Reklama

Reklama

Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování

  • USA Best of the Best: Without Warning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina ruských falšovateľov ukradne papier určený na výrobu amerických bankoviek a chystá sa zaplaviť trh nepravými peniazmi. Zasiahnuť musí opäť Phillip Rhee, ktorý spolupracuje s políciou ako inštruktor bojových umení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

d-corso odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento kinematografický počin bylo v prasátku tak zoufale málo peněz, že se muselo zapomenout i na skutečný vrtulník. Ale nejen na něj, zřejmě i počítačové triky by rozpočtu zavařily. A tak, aby se vlk nažral a producent nešel o žebrácké holi, přišel ke slovu modýlek. A špatný. Ještě dnes si vzpomínám, jak jsem coby desetiletý hoch slepoval podstatně, ale opravdu podstatně lepší. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Posledný diel americkej akčnej série "Karate Tiger" bol natočený v roku 1998. Pevne dúfam, že tomu tak bude i naďalej a žiadny ďalší diel už nikdy nikto nenatočí. Už toho bolo naozaj dosť. Prvý film bol vyprodukovaný v roku 1986. Počas dvanástich rokov vzniklo osem pokračovaní. Ich kvalita sa pohybovala v rozmedzí jedna až tri hviezdičky. Tento posledný diel nesie názov "Karate Tiger 8: Najlepší z najlepších 4 - Bez varovania (Výstraha)". Dám mu dve hviezdy a hovorím zbohom "Karate Tiger". ** ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Žádný velký obrat k lepšímu se rozhodně nekoná. Opět tuctový příběh, který moc nezaujme. Akorát můžu pochválit snahu, že oproti třetímu dílu je zde dost akce a celkem slušné souboje, to uznávám. Ikdyž mám pocit, že je to jedna velká sranda a že všechna ta akce se nebere vážně, nevím proč mám takovou myšlenku, ale asi tím, že už neměli točit třetí díl. Tobin Bell v roli záporáka lehce zaujme, ale jeho velké role jsou prostě "Saw". Takže film nakonec hodnotím na 43% = ** ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Philip Rhee se naposledy vrací ke svému jedinému významnému filmovému dílu, sérii Best of the Best. Lee má najednou dceru a je potřeba jí ochránit od ruských zloduchů. Jako divák jsem díky této jednoduché zápletce dostal bojovou scénu v tělocvičně, naháněčku na motorkách i s vrtulníkem, spoustu střelby a výbuchy. I přesto že tu tak už není téměř žádná spojitost s původním filmem, díky zmíněným věcem a charismatu hlavního hrdiny, bylo strávení času s tímto filmem docela fajn. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tygří osmička se uzavírá a počtvrté s míšencem Filipem Rí. A je čas na bilancování, Filip nejprve přišel o bratra, ale v jeho vrahovi našel druhého (jednička), což se mu později vyplatí (dvojka), ve trojce pak navštíví rodinu své sestry a pobije několik Árijců, nu a tady se s ním setkáváme znovu a dozvídáme se, že se oženil, zplodil dceru a už stihl i ovdovět, těžký to osud, věru. Tentokrát se zase nešťastnou náhodou postaví do cesty ruským bratrům a padělatelům amerických dolarů s mramorovým domem, motorkami, vrtulníkem a další výbavou pro úspěšnou podnikatelskou činnost ve svém oboru. Filip má jen své ruce, naštěstí však ne jen pro pláč, jak už víme z předešlých částí, a tak i tato korporace pozná zač je toho loket či koleno. Opět je to hloupoučké, nanicovaté, patetické, klišovité a špatné, ale zase mě to bavilo. Tři hvězdy i za originalitu, vhození tašky s bombou z plošiny hasičského vozu do vzlétajícího letadla jsem do této doby ještě nikdy neviděl :-) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama