Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú

  • USA Winnie the Pooh: Springtime with Roo

Obsahy(1)

Nabízíme vám nádherné jarní dobrodružství pro celou rodinu. Začíná nejkrásnější jarní den! Na rozkvetlém palouku bzučí včely a klokánek Rú, medvídek Pú a Tygřík se chystají za zábavou a dováděním. Ale podle Králíka nesmí nikdo ani na krok, dokud se nedokončí jarní úklid. Může vůbec něco nebo někdo přimět Králíka ke změně názoru? Jen ohromná spousta lásky a moudrosti klokánka Rú Králíkovi ukáže, že sváteční dny je třeba prožívat ve svátečním duchu. Uvidíte všechny své oblíbené postavičky, uslyšíte pět skvělých písniček a povzbudivé poselství o lásce a laskavosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Klasická disneyovka s prvky "pravého" Medvídka Pú. Nemůžu si pomoct, ale musím tento film srovnávat s Prasátkem a jeho velkým příběhem. Protože na rozdíl od něj má kvalitní příběh, dialogy, písně, animaci a to hlavní.... není tolik naivní jako Prasátko. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Králík je mimo jiné Velikonoční Králík a tak chce na králičí svátky mít všechno hezky upravené, uklizené a připravené, aby oslava proběhla tak, jak proběhnout má. Ostatní zvěř z lesa se chce hlavně bavit a přípravy ji neberou, mejdan musí začít hned! Juchů, juchů a pokud to tak nebude, tak bude zle a se škodičem už nikdy nepromluvíme, očerníme ho před zbytkem světa, protože zábava je nejdůležitější Jak jinak by to mohlo dopadnout v příběhu, kde figuruje přišišlávající sobecký medvěd, který postupně sobecké parchanty svým příkladem udělá ze všech ostatních, než že Králík rezignuje a za svůj původní zodpovědný přístup se omluví, aby se mohlo konečně juchat. Jediné, co se dá ocenit je, že z dětských diváků (aspoň myslím, že to má být pro děti) nejsou děláni blbci a naopak se předpokládá, že zvládnout zpracovat přesuny v čase. Jen mám obavu z ponaučení, které si z toho odnesou. Mně z toho vychází, že ti pečliví, zodpovědní a pracovití, co ctí nějaká pravidla a řád, se musí podřídit většině, která disciplinovaná není. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nápaditý velikonoční speciál s back-to-the-future-like časovou linií, jen je to na můj vkus až příliš zpěvné... 70% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po opätovnom zhliadnutí musím dať "Springtime With Roo" predsa len viac bodov, než som udelil pôvodne. Myslím si, že tento špeciál patrí medzi jedny z najlepších, aké som mal možnosť s týmito postavami vidieť. Nie je príliš dlhý, no dokáže skrz svoje momentky poriadne vybudovať atmosféru a ísť s ňou do konca. Je to v princípe jeden veľký príbeh poskladaný z niekoľkých malých, kde ústrednú rolu hrá tentokrát malý klokan Roo a samozrejme Rabbit, ktorý chce mať veci pod kontrolou a rozhodne sa, že namiesto Veľkej noci budú mať naši hrdinovia deň jarného upratovania. Páči sa mi, že príbeh postupne prejde doslova až do "Christmas Carol" sféry, kde budeme mať možnosť vidieť udalosti súčasné, navštíviť minulosť, vidieť ako naši hrdinovia vnímajú všetko čo sa momentálne deje až aj veľmi zaujímavú budúcnosť. Najlepšie však na tomto príbehu je pre mňa to, že dokážem pochopiť asi úplne všetky postavy. Nie je to príbeh, kde by sme mali jedného z našich hrdinov postaveného do role zloducha. Keď uvidíme jeho dôvody, všetko to začne postupne dávať zmysel a človek si uvedomí, že niekedy mnohé maličkosti vedia veľmi zavážiť k tomu, aby sme mnohé udalosti vnímali z úplne iného uhlu. A toto sa tvorcom tohto filmu náramne podarilo. No má to dobré srdce, je to úprimné a dáva to podľa mňa dobrú lekciu do života. Ak ste niekedy chceli vidieť veľkonočnú koledu namiesto vianočnej, myslím si, že "Springtime With Roo" je jeden veľmi dobre urobený Winnie the Pooh špeciál, ktorý oceníte. Rád sa k nemu počas jari vraciam a patrí medzi moje najobľúbenejšie filmy s týmito postavičkami. Hodnotenie: A ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně na stejné úrovni jako film věnovaný Prasátku, děti musí být nadšené a dospělí se alespoň pousmějí ;). ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme Velikonoce, všichni se na ně hrozně těší a zároveň i naši přátelé ze Stokorcového lesa. No jo, ale koho by napadlo, že na den Velikonoc se bude uklízet po zimě a od toho se odvíjí i tento jaksi kratší film našich kamarádů. Mě celkem připadá, že králíček spolkl nějaký lektvar, který ho změní na úplného sobce. Tohle prostě není králíček, kterého znám, ale jen nějaký velitel armády. Samozřejmě chápu, že se chtěl stát velikonočním zajdou, ale mohl to brát víc s humorem. Tenhle filmek se mi zdál na Velikonoce takový ponurý, místy až strašidelný a když jsem byl prcek, tak jsem z toho neměl zas až moc dobrý pocit, protože jsem nechápal pointu a věřil jsem, že se kamarádi králíčka opravdu odstěhovali. Na druhou stranu je to zábavný film, se supr písničkami a je originální v tom, že je jeden z mála který je velikonoční. Často mi Velikonoce chybí z dětství, ale věřím, že díky tomuto filmu a nových věcí si dokážu užít Velikonoce naplno. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Většina a to drtivá většina záležitostí s Medvídkem Pú je geniální a nepotřebuje žádný veliký komentář. Proto napíšu jen: Užijte si to! ()

Lalu 

všechny recenze uživatele

Velice si zahrávám s odpadem. MIluji milého, hloupoučkého, klasického Medvídka Pú, roztomilé a spravedlivé Prasátko, často mrzutého, ale přesto hodného Ijáčka, příjemného a pečlivého Králíčka, chytrou Sovu, mateřsky milující Klokanici, Klokánka atd. Tyto postavy mi byly bohužel odepřeny. Místo toho je tu jakýsi staršný kýč v čele s naprosto vynervovaným, paranoidním a zlým Králíkem. Když jsem byla malá, občas jsem si kupovala časopis s disneyovským Púem, ale teď se mi to protiví. Naštěstí se vždy uklidním "tím pravým"; opravdovým Púem a perfektním hlasem mého oblíbeného Marka Ebena, prostě mým zamilovaným CD. ()

ekap 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa mi v tejto rozprávke zdajú takmer všetky postavičky "tupé", vždy sa k nej rada vrátim! Nezaberie veľa času a vie aj pobaviť! Milé pozeranie na chvíle "ničnerobenia" a "nepremýšľania" :) ()

Primus tesla 

všechny recenze uživatele

Dcera si tenhle film pouští už asi pátý den, tak mám snad právo ho trochu strhat:-) Nesnáším časové paradoxy a Deus ex je mi ze srdce protivný. Proto dávám pouhé čtyři hvězdy. Ale příběh, zápletka, písničky a vlastně i to poselství jsou skvělé. Jenom nechci vidět co všechno budeme muset absolvovat na Velikonoce. PS. Je konec září a mi dnes barvili velikonoční vajíčka. ()

Reklama

Reklama