Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podľa starovekého mýtu povstane nesmrteľná Lilith, ktorú ochraňuje tajný spolok Viera. Lilith sa bude musieť naučiť ovládať svoju moc, poraziť démona a zachrániť ľudstvo. Niektorí ľudia veria, že prvá žena, ktorá sa narodila v Rajskej záhrade bola Eva. Ale iní veria, že bola ešte jedna. Bola chybná, nedokonalá, stvorená z tej najtemnejšej substancie. Volala sa Lilith. Bola presvedčená, že si je s Adamom rovná a odmietala sa mu podrobiť. A preto ju z Raja vyhnali. Pretože už bola naveky prekliata, zmenila sa na niečo iné, nebezpečné a začala zúrivo zabíjať. Tak vzniklo spoločenstvo Viery, ktoré malo ukončiť Lillithin hnev. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Stačilo málo a nemuselo to být tak úplně vylízané.Bill Platt totiž občas překvapivě řemeslo zvládá, např. scénka kdy Lilith vychází z bažin měla opravdu koule a i vizuál, lokace či něco jako výprava se v tomhle nízkorozpočťáku pro kabelovku dalo najít.Stačilo se vysrat na adobe after efect a nedělat z démona nechtěnou parodii na Playstation 1.Kdyby se najal dvoumetrový chuligán z NBA který by na sebe navlékl epesní latexový obleček ala Predátor, mohl si režisér Platt vysloužit trochu respektu a ne jen rutinérský televizní výplach/výsměch.Roztomilé kradení z Hellboye, Constantina a Lovců Duchů by se dalo taky prominout a další věc která téhle tv "pecce" poddráží nohy, je ta lesbická ukrainská striptérka v hlavní roli.Která vypadá a i působí, že ještě před 5. lety kouřila v Oděse za deset Hřiven klobásy místním mafiánům.Charisma jímž oplývala , bylo totiž vážně "legendární".Kdyby tam byla nějaká vysloužilá porno hvězda s kozama jak meloun, možná bych i druhou * přihodil, takhle se to dalo přetrpět v nudné noční neděli dejme tomu díky té mé filmové zvrhlosti a tomu, že ovladač byl metr daleko na nočním stolku.20%. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Televíznym scifákom sa nemôžem nijako vyhnúť, je to absolútne nemožné. V tomto prípade sa tvorcovia asi chceli blisnúť, takže vytiahli všetky svoje tri spoločné mozgové bunky zo špiritusu a chopili sa starozákonnej historky o Adamovej prvej žene, ktorá bola zároveň aj prvou feministkou. Mala totiž vlastnú hlavu a to pánbožko a jeho nohsledi vždy trestali. A tak sa z nej stala vraždiaca démonka-zvodkyňa. Z toho by sa potenciálne dalo vysekať zaujímavú story, ale keďže sa pohybujeme v sfére céčkového výplachu kde vládne rýdza vymetenosť, je to málo pravdepodobné. Vo výsledku tak nakoniec urobili zo vzpurnej Lilith komiksovú superhrdinku ktorá sa v bojovom móde podozrivo podobá na Mystique z x-menov. Udatný hrdina, člen akéhosi stupídneho bratstva bojujúceho proti zlu a iným hovadinám, ju musí urýchlene vycvičiť na boj s istým Démonikusom, štandardne zubatým strašidlom nevalného digitálneho stvárnenia. Medzi klady tohoto filmu patrí hlavcne sympatický kukuč Shiri Appleby v titulnej roli, pár výbuchov áut a taktiež kyslý záporák John de Lancie, alias Q zo Star Treku. Aj keď ten mi pripadal trochu znudený. No ale inak je to z každého uhla nasilu vyprcaná chujovina s nezmyselnou rádoby apokalypsou a blbými kecami navrch. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, ale scénář by se více hodil do komiksu. Filmové zpracování v televizní produkci rozhodně neslibuje nic světoborného. Rozpočet není takový, aby vytvořil výtečnou podívanou. Pixelový démoni a jejich animace vypadají na dnešní dobu velice směšně a podkopávají už tak mizernou kvalitu snímku. Tolik nelogičností pohromadě nebylo dlouho vidět. Na fantasy či sci-fi chybí nějaké prvky, které by dali najevo, co že je to vlastně za žánr. Nepovedený film, který si nezaslouží vysílat ani po půlnoci. ()

Hyb_rid odpad!

všechny recenze uživatele

Opět se tu projevil velmi nepříjemný nešvar některých béček a to nacpat tam za jakoukoli cenu počítačové efekty, ikdyž mi to rozpočet neumožňuje udělat pořádně. To už se v dnešní době neobtěžuje nikdo natočit něco postaru s maskami a klasickými triky? Hlavní hrdinka je celkem pohledná, ale katastrofické souboje, scénaristova impotence a dialogy žalostné. Tomuhle prostě ani tu jednu * dát nemůžu ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Temné béčko made in USB(ulgariamerica)... Místy snad výjimečně ještě tak s lehce mysteriozním nádechem, většinou však žánrově klasicky >hloupéklišé-směšnéplky-trapnáakce< ... Jó zase nějaké ty tajnosnubné vajrusy, temné světlo, tlemní hnusáci, agenti na cestách, ohrožený národ, vážnost situace a tak... Nelze neocitovat: "Mozek je vyvinutý, ale v laloku... blablabla ... Rudý mor propuknul..." (tajemně dramaticky v exluzivním novoidním dablingu :o) . . . Takže - s vypnutým mozkem propukne u vás snad kdesi v laloku nějaká ta myšlenková mutace, díky níž s rudem před očima a sebezapřením umořeně dokoukáte tuhle splácaninu a při poslechu romantického piana F. Chopina, mixovaného s dramatickopatetickými symfonicky zvukovými ataky pak s vírou ve věci příští před soudným dnem a hollywoodským bůhvíčím vám se závěrem už nezbyde, než si oddechnout, páč vše samosebou zase jednou dobře dopadne a naše milá Lilith & spol. "...předali lék i vakcínu (sic!) ouřadům a Rudý mor byl zažehnán"... Ach jo. - - - P.S. Vyrobila společnost "Unified Film Organization (UFO)". No, tak asi tak nějak... ;o) - - - P.P.S. Mládeži prý nepřístojno. Asi že by to chuderky dušičky dětské nepochopily... :o)) - - - P.P.P.S. Ty dvě hvězdičky pak platí snad jen v rámci žánru a ve velmi (až světlým temnem) tolerantním osvícení... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama