Reklama

Reklama

Smrt přichází v bílém

  • Francie Dead End (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pro Franka a jeho rodinu jsou Vánoce důležitým dnem v roce. Už 20 let je slaví tradičním způsobem. Ale tentokrát se rozhodnou pro malou změnu. Ještě však netuší, že udělali velikou chybu, za kterou zaplatí. Noční můra v podobě mystické ženy v bílém, která prochází nočním lesem a zanechává za sebou smrt, právě začíná... Děsivé černé auto s neviditelným šoférem odváží své oběti přímo do temné noci. Panika a šílenství. Vánoční svátky se mění v peklo... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Zlty_Dodo

Zlty_Dodo (hodnocení, recenze)

pecuch

presne ten isty postup.. uz predtym sa mi stalo, ze som videl film s rovnakym nazvom zbytocne a siel som skontrolovat, ci som to neurobil zase, lebo 70% neni zle hodnotenie.. ale bohuzial je to tak... niektore sceny som musel posuvat rychlejsie, aby to skor skoncilo ta bieda...

pecuch

pecuch (hodnocení, recenze)

No, viděl jsem to včera. Díval jsem se sice sám, před půlnocí, ale když to skončilo, tak jsem se šel podívat, jestli je to fakt tento film. Nevím jak se u tohoto mohl někdo bát. Mě se to nelíbilo a byl jsem rád že to skončilo. Dvě hvězdy jen za ty hlášky, protože spíš než horor to beru jako černou komedii.

na příspěvěk reagoval Zlty_Dodo

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Super horor, bála jsem se. Jen trochu předvídatelný, čekala jsem, že jsou už všichni mrtví, ale nakonec někoho nechali žít. A je to také jediný horor, kdy jsem se smála, takže opravdu super film, který jsem koupila jen za 10 kaček.

na příspěvěk reagoval hunger.games

Rikina

Rikina (hodnocení, recenze)

Zikus

Já bych řekla, že ta poslední titulková scéna je jen takový vtípek od scénáristů.. protože všichni si po doukoukání myslí, že už je definitivní konec a že se všechno najednou vysvětlilo a scénáristům to nedalo a udělali v tom divákovi trochu zmatek. Toť můj názor :)

mojedatabaze

mojedatabaze (hodnocení, recenze)

Zikus

v tom spociva mystericnost, bo naposledy se s nima setkala ta holka, jen se to jakoby odehravalo v "jinem svete" a pritom v tom "jinem svete" to bylo real, tedy jak se vezme real, no dejme tomu, ze v tom "jinem svete" plati "jina pravidla" a ten listek se dosta z toho "jineho sveta" do naseho realu, pochybuju, ze to pochopis, sam sem se v tom zamotal :DD

Zikus

Zikus (hodnocení, recenze)

SPOILER No to je zase zamotanost, já to moc nepochopil, jak je možný, že když se na začátku vybouraj, a přežije jen ta holka, a celej příběh se jí vlastně "zdá", tak na konci ti uklízeči najdou lístek co psal ten táta, co chce dělat až to skončí.... vysvětlí mi to někdo?

na příspěvěk reagoval mojedatabaze, Rikina

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Abych byl upřímný, čekal jsem něco docela jiného, resp. jsem čekal něco imho děsivějšího a v rámci atmosféry hurnějšího, než je to co sem ve finále shlédl. Dle většiny komentářů zde jsem si pak musel položit otázku, zda jsem skutečně sledoval tentýž film. protože to co tu někteří psali se ani v nejmenším neshodovalo s výsledným dojmem, který ve mě film zanechal. Pro mě osobně bohužel velké zklamání, ač musím uznat že mě aspoň trošku potěšil samotný závěr a pointa, stejně jako že někdy se u mě přeci jen dostavil aspoň nepatrný náznak nejistoty z toho co přijde v dalších vteřinách...

Crosby

Crosby (hodnocení, recenze)

SPOILERS: čo majú znamenať tam tí cestári na konci filmu, jakože našli ten lístok, nebol to celý film o akomsi snení mladej hrdinky??? či?!!

Uživatel majo25 smazal svůj příspěvek.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

je to lepší s originálem nebo s dabingem?mám obě verze a nevim kterou si pustit.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

mikimiki09: já si rozhodně myslim, že pointa ala Nezvratný osud byla tady mnohem lepší.... ikdyž mi teda taky osobně připadalo chování herců v první čtvrtině filmu imbecilní a totálně neadekvátní vzhledem k úmrtným situacím..... ale zbytek mě celkem bavil a ten konec mě v celku dostal...před tim koncem jsem taky měl pocit že sleduju nějakek lacinej horůrek kde stačí tlupa neforemných herců + černá funebr kára... ale konec to dobře pojistil.

mikimiki09

mikimiki09 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache: to ani neni nenávist vůči filmu.nicméně reakce :"Nesmíš na to koukat v poledne u rodinného oběda"  a některé další mne tak dostaly,že i přes zbytečnost dalši diskuze mne to nutí se sem stále vracet a koukat,co se ještě dozvím...:-)
(pokud se u mne projevuje nenávist k filmu,u některých zase až skoro naboženské vytržení...také zajímavé..)

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Tak urputná nenávist k nějakému filmu se vidí málokdy. Možná by ale tvůrci byli s tím, jak dokázali někoho takhle vytočit, docela spokojeni. :-)

mikimiki09

mikimiki09 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache: vůbec nic.nehodnoním vkus ostatních.jen tu píšu svůj názor na tento film.buďte si z této parodie na větvi jak chcete,pro mně to byla ztracená část života.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Ano, mikimiki. Jaký máš názor na uživatele (a že jich není málo), kteří tomuto filmu dali čtyři nebo pět hvězdiček?

mikimiki09

mikimiki09 (hodnocení, recenze)

myslím,že stupidita a celková nekvalita tohoto filmu nespočívá v čase sledování,ale právě ve stupiditě a celkové nekvalitě.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Tak se ale pak nediv, že ses nebál, když se na horor díváš za špatných podmínek k hororu nevhodných!

mikimiki09

mikimiki09 (hodnocení, recenze)

Hrabo: nikde jsem nezaregistroval předpis,že na tento rádoby mysterózní horor se musím koukat v noci,za úplňku a nejlépe s obrovským obsahem alkoholu v krvi.pokud by tohle byl film nějakého studenta režie,nezbývalo by,než smeknout.leč bohužel....
koukat se tu hoďku a čtvrt upřeně na zeď,udělal bych lépe.a totéž doporučuji všem ostatním

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

mikimiki09: Nesmíš na to koukat v poledne u rodinného oběda. :-D Pointa je skvělá a jen tvoje smůla, že ji nedokážeš ocenit. Většině lidí se to tady líbilo, tobě ne, nedá se nic dělat, každý má jiný vkus...

mikimiki09

mikimiki09 (hodnocení, recenze)

tedy podle počtu hvězdiček od některých diváků jsem si říkal,že půjde snad alespoň o film,na který se dá podívat.jak jsem byl naivní!
děj příšerný,zápletka stupidní,atmosféra nulová.jestli se u tohoto odpadu někdo bál,buď je to vůbec první film,který v životě viděl,nebo je dno lidské hlouposti v nedohlednu.můj názor shrne snad jen jedno slovo:fůůůůůůůůůůj!!!

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

jarmik: tak si hodnoť film podle svého a nesuď tady hodnotící a diskutující ,,experte'' a to že  se chovali jak dementi v první čtvrtině filmu mi prostě příjde jako fakt..

jarmik

jarmik (hodnocení, recenze)

Všem se předem omluvám, ale mně prostě přijde, že při hodnocení podobných filmů se pozná, kdo je/není inteligentní. "To byla jako komedie? No prostě, vlastně, jako já jsem se vůbec nebála, byl tam nějakej jako les, vůbec žádná krev, příšery, čeho jsem se jako vlastně měla bát? No a ten konec, proč najednou tam byla ta nějaká nemocnice?" Děcka, tak si pusťte Pach krve nebo Hory mají oči a nedívejte se na FILMY ;-)

jarmik

jarmik (hodnocení, recenze)

hororwatch: No, ono to asi má nějaký smysl, že se tak chovají, experte.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

tak tohle nedelam, ale pro tentokrat si musim ulevit asi v 1/3 filmu...... nechapu jak to muze mit tak vysoky hodnoceni.. jeste jsem to nedokoukal a proto to neohodnotim,ale chovani vybranych hercu po prvnim smrtelnym stretu se mi zdalo dost neadekvatni... chovali se lhostejne(vim nepatril do rodiny ale i tak)......kazdej normalni clovek s trochou logiky by asi hned ujel nekam pryc......nebo po spatreni Bradovi mrtvoly se tam do ni jeste stouraj.... chovaj se jako by to byl zvireci zdechlina..... proste otresny vykony

EovinGa

EovinGa (hodnocení, recenze)

..tak dnes sa chystám pozrieť horrrror, po dlhšom čase, k tomu sama, .. teším sa.. k tomu ide to na stv-čke čiže bez prerušovania. 85minut strachu? ..bude tam asi veľa tmy... takže prekoná to darkness falls?- z čoho mám este teraz strach a vidiny. .

obitus

obitus (hodnocení, recenze)

"nikto nedokaze rozsudit kto z nas dvoch ma pravdu." To není pravda, já to dokážu.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Nepopieram ale zaroven dodavam to co predtym, ze som to videl aj v originale. Kazdopadne je to viacmenej jedno a vzhladom k tomu ze si ta pomerne vazim, radsej v tejto debate pokracovat nebudem.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Ty to máš nejspíš z toho, že ses na to díval s tím dabingem a pak máš jednou provždy pomýlené dojmy. To je pak těžké.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

To iste by som v tomto pripade mohol zahlasit o tebe, bohuzial, nikto nedokaze rozsudit kto z nas dvoch ma pravdu.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Az na to ze mne sa film pacil a vobec netvrdim ze je to sracka. A nevadili mi tam ani tie humorne vlozky, akurat to kvoli tomu nemozem vnimat ako cistokrvny horor.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

M.a.t.t. působí v této diskuzi asi stejně chytrým dojmem, jako člověk, který přijde do diskuze k Buffy tvrdit, že je to hrozná sračka, argumentujíc tím, že si to stejně myslí většina.

Yardak

Yardak (hodnocení, recenze)

Převážně souhlasím s M.a.t.t. Dead End je typický mix žánrů...má to hororovou atmosféru smíchanou s komediální vložkou (pokud to člověk vidí v originále, tak je to více duchařské než s českým dabingem - názor můj). Pro mě osobně tam ten humor bych celkem navíc nebo spíš bych chtěl říci, že ho tam bylo zbytečně moc:-))).

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Do tejto diskusie som prispel hlavne preto, pretoze som si vsimol kontroverzne nazory na zanrove zaradenie tohoto filmu. A priznam sa ze prilis nechapem ten povyk okolo toho. Existuju napriklad aj divaci ktori sa uz vysmievaju neustale sa opakujucim schemam azijskych ducharskych hororov a su stale taki ktori sa pri tom boja a takisto su divaci, ktorym neustale hlaskujuce postavy v "horore" neumoznuju sa bat. Este aj IMDB uvadza pri Dead End ako zanrove zaradenie Horror | Mystery | Thriller | Comedy, tak kde je vlastne problem? V tom ze par divakov nie je ochotnych pristupit na to, ze na niekoho moze ten film posobit inak ako na nich? To je vazne az taky problem? Pre mna je podstatne jedine ci sa mi film pacil, alebo nie, nikomu kto sa pri nom bal sa nevysmievam.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Horor alebo komedia? Ja som tento film videl aj v dabingu, aj v originali a ani tak mi nepride ako horor ale iba ako dobre natocena hororova komedia, comu dopomahaju zrejme hlavne tie odlahcujuce hlasky. Ale na tom nie je nic nelogicke, moze to byt aj tym, ze kazdy sa boji niecoho ineho.

michalcka

michalcka (hodnocení, recenze)

Podle komentářů jsem byla připravena na to že se asi nevyspim,ale příprava mi stejnak byla k ničemu. Nechalo na mě docela silné následky koukání o půlnoci.. Byla jsem pekne podelana kdyz jsem sla po tme do loznice a ze jsem vsude nevidela tu bilou pani,to neresim,ale prezila jsem to a vim ze jen tak uz se na to nekouknu,tedy rozhodne ne vecer :-) Jinak,jsem ráda za ty humorné hlášky,bylo to docela odpočinkový od napětí. Kdyz nad tim tedka premyslim,film nebyl strasidelny zaberama,nebo lekavyma scenama,moc tam toho ani videt nebylo,ale ta atmosfera lesa stala za to.

 (hodnocení, recenze)

slabost filmu je nejen v jednoduchosti , ale i blbosti zaverecne pointy, proc teda kdyz ta holka s deckem prezila musela podstoupit tu vyvrazdovacku se zbytkem rodiny.. ta tam nemel vubec bejt,timdle jsem musel jit s hodnocenim dolu.

Martyr

Martyr (hodnocení, recenze)

No neviem ludia..pisete ako ste boli posrati od strachu..ja som sa skor smial.

Dana456

Dana456 (hodnocení, recenze)

Nie je to dôležité, len som zvedavá ale beztak si myslím, že ani tvorcovia filmu by ten koniec nevedeli vysvetliť.

Dana456

Dana456 (hodnocení, recenze)

Som hlúpa alebo som zle pozerala alebo aj aj. Vôbec neviem v čom je pointa, ako ten film vlastne skončil.

Reklama

Reklama