Sexy mrtvola

Michael Philip

Deborah Lurie

• Dever

Soundtrack Deborah Lurie:(14.5.2011)

:-) - 28. 11. 2009 - 50%(28.11.2009)

• Hadža

Tak trochu morbidni komedie,o dvou smolarich kteri vykopou kvuli sperku mrtvolu a pomalu zjistuji ze nezemrela prirozenou smrti,tak se rozhodnou na tom vydiranim vydelat......! Ovsem mist ke smichu je zde poskrovnu!(11.11.2006)

• Torision

I na film, co si pouštíte v sobotu dopo, je to slabý.....(26.8.2007)

Tenhle typ zápletek mám rád, stejně jako Jasona Lee nebo Crispina Glovera a jeho nezaměnitelný způsob kouření cigaret. Nevím, jestli tak kouří normálně, ale v Charlieho andílcích to tak dělal taky. Pruitt Taylor Vance je známej xicht, ke kterýmu jsem dlouho nevěděl jméno, ale v tomhle filmu dostal dostatek prostoru k většímu hereckému výkonu. A to jeho mžikání očima taky nemá chybu. No, hrátky s mrtvým tělem sice někdy zavání (nebo spíš zapáchají) nekrofilií, ale to je ten správnej černej humor. Já se bavil.(19.11.2006)

Pan "R.E.M." je geniální vždy; dokonce i coby nelítostný gangster a vrcholný hedonista v jedné osobě.(13.3.2011)

• demented

Nezaujímavá, obohratá a z prsta vycucaná zápletka a minimum vtipných momentov.To je pre komédiu dosť blbé konštatovanie. Keď chcete vidieť skutočne vtipné hrátky s mŕtvolou, tak radšej siahnite po Víkende u Bernieho.(30.11.2006)

• tom88

Dosť nevtipná krimi čierna komédia, ktorá je nedotiahnutá po všetkých stránkach. Chýba kúzlo čiernej komédie, chýba tiež lepší scenár a hlavne réžia. Jason Lee film nijak neťahá na priemer a Crispin Glover tiež nie. Nie je to vyslovená nuda, ale dá sa na to pozerať. Zápletka je zaujímavá a spočiatku sa to vyvíjalo celkom dobre. Mínus je však, že sa tu v podstate niet na čom smiať. 40%(6.8.2008)

Taká priemerná "tuctová" komédia s biednymi krimi prvkami, kde vás zaujme iba celkom dobré zauzlenie na začiatku a zaujímavé rouzlovanie počas celého filmu a zopár vtipných scén, inak film za veľa nestál.Najviac ma sklamalo to, že do v tomto filme je došť kruté herecké obsadenie, ale film sám o sebe za nič nestojí, takže ani tí skvelí herci tomu nedokázali dodať sťavu:(:((7.6.2008)

• blackJag

Černé komedie mám moc rád. Nevadí mi ani, že tématicky se pořád opakují, to co se ale předvádí tady, k smíchu moc není. Slova "naprostý amatérizmus" célé to počínání vystihují jen velmi orientačně. Člověk má celý film pocit, že se dívá na neupravenou betaverzi, že zasekávačky jsou způsobeny přechodem vrstev na dvdéčku... Ale ne! Tady pravděpodobně slouží jako formální finesy tvůrců. Je mi opravdovou záhadou, jak se do tohoto pokusu podařilo navrtat několik docela známých jmen, protože celé to vypadá jako nepovedený domácí úkol posluchače režisérského rychlokurzu. Na druhou stranu lze film přijmout jako nezvratný důkaz toho, jak je Jason Lee v prdeli.(14.4.2008)

Priemerna komedia. Celkom vtipna,ale nie az tak moc ako by som cakal.Koniec trochu odveci.ALe da sa na to pozerat.(3.1.2010)

Ať žije černej / mrtvej humor !(8.4.2008)

• angel.CZ

Uchylný než vtipný..... typcký nudný béčko(6.9.2009)