Highlander: Zúčtování

Highlander: Endgame

Highlander: Zúčtovanie

Fantasy / Sci-Fi / Akční / Dobrodružný

USA, 2000, 87 min (Director's cut: 101 min)

• Lima

Lamberte, měl ses na to vykašlat už při trojce. A nejenom na "highlanderovskou" sérii. Má to takovej charismatickej herec vůbec zapotřebí? Holt, někomu je v béčkových vodách teplíčko, aniž by vadilo, že tam trochu zapáchá.(20.9.2003)

• Tom Hardy

Velmi smutné... původní kult se změnil v uboze vypadající televizní inscenaci, která má se svým předchůdcem jen velmi málo společného. Vše vrší Lambert (lépeřečeno vizážisti), který vypadá v každé paruce jako absolutní blb... Velmi smutné...(24.8.2002)

• Djkoma

Nejhorší Highlander, který kdy byl natočen. Tato série si již dlouho nezaslouží sledování ani naprosto neznalími jedinci. Tento film již není pro nikoho. Naprostá hrůza.(15.11.2004)

Rozpočet $25miliónovTržby USA $12,811,858Tržby Celosvetovo $15,843,608/5%/(14.10.2007)

• MrHlad

Ta hvězdička je za Paynea a za bojovou scénu Yen vs Paul, kde je vidět, kdo má ve skutečnosti navrh (a mám taky dojem, že si jí Yen dělal sám, což vysvětluje, proč je o tolik lepší než ostatní). Zbytek je strašlivej.(20.10.2002)

• movie

Fuj!Absolutně děsivá slátanina, chudák Lambert si nic takové nezasloužil!Nicméně padouch Bruce Payna je výborný, to se musí nechat!(31.8.2002)

Tohle mi kupodivu neprislo tak strasny. Jasne vykony a scenar stoji za hovno, nelogicnosti tam je jak nas***o, ale jako zakonceni serie to ujde.(31.1.2005)

• igi B.

Prázdné a falešné... :-) Ale na odpad si myslím je třeba méně. Se zaseknutým mečem v klávesnici jednu malou - to snad ani nemůže být hvězdička... :-)) - - - Ne, u tohohle jsem se fakt už i smál...(19.1.2006)

• choze

Filmový a seriálový horal se setkávají, aby to jednou provždy rozsekli. Zpočátku to vypadá na sice laciné, ale pohodové videobéčko (přepadení svatyně), u kterého rejža nemá problém s nasekáním dostatku efektních záběrů pro trajler, ale pak se to začne utápět v nezajímavých soubojích na meče a hlavně v nesnesitelném romanticky plačtivém blábolení o osudu a moc tomu nedodá ani zombioidní Lambert, herecký tragéd Paul, mrštný Yen, vesele přehrávající záporák Payne či fešná Barbuscia. Ale tahle série šla vždycky mimo mě.(27.10.2009)

• Jamal

nemám k tomu co říct, nenašel jsem jediný důvod si při tom filmu dělat jiné věci a přitom to nevypínat, nerad totiž vypínám filmy i když jsou to naprosté slátaniny(21.11.2005)

• NinadeL

Mohlo to být mnohem lepší, jak víme díky seriálům, ale setkání Connora a Duncana by bývalo bylo stačilo v rámci první série hlavního seriálu. Takhle to dopadlo docela zoufale.(16.2.2009)

• Ruut

Hnus. Nízkorozpočtová slátanina. Nemůžu pochopit jak skvělá jednička s charismatickym Lambertem může sklouznout do takových srač*k s tím samím, ale už úplně vyřízeným Lambertem.(13.8.2006)

• LiVentura

McLeodů už bylo dost.(6.8.2008)

• klerik

Tak toto neobstojí ani ako súčasť televízneho seriálu. Všetko je zlé. Chudák Donie Yen, toto si si nezaslúžil...(27.10.2005)

• Crocuta

Nezbývá než pláč nad konci kdysi geniálně rozjeté série filmů. Z pusté sentimentality za 1*.(18.7.2007)

• Jordan

Zle zhromaždená a postrihaná skrumáž najhorších príkladov najhorších žánrov hollywoodu - japonské zábavné relácie majú väčšieho ducha a aspoň sú zábavné. Po tomto filme som mal na perách iba divnú grimasu a slová : "Už mu konečne odtniete tú hlavu!"(8.1.2005)

• bouncer

Velikááánská nuda...(9.4.2004)

• mysiak

Čo tu do prdele robí Christopher Lambert?..do kelu aj takouto sračkou...no comment(10.7.2008)

• oLí

Asi takhle nějak. :) [2/10 prosinec 2010](11.12.2010)

• IllIlIlIIl

Ještě horší než předchozí díly Highlandera.(22.1.2009)

<< předchozí 1 2 3 4