Reklama

Reklama

MXP: Mimořádně extrémní primát

  • Kanada MXP: Most Xtreme Primate (více)

Zábavná komedie pro celou rodinu. To je žánr, ve kterém kraluje opičák Jack. Tentokrát se vrhl na extrémní zimní sporty. Třetí pokračování úspěšné šimpanzí komedie se tentokrát odehrává na zasněžených kopcích. Původně měl sice jet Jack na relaxaci do teplých krajin, jenže na letišti se nějak zapomněl a skončil v lyžařském středisku v Utahu. Tady náhodou potkává malého snowboardového šampióna, který právě prochází smutným obdobím, jelikož se sem čerstvě přistěhoval z Oregonu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +rocková hudba, některé záběry, absolutně neškodné pro děti -absolutně určeno jen dětem/// Docela si dokážu představit že pro děti v rozmezí 6-12 let je tohle úplně ideální pohodový film, na který můžou vzpomínat po letech jako na klasiku z dětství. Herci pro takový film hraji standartně, hudba občas pěkně tepe, záběry jsou tak nějak v mírném nadprůměru. Co víc říct. Dospělí se nudí, děti se tetelí blahem a chtějí na vánoce buď snowboard nebo opici :-)/// Celkem 51%/// ()

Gardenboy 

všechny recenze uživatele

Za celkom slusne natocene dynamicke zabery ... inak som to sledoval cez hulakajucu mp3 (Stratovarius, After forever ... ) a podarilo sa mi zaspat ... jo ... a este poznamka - nepozeram taketo filmy, ale kedze to pustala nasa mila cestovka na ceste do chorvatska, bol som prinuteny si pozriet aspon priebezne tento skvost. ()

Reklama

Turiec 

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy s oblečenými zvieratami napodobňujúcimi ľudské správanie. Nevidím nič vtipné na tom, keď sa zvieratá správajú rovnako hlúpo ako ľudia. Pripadá mi to infantilné a priblblé. Scenáru - zlátanine nepomohli svojimi zlými hereckými výkonmi ani hlavní predstavitelia ani biedny český dabing. Je to "komédia", na ktorej som sa ani raz nezasmial. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ucházející film, který nepřinesl ten typ humoru, jenž já osobně vyhledávám. Těch srandovních situací tu bylo opravdu poskromnu. Děj byl průměrný, ničím výjimečným mě nepřekvapil. Dále bych si tu představoval více akce. Nicméně i přes všechny zápory se na film docela příjemně dívalo. Navíc musím vyzdvihnout povedený soundtrack, který měl teda pořádnou šťávu. ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Je mi docela líto toho nízkého hodnocení, protože je to velmi milý film s velmi milou opicí v hlavní roli a velmi milými vedlejšími postavami, který možná scénářem ani efekty nepředčí ostatní filmy, o to více je ale přirozenější a milejší. Pro mě je to film mého dětství, který mě inspiroval a na nějž si stále někdy vzpomenu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Na konci filmu se objevil profesionální americký snowboardista Bjorn Leines, který si zahrál sám sebe. (Wade)

Reklama

Reklama