Reklama

Reklama

Můj soused zabiják

  • USA The Whole Nine Yards (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicholas Oseransky je zubařem v kanadském Quebecu, kde žije se svou manželkou Sophií a tchýní a má se co ohánět protože musí splácet dluhy po bývalém společníkovi a zároveň tchánovi. Obě ženy ho svorně nenávidí a dělají mu ze života peklo. Nicholas se však kvůli dluhům ani nemůže rozvést. Nicholasova asistentka ho varuje, že jeho manželka si přeje jeho smrt kvůli vysoké životní pojistce, kterou uzavřel. Jednoho dne se do sousedství přistěhuje nový obyvatel a Nicholas ho jde přivítat. Během chvilky si uvědomí, že toho muže zná. Je to proslulý nájemný vrah Jimmy Tudeski, který byl propuštěn z vězení po vraždě mafiána Lazlo Gogolaka a jeho mužů. Je jisté, že tady se skrývá před pomstou Gogolakova syna. Nicholase, kterému se říká Oz, zachvátí panika a doma se svěří manželce. Chce se hned odstěhovat, ale Sophie dostává nápad. Přeje si, aby Oz odjel do Chicaga za Janni Gogolakem a pověděl mu, kde Jimmyho hledat.. Oz z toho nemá dobrý pocit, ale rád by se nového souseda zbavil. Aniž by kohokoli kontaktoval, v hotelovém pokoji už na něj čeká Gogolakův muž Frankie, aby ho dovedl ke svému šéfovi. Zde se setkává i s Jimmyho krásnou ženou Cynthií. Janni už nehodlá Oze ztratit z dohledu a tak Frankie pojede do Kanada s ním. Později v hotelu se Oz rozhodne povědět Jimmymu pravdu a raději mu volá, aby byl na Gogolaka připravený. Nechce, aby někdo zemřel. Později ho v hotelu navštíví ještě Cynthia, aby se ujistila, že Oz skutečně ví, kde se Jimmy ukrývá a poví mu o deseti milionech, které zanechal starý Gogolak, a které mohou být vyzvednuty pouze v trojici Janni, Jimmy a Cynthia. A nebo místo některého z nich musí doručit úmrtní list. Je jisté, že Gogolak chce zabít Jimmyho i Cynthii a získat peníze jen pro sebe. Cynthia se považuje za defacto mrtvou ženu. Mezi Ozem a Cynthií to jiskří a nakonec spolu skončí v posteli a Oz rozhodně nechce, aby zemřela. V Kanadě už na Oze čeká Jimmy a je k němu přátelský. Frankie a Jimmy spolupracují a hodlají se zbavit Gogolaka. Když se Oz vrátí do práce, vypráví své asistentce Jill co ho potkalo a Jill trvá na tom, že ji musí seznámit s Jimmym. Už dlouho ho obdivuje a chce se stát nájemnou vražedkyní jako on. Její první zakázka měla být vražda Oze. Objednala si ji jeho žena Sophie, ale Jill to nedokázala. Oz je prostě příliš milý. Jimmy Ozovi poví, že ho kontaktovala Sophie a chtěla, aby Jimmy Oze zabil. Jimmy to také odmítl. Ze stejných důvodů jako Jill. Nyní je potřeba připravit se na Gogolaka a Oz chce rozhodně ušetřit Cynthiin život. Dojde k přestřelce, při které je Gogolak a jeho muži zastřeleni. Je zastřelen i policista, kterého si Sophie najala na Ozovu vraždu. Jimmy zuří když se dozví, že Oz spal s jeho ženou, ale Oz dostal nápad jak všechno vyřešit... (TV Prima)

(více)

Galerie (64)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

04.09.2012

Jeho nejvýraznější rolí byl bezesporu dobrácký obr Coffey ze Zelené míle, za jehož ztvárnění získal nominaci na Oscara. Jeho mohutná přítomnost (výška 196 cm) však byla nepřehlédnutelná v jakémkoli… (více)

Reklama

Reklama