Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia Burtonová je atraktivní dáma, která byla celý život dobrou manželkou svého muže Russella _ amerického diplomata. Celý život se mu přizpůsobuje, stěhuje se s ním po celém světě a je skvělou hostitelkou prominentů a celebrit. Je bohatá a elegantní, chybí ji však romantika a pozornost. V Římě poznává atraktivního vdovce Roberta, bohatého italského vinaře, který ji pozve i s jejím manžela do své vily na venkově. Když je Rusell zavalený povinnostmi, Julie odcestuje sama a prožije s Robertem nádherný romantický výlet. Jejich vášeň je příliš velká nato, aby ji mohli zatajit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Tak takhle vypadá remake proslulého Sicova melodramatu Stazione Termini s Montgomery Cliftem? Ach, jo! Ještě, že ten scénář alespoň něco uchoval nezkaženého! ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Manželka diplomata sa po dvadsiatich rokoch manželstva zamiluje do talienskeho vinára. Tento film je niečo medzi drámou a romantickým filmom, miestami však pôsobí dosť nezaujímavo a nudne. No predsa len je o kúsok lepší ako filmy podľa Danielle Steelovej. ()

Reklama

Reklama