Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nico přijíždí s vidinou nespoutaného volna do prázdninové rezidence Daniho rodičů. Staří kamarádi se však dostali do věku, v němž rybolov, společné jointy i společná tajemství získávají nový rozměr. Oba chlapci sice mezi sebou i před dívkami vedou stejně silácké řeči o své potenci, avšak Dani je sendvičů od dívek přejedený a čas by raději než honěním bumerangu po louce trávil honěním zcela jiným. Zatímco Nico iniciuje setkání s dívkami a "nechce oslavit sedmnáctiny jako panic", Dani touží, aby se společná masturbace chlapců stala masturbací vzájemnou. (Gaytitulky.info)

(více)

Recenze (7)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krámpack je snad tím nejméně emotivním filmem s gay tématikou, jaký jsem zatím zhlédla. Měnící se vztah mezi oběma kamarády je vylíčen jako něco zcela samozřejmého, obyčejného. Postrádala jsem zde nějaké větší emoce, cit. Vše je přednášeno tak nějak automaticky, bez jakéhokoliv zaváhání, pochyb či vnitřního rozporu. Normálně si ho prostě vyhoníme, pak mě klidně můžeš zezadu op... jakoby se nic nedělo, pohoda, a jde se dál :) Ale možná to tak "jednoduše" v některých přátelstvích funguje, co já vím. Třeba se to tak dělá s běžnou pravidelností, s jakou si člověk třeba dává ráno kafe nebo čaj. Atmosféra horkých letních dní je skvělá, z herců mě zaujal především Fernando Ramallo, u něho jsem si alespoň všimla nějakých emotivních projevů, na rozdíl od Jordi Vilchese. No co, nemusí mě všechny filmy s touto tématikou rozervat:) Někdy je třeba si od těch velkých emocí a potlačených vášní odpočinout. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale všechno ostatní trochu pokulhává. Skoro nic se neděje a vůbec nic se neřeší- což se nezmění ani na konci a je to škoda, protože z původní myšlenky by se dalo určitě vytěžit víc. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl slibný, ale ten konec byl něco na způsob "něco jsem zkusil a jede se zase dál". Vlastně se mi zdálo, že to ani žádný konec nemělo. Potenciál má film slušný, ale ti dva kluci nad sebou přemýšlí tak moc, že situaci vlastně nevyřeší. Přitom je to opravdu škoda. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pěkný oddechovo-prázdninový film o dospíváni. Bože, ten „typický Španěl“ Fernando Ramallo, který hlavní roli zvládl velmi dobře, má snad rodiče ze Skandinávie, nebo ne? … 6766 ()

nejmka 

všechny recenze uživatele

No to byla příšernost. Napsat víc se po tom opravdu nezmůžu. Jediné plus byl vlastně dost zájímavý námět, ovšem provedení... ()

penegal 

všechny recenze uživatele

Opět velmi zdařilý film původem ze Španělska. Škoda, že sem proniká tak málo ze Španělské tvorby. Film pojednává o dvou kamarádech jejichž přátelství je opravdu hluboké při čem Dani je v plném proudu svého comming outu a snaží se získat k sobě i Nicka. Nicméně Nico si tento fakt zatím ještě nepřipouští a nebo není rozhodnutý. Dochází k běžným situacím, přesto herecky velmi dobře zvládnutých. Speciálně Dani hrál výborně a realisticky. Byl mnohem vyrovnanější a otevřenější než by se u chlapce jeho věku a jeho momentálního stavu dalo čekat. Film sice nepřínáší nic extra nového, ale přesto je jedním z opravdu dobrých zabývající se touto problematikou. SPSA ()

Reklama

Reklama