Reklama

Reklama

Nenávist

  • USA The Grudge (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá americká studentka Karen Davis (Sarah Michelle Gellar) přijíždí do Tokia za svým přítelem. Svolí, že se ujme péče o svou postarší nemocnou krajanku, ale nemá ponětí, že se tak dostává do spárů nadpřirozeného Zla. Když bezstarostně vstoupí do navenek obyčejného příbytku paní Emmy ve starobylé čtvrti japonské metropole, ocitá na prahu nejhrůznějších událostí svého života. Emmu nachází ve strašném stavu, stejně jako její dům. Prokleté obydlí je obýváno duchy, kteří se s nenávistnou zlobou pokoušejí zavraždit každého, kdo se ocitne uvnitř. Spasí Karen svůj život před smrtícím zlem a postaví se mu tváří v tvář? Dokáže dívka, která je v Japonsku naprostou cizinkou, překonat svůj děs a zachránit se před nakažlivou, zlovolně se šířící zhoubou dřív, než bude pozdě? (Bioscop)

(více)

Diskuze

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Já jsem to viděl jako malej a byl jsem u toho úplně posranej.Ještě dlouho to byl pro mě top horor,vlastně ještě stále je.

Jinak jsem si všimnul 2 chyb ve filmu.Už si nepamatuju jména postav,tak se omlouvám. 1. V jednom záběru skoro na konci filmu,když tam ten chlap najde mrtvolu v pytli,tak si můžete všimnout,že herečka hejbe očima,když padá z půdy.Přitom je to mrtvola a né duch,takže je to chyba herečky.

2. Našel jsem chybu v ději.V jedné příběhové linii se jedna ženská hlavní postava vrací z práce domů a předtím  volá do toho prokletého domu,ptá se jestli je všechno v pořádku atd.Pak odchází a pár minut nato po ní jde duch.Ona pak uteče domu a tam ji duch stahne pod deku.Ovšem v další příběhové linii jsme v onom domě s jinou hlavní postavou,která právě slyší záznamník toho telefonátu a hned chvilku potom jde po ní nenávist.Takže tenhle duch je na dvou místech naráz,protože se dějové linie prolínají.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Originál jsem neviděl ale z tohohle jsem měl nahnáno ještě dlouho po shlédnutí filmu :-D

pan Hnědý

pan Hnědý (hodnocení, recenze)

hororwatch

Souhlasím Šimizu má perfektně vybudované napětí, mrazivou atmosféru, a když čekáme nudnou scénu chytne nás v noci za rameno :)))

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

Bezdík: všechno u tohohle hororu dělá hudba.... a temná atmosféra... všechen ten děs vypadá reálně.. a když se na to dívá člověk o půlnoci sám v bytě ve sluchátkách... do piče hodně dlouho( dny) jsem měl co dělat to rozdejchat.

na příspěvěk reagoval pan Hnědý

Bonaparte.

Bonaparte. (hodnocení, recenze)

Tak u tohoto Horroru jsem se v životě nejvíc bál... Opravdu se japoncům povedl :)

jensenka

jensenka (hodnocení, recenze)

horor na 3,5*...škoda tých scén, keď som sa už fakt musela smiať a robila som si z nich prdel další týždeň :D ...

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

no nevim , ale ja osobne si horor poustim abych se na chvili bal a odvazal od svych problemu, takze skutecne logiku se snazim nevnimat, namahave filmu na premysleni jsou jineho zanru si myslim. Ale je to tvoje vec.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

Myslim si, že hledat v hororu tohoto typu nejakou logiku asi nemá. ale pustit si ho v noci sám a nejlépe na sluchátka smysl má. Je to přesně můj styl a takto přesně si já osobně představuji horory. Lekačka napětí strach. Nic víc není nutno dodávat. Zajimavé komentáře: POMO

uiu

uiu (hodnocení, recenze)

Dlouho mi horor Nenávist doporučovali a vychvalovali... jenže mě poněkud zklamal. Nejspíš proto, že "strašidelné" postavy mi nepřišli vůbec strašidelné... Ono někoho napatlat bílým make-upem a sčesat mu vlasy do obličeje mi nepřijde dost duchařské. Pak mě taky zklamal dost nelogický příběh. Proč ti "duchové" ublížili zcela nevinné rodině, která se do jejich domu nastěhovala a následně všem, kteří do jejich domu jen vstoupili? Mě by to přišlo logické, kdyby se do domu nastěhovala třeba rodina ze strany otce, který je zabil a ty by vyvraždili, ale proč se zaměřovat na nevinné lidi, kteří o jejich tragédii vůbec nic nevědí a nijak jim v jejich domě a jejich duším neškodí? Ti, kteří se alespoň trochu zajímají o nadpřirozeno by se mnou souhlasili. Nicméně dívala jsem se na to s člověkem, který skákal na gauči hrůzou, takže na někoho tenhle horor asi zabírá, mě se bohužel nedotknul a lekačky byly hodně předvídatelné.

Orina

Orina (hodnocení, recenze)

Dle mého skromného názoru se horory velmi těžko hodnotí, jelikož někoho děsí sešitej týpek s motorovou pilou a někoho krkající duchové. Mně duchové děsí a v tomhle filmu byly zatraceně přesvědčiví. Jak to má u správnýho hororu být, vyděsil mě a děsí mě pokaždý, když si na něj jen vzpomenu. :-)

Ruwik

Ruwik (hodnocení, recenze)

Ten film měl potenciál na to, aby se mi velmi líbil, ale trestuhodně jej nevyužil a místo snahy budovat atmosféru se pokoušel o likvidaci diváka přívalem lekaček, které mě po deseti minutách začaly nudit.

!Malak-11!

!Malak-11! (hodnocení, recenze)

Krásný film, není to nejděsivější horor co existuje, ale má své charisma a čím diváka upoutat. Sarah Michelle Gellar se mi velmi páčila.

 (hodnocení, recenze)

Susinnon: Souhlasím, opravdu skvělej strašidelnej film.!

Susinnon

Susinnon (hodnocení, recenze)

celkom dosť som sa bála... najmä pri tom zvuku.. no viete :D ešte dlho potom som videla na strope nad posteľou čierne vlasy...

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

Santek: ono ta predstava mŕtvych vyplýva v zachovaní nízko rozpočtového originálu..

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Když vidím ten bílý vykulený ksicht té mrtvé, tak se musím smát. Tak debilní představu o mrtvých jsem nežažil :-)))

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Je fakt že nějak extra strašidelný to nebylo, ale občas se u toho člověk lekl. Celkem dobrej nervy drásajíci horor.

Lumpy

Lumpy (hodnocení, recenze)

Doporučuji se podívat na oficiální stránky filmu, moc pěkně udělaný.

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

no v tomto obdobi SUPER USA remakov .... je to s kruhom asi najlepsi horor co som videl...

 (hodnocení, recenze)

Na to,že jsem viděla spoustu hororů (lepší i horší),musím říct,že Nenávist ani snad nebyla horor.Za strašidelnou scénu se snad dala považovat chvíle,kdy Joko se zapalovačem na půdě pohlédla do tváře něčemu,co připomínalo kreslenou postavičku.Já jsem se u toho nebála,bohužel.

 (hodnocení, recenze)

Na môj vkus celkom dobrý horor pri ktorom ma niekedy celkom slušne zmrazilo. Nie je to žiadna klasická americká teenegerská vyvražďovačka s litrami krvi , ale režiser sa zameral skôr na kvalitne zvuky a psychyku. prirovnal by som ho ku Kruhu, teším sa na dvojku, nič nepokazíte pozrením si tohoto hororu. Pačili sa mi zvuky, ktoré vydávali duchovia,či čo to vlastne bolo:)

Související novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Další vlna NENÁVISTi

Další vlna NENÁVISTi

10.12.2005

Herečka Sarah Michelle Gellar se opět vrací k roli mladé dívky, která bojuje s nadpřirozenými silami. A není to Buffy, přemožitelka upírů. :) V pokračování filmu Nenávist, si opět zahraje mladou… (více)

Weinsteinovci si zmerajú Pulz

Weinsteinovci si zmerajú Pulz

05.06.2005

Bratia Weinsteinovci chystajú remake japonského hororu KAÏRO (anglicky Pulse) o záhadných úmrtiach súvisiacich s tajomnou internetovou stránkou ponúkajúcou návštevníkom kontakt so svetom mŕtvych.… (více)

Reklama

Reklama