Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

packa 

všechny recenze uživatele

Johne McLaine, máš to zapotřebí, hrát v podobných kravinách? Asi jo, složenky se platit musí. Ale že se k podobné sračce propůjčila i krásná Andie MacDowell, která v té době točila opravdu vkusné snímky, je mi záhadou. Každopádně o nic nepříjdete, pokud film nikdy neuzříte, scénář je tak příšernej, že bych jeho tvůrci omlátil svazek malin o hlavu. Klidně zlatých ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu se můžu postavit dvěma způsoby: A) Nevypnu u toho mozek, budu to brát vážně. Film si neužiju a pak napíšu, jaká to byla blbost, jak mohl Bruce až takhle klesnout a dám odpad! Nebo B) Vypnu u toho mozek, nebudu přemýšlet a budu se jen bavit. A pak tomu můžu dát dobré hodnocení. No, pro mě je rozhodně schůdná druhá varianta. Protože tak šílený, ujetý a zábavný film, jsem už hodně dlouho neviděl. Rozhodně můžu doporučit. Zvláště pokud se vám fakt nechce přemýšlet a chcete se jen zasmát. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Sice naprostá střeštěnost, ale takový ten typ, který oko diváka potěší. Milá blbůstka s " jestřábem " Brucem Willisem, jeho parťákem Tommym ( Danny Aiello), potěší James Coburn a půvabnou jeptiškou Andie MacDowell. Ať v rudých šatech, jeptišském taláru a černých brýlích, či jako "specialistka" na delfíní řeč :o), vždy ji to zatraceně sluší. Andie...., já jsem také hříšník :o) Tímto končím komentář a jdu si dát capuccino :o) p.s. chytit za jízdy na nemocničním vozíku zrovna mentolky, tomu já říkám pořádný pech :o) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Ak si vezmeme všetky gagy a vtipy vo filme, tak 33,3% bolo vynikajúcich, 33,3% priemerných a 33,3% trápnych. Napríklad tá scénka s Monou Lisou, vystrelenie "Zajka" a odstrihnutie hlavy ako aj chytenie cigaretky na nosítkach celkom ušli, niektoré dialógy a hláška tiež (aj keď pomenej) ale film ako celok s deravým a niekedy až bizarne sa snažiacim scenárom skúšajúcim celkom vážne tvoriť bláznivú komédiu a s debilnými akčnými scénkami zaklincovanými happyendom ako z učebnice "Ako sa vyvarovať blbým scénam" je dosť mizerným trapasom. Jedna hviezdička za môjho miláčika Brucea Willisa a potom ešte za nástup tyčinkového komanda. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Komedie, která hodně pracuje s absurdními prvky, což pravděpodobně nebude u většiny lidí jejich šálek kávy, ale já jsem se báječně bavila! Všichni víme, kolik toho dokáže Bruce Willis zahrát jen svojí mimikou, což je v komedii neskutečná výhoda. Je pravda, že některé kousky byly dost za vlasy přitažené, ale přesto to všechno tak nějak přirozeně plynulo a zanikalo v salvách smíchu, takže nemůžu jinak než pochválit. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Snímek byl nominován na celkem 6 Zlatých malin. Odnesl si nakonec ceny pro nejhorší režii, nejhorší scénář a nejhorší kameru. (Terva)
  • Současně s uvedením filmu byla vydána i stejnojmenná hra pro Game Boy. (Terva)

Reklama

Reklama