Reklama

Reklama

Curtains

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Režisér si pozve do svojho sídla šesť mladých herečiek na konkurz na rolu tajomnej Audry. Všetko sa začne nejako komplikovať a režisér si stále nevie vybrať ani jednu z nich, pretože každá z adeptiek sa Audre sčasti podobá. Navôkol začne panovať hrôza, lebo sa v sídle objaví vrah v hrôzostrašnej maske a dievčatá začínajú jedna po druhej miznúť. Kto však za týmito udalosťami v skutočnosti stojí? (ash99)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Skoro neznámý slasher který si rozhodně zaslouží pozornost, přeci jenom patří z téhle kategorie mezi to lepší. Neříkám že se jedná o nějaké veledílo. Je to přeci jenom klišé a plno scén jsme už někde viděly, ale třeba nápad s panenkou byl poměrně slušnej, a maska byla dokonale strašidelná, vidět to jako malej mám traumata. Škoda že vražd je málo a jsou mimo kameru, a i vrah je poměrně jednoduchej uhádnout. Průměrnej slasher který jednou stačí ale bavil mě. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Samantha se nechá zavřít do blázince, aby se co nejlépe připravila pro další filmovou roli. Nu, nebyl to nejlepší nápad. Režisér Jonathan Stryke mezitím uspořádá na roli konkurz. Ze šesti pozvaných dívek dorazí ale jen pět, jelikož šestá je první obětí vraha, ještě než se vůbec pokusila roli získat. Maska, srp, nůž, sekera. Jen krev přímo nestříká a většina vražd jde mimo kameru. Kromě bruslení je fajn scéna s useknutou hlavou. A napětí má zmatené pobíhání mezi rekvizitami a nekonečnými chodbami, co připomene italské horory. Jen jsem se občas trochu ztrácel, což způsobovaly podobné dívky, četné noční scény a skoky z jednoho místa na druhé. Až tak trochu halucinogenní surrealistická záležitost. Jo a panenka. No, ty nikdy nenosí nic dobrého. Váhám mezi 3 a 4*, ale mohlo to být doslovnější. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Agathou Christie šmrncnutá whodunnit vyvražďovačka na odlehlém sídle, kam je manipulativním režisérem pozváno na konkurz šest atraktivních hereček soupeřících o vytouženou roli, načež je začne redukovat tajemný vrah, kterým může být kdokoli... Fanoušci osmdesátkového krvavého porcování teenagerů budou asi zklamáni, já byl spokojen s uměleckou zápletkou, vrahovou odpudivou maskou, pěknými babami, scénou na zamrzlém jezeře, sklepem plným rekvizit i závěrečným twistem. Zařazuju mezi svoje nejoblíbenější osmdesátkové slashery a nebránil bych se remaku. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý slasher. Do poloviny je to hrozná nuda. Jeden namyšlený režisér si pozve na odlehlé sídlo partičku mladých dívek a zkouší s nimi zde nějaké divadelní výstupy. Občas je na ně dost drsný, ale docela podstatnou část z nich i přefikne. Přijede sem i jedna žena, která s ním má z minulosti jisté nevyřízené účty (věřte, že se k ní opravdu nezachoval hezky ...). No a do toho se zde začne objevovat zabiják v masce, který začne likvidovat postupně jednotlivé dívky. Ve třetí čtvrtině se film docela rozjede, do té doby opravdu utahané tempo plné nesmyslných dialogů se zrychlí a rozjede. Diváka opravdu začne zajímat, kdo může být vrahem. Film jako takový nic moc nevyčnívá. Bohužel tradičně nulové gorescény, což mě osobně prostě vadí. Na druhou stranu jsou zde asi čtyři opravdu úchvatné scény, které stojí za to vidět (zejména ta na zamrzlém rybníce, super, jako by to bylo z úplně jiného filmu ...). Dost napínavý je pak i konec a samotné rozuzlení a "vyjevení vraha". Pokud jste milovníci slasherů, zkuste to, pokud ne, unudíte se k smrti ... Každopádně film má od samého začátku až do konce výbornou atmosféru a asi nejlepší masku zabijáka (ta je fakt odporná ...). ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Skvělý horor,je pravda,že začátek filmu mě moc nechytnul,protože se režisér snaží film vyplnit nějkými dialogy a pěknýma holkama. To dávám dvě hvězdičky,za druhou půlku další tři. Zabijákova maska je opravdu strašidelná a nestidí se vraždit i přes den,vražda na zamrzlém rybníce se srpem je skvěle natočená,vrah použije i další standartní vraždící zbraně jako je sekera nebo nůž. Film si pak od druhé půlky vede skvěle až do skvělého konce. A moc se mi líbil závěrečný hudební klavírní motiv. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama