Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Modelka Madelyn Hayesová po návratu z cest zjistí, že její banka zkrachovala, a ona tak přišla o všechny peníze. Advokát ji přesvědčuje, aby se zbavila i svých investic do dalších podniků, protože žádný z nich neprosperuje. Jedním z těch podniků je i detektivní agentura, a tak Maddie agenturu navštíví, aby ukončila její činnost. Vedoucí agentury David Edison se projevuje jako suverénní kecka a Maddie jeho chování nesmírně irituje a při odchodu mu dokonce vlepí facku. Zanedlouho se s ním však opět setká v luxusní losangeleské restauraci a marně se ho snaží zbavit. Ve výtahu jedou pak společně se skupinou lidí, když náhle jeden z nich pankáč Mohowck padne k zemi s nožem v zádech. Po vyšetřování na policejní stanici se s ní Dave koonečně domluví a protože musí odevzdat i služební vůz, veze ho Maddie domů. Tam jsou však přepadeni záhadnými muži. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Doufám, že pochopíte, že to není nic osobního. Jen vás nenávidím." Mezi Davidem a Maddie to zkrátka zajiskřilo na první pohled a já jsem rád, že jsem byl součástí tohoto jiskření od prvního zážehu. Tyto protiklady se prostě přitáhly tak, jak se mi to s žádnou osobou opačného pohlaví nikdy nepodařilo, takže bych asi měl trošku závidět, ale já se raději bavím při Davidově hláškování. ()

Lovec prasat 

všechny recenze uživatele

Bavili mne jak Cybill, tak Bruce, oba mi přišli charismatičtí, oběma jsem fandil a u jejich (dobře napsaných) dialogů se (většinou) nenudil. Komediální scény zde jsou, ovšem tak akorát dávkovány, aby seriál úplně neznevážněl a nestal se šaškárnou, ale zároveň, aby člověku mohl po skoro celou stopáž pohrávat lehký úsměv na rtech. Celý článek zde. ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nebylo lepšího scénáristy a tvůrce dialogů - mohlo to být vtipnější. Některé vtipy už vyčpěly, a jiné jsou bohužel hodně slabé i na tehdejší standardy, takže jsem se opravdu zasmála jen párkrát. Jinak, oba hlavní herci se snaží, ale u Cybill Shepherd snaha vyznívá trochu křečovitě, a naopak, tam, kde bych jí hrozně ráda věřila, že je k smrti vyděšená (např.když visí z toho mrakodrapu) jen poulí oči a ječí... Willis oproti ní hraje s lehkostí. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Modelka Maddie Heyesová neměla nejšťastnější ruku při volbě finančního poradce, který se jednoho dne vypařil i s jejími financemi. Při obhlídce svých investic zjistila, že je mimo jiné majitelkou neprosperující detektivní kanceláře Blue Moon. O něco podobného neměla nejmenší zájem, ale mozek agentury, lehce neseriózní detektiv David Addison, má přesvědčovací schopnosti vojenského verbíře a než se Maddie naděje, tak spolu řeší svůj první velký případ. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za prvé, blonďatej mohykán neboli Blond Mohawk je mnohem lepší role, kterou hrál Dennis Cleveland Stewart, než ta, kterou měl v Pomádě, ze které je známej jako Crater Face. Kupodivu v tomhle filmu hrál sice záporáka (k čemuž ten jeho ksicht uplně svádí), ale nakonec zas až tak zlej nebyl. Jo a jenom tak mimochodem, v soukromým životě byl gej. Byl, protože už je mrtvej (46). No ale k tomu pilotu - celkej dobrej dojem to zanechalo tenkrát, když sem to viděl na nové Nově poprvé. Ale teď už je to spíš taková nostalgie a 80. léta z toho čouhaj jak retěz z céček z kapsy. Každopádně Bruce Willis jako mladej sladkej frajer má pořád plnou hubu zábavnejch keců a někomu se i ta Cybill Shepherd může líbit... No, začnu koukat a seriál, no... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama