Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

bundaboy 

všechny recenze uživatele

Jen bych chtěl případným novým divákům říct, ať se nenechají odradit faktem, že seriál vychází ze seriálu JAG. Jde totiž o úplně něco jiného. I když jde o kriminální seriál, scénáře jsou vždy velice vtipné, hlavní postavy mají hloubku a jsou sympatické (musíte mít rádi všechny) a většina případů je poměrně originální. A až tento seriál koupí nějaká celoplošná televize, určitě si jej nenechte ujít! V tuto chvíli (leden 2006) seriál vysílali jen na kabelové televizi Hallmark... A ještě musím říct, že mě docela překvapila kvalita dabingu, která je na Hallmarku poměrně slabá, ale v případě NCIS to rozhodně neplatí :). EDIT: Dnes 26.6.2006 na Hallmarku začala 3. řada a stalo se úplně to nejhorší, co se mohlo stát - dabing byl zřejmě svěřen do rukou jinému dabingovému studiu = z původních dabéru nezůstal téměř nikdo a noví dabéři jsou do slova a do písmene otřesní! Proto jestli si tohle čte ten, co to má na svědomí, tak ať rychle balí kufry a stěhuje se hodně daleko, protože až si ho najdu... Grrrrr! :| EDIT: Na konci 3. série mi už ten nový dabing tak nevadil, taky co jiného mi zbývalo že... :) Seriál je naštěstí tak kvalitní, že mu změna dabérů moc neuškodila. Ale stejně mě to štve, Vašinka jako Gibbs byl nejlepší. A mimochodem - Kate byla výborná, ale s příchodem Zivy (Cote de Pablo) je NCIS snad ještě lepší. U některých dialogů mezi Zivou a Tonym jsem doslova válel smíchy po zemi ;) - např. v epizodě 3x12 Boxed In. EDIT: Nova sice hezky 3. sérii předabovala, ale Zivě dala odpornou vřískající dabérku, kterou nemůžu ani slyšet :(. A navíc je překlad o dost horší než u Hallmarku, 2x tolik zabitých vtipů = nic nemůže být dokonalé, ach jo. EDIT: 4. a 5. sérii jsem si raději již koupil na DVD a udělal jsem jen dobře. Celý tým hláškuje jak o život, McGeek a jeho Deep Six rulez ;), finále 5. série jedno z nejlepších vůbec (jen ten konec!!?? wtf ;) a raději nechci vůbec vědět, o co jsem přišel v předchozích sériích s dabingem. OK - tak dobře - chci to vědět, ale momentálně není čas - je to moc a moc dílů ;). ()

sirien 

všechny recenze uživatele

+1*. Nevim proč, nejspíš kvůli postavám, ale když zaregistruju, že tohle běží v televizi, tak se narozdíl od všech jinejch "kriminálek" většinou du i dívat. A bavim se. Bez ohledu na sérii, bez ohledu na to, že sleduju jen náhodné díly (je vidět, že ty postavy tam mají nějaký vývoj atp., netuším, jak moc velkou roli to hraje a jak moc by byl dojem lepší, kdybych to koukal vcelku a popořadě). ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

V dnešní době zaplavené spoustou krimiseriálů se mi většina plete. Ale tenhle je jiný!!! A lepší!!! Nejvíc jsem si oblíbil Pauley Perrette, ale i Mark Harmon a ostatní jsou natolik výraznými herci, že mě to prostě baví. Pokud se rozhodnout pro nějaký krimiseriál v současné době, tak vřele doporučuji tento!!! 85% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Mark Harmon v čele vyšetřovacího týmu řeší zločiny námořnictva. Kriminálek je jak hub po dešti a upoutat diváka je těžké. Nesleduji pravidelně, ale mám za sebou už dost dílů. Námořní vyšetřovací služba patří mezi lákavější seriál. / Viděné epizody cca *30.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Po škole hneď ako som došiel domov som zapol TV a práve tento seriál tam pravidelne chodieval. Ako výplň medzi nudným čakaním na obed som si skrátil tú dlhú chvíľu tým, že ho budem sledovať. Zábava to zrovna nebola, no ako som už spomínal, keď sa nudíte pozriete si hocičo. Takže, kvôli vyplní medzi čakaním na "lepšie" dávam priemerné hodnotenie...65% ()

Galerie (3 429)

Zajímavosti (526)

  • Před zahájením první série se v první upoutávce na americké TV CBS seriál jmenoval Naval CIS. V době uvedení první epizody jej vysílali s názvem Navy NCIS, a ten použili po celou dobu první série. Vzhledem k tomu, že „N“ v názvu NCIS znamená „námořní“, bylo pojmenování Navy NCIS shledáno jako technicky nadbytečné. (endoskop)
  • Otca Jethra Gibbsa hrá ten istý herec, ktorý stvárnil starého otca agenta Bootha v seriáli Kosti (od r. 2005). (BoncheR)

Související novinky

Reklama

Reklama