere nie som cielovka. 5/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ničím nová, ale pohodová detektivka se sympatickým obsazením. Treat Williams byl vždycky nedoceněnej herec a tenhle film je toho jen dalším důkazem. A Madsenová je zase dost pěkná i herecky schopná, aby jí člověk podobnou ženskou věřil. Jinak HBO opět nezklamalo. Ač jde o televizní film , vůbec tak nepůsobí. A i když je rok výroby 1989, je film natočený v širokoúhlém formátu a ne ve 4:3, jak bylo tehdy u tv filmů zvykem. Third Degree Burn je klasický případ filmu, který sice není nijak originální, ale to co dělá, dělá dobře. Já s tím problém nemám. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

,,Popálenina třetího stupně,, Je to dobrý krimi-thriller, film, který večer (když nemáš po ruce nějaký trhák) v pohodě může zaujmout. V příběhu je i malý háček, ale obsah k filmu jsem napsal schválně tak aby ho nevyzradil. 3,5/5 ()

Reklama

Reklama