Reklama

Reklama

Old Boy

  • Jižní Korea Oldeuboi (více)
Trailer 4

Únos Dae-sua se odehraje rovnou před jeho domem, kde dosud poklidně žil se svou rodinou. Kdesi v podivném domácím vězení se dozví z televize, že jeho žena byla mezitím brutálně zavražděna a on že je z vraždy podezírán. V tmavé místnosti stráví patnáct let, než se jednoho dne stejně nečekaně probudí na svobodě. Od té chvíle se upne na pomstu neznámému vězniteli. S pomocí mladé Mido jej najde, jenže dotyčný muž ho postupně usvědčí z dávné viny. Spletité drama je plné napětí a tajemnosti, ale podle slov režiséra je především úvahou o pomstě a o touze, kterou každý zažije, ale málokdo uskuteční, protože společnost ji zatracuje jakožto negativní a zkázonosnou. (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (57)

Související novinky

Korejský mstitel a další krvavá sága

Korejský mstitel a další krvavá sága

20.09.2012

Chan-wook Park se proslavil tzv. „trilogií o pomstě“, která zahrnuje dnes už kultovní kousky Sympathy for Mr. Vengeance, Sympathy for Lady Vengeance a Old Boy. Pak si natočil několik žánrových… (více)

Záporáci pro Oldboye a pokračování 300

Záporáci pro Oldboye a pokračování 300

21.12.2011

Starořecká řežba 300: Battle of Artemisia nedávno přišla o hlavního představitele, když Joel Edgerton odmítl hrát athénského generála Themistokla, který velel řecké flotile v námořní bitvě u mysu… (více)

Remaková smršť: Oldboy, Poltergeist, Kruh...

Remaková smršť: Oldboy, Poltergeist, Kruh...

03.12.2011

Producent Roy Lee v tom umí chodit. Živí se téměř výhradně remaky a jejich sequely. Mezi jeho nejbližší projekty patří americká předělávka kultovního korejského Oldboye. Spike Lee začne natáčet v… (více)

Spike Lee chce pracovat s kladivem

Spike Lee chce pracovat s kladivem

08.07.2011

Remake korejského kultu Oldboy patří v žebříčku nejzbytečnějších hollywoodských projektů na medailové pozice. Bylo tomu tak už v době, kdy měl hlavní roli v režii Justina Lina hrát Nicolas Cage.… (více)

Reklama

Reklama