Reklama

Reklama

Nine Inch Nails Live: And All That Could Have Been

(koncert)

Obsahy(1)

Koncertní záznam označovaný jako Halo 17, tedy sedmnáctá oficiální nahrávka americké hudební skupiny Nine inch nails, sehnatelná na VHS či dvou DVD. Záznam je sestříhán z několika koncertů v rámci Fragility tour - turné, které následovalo po vydání dlouho očekávaného alba „The Fragile“. Zastoupeny jsou skladby, ze všech do té doby vydaných alb.
Tracklis :
1.Terrible lie
2.Sin
3.March of the pigs
4.Piggy
5.The Frail
6.The Wretched
7.Gave up
8.La mer
9.The great bellow
10.The mark has been made
11.Wish, 12.Comlication
13.Suck
14.Closer
15.Head like a hole
16.Just like you imagine
17.Starfuckers, inc.
18.Hurt. (J.Connor)

(více)

Recenze (13)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Pro mnohé již téměř legendární projekt hudebníka, multiinstrumentalisty a producenta Trenta Reznora, který kombinuje vlivy moderní elektroniky s tvrdým rockem a klávesami Nine Inch Nails si v roce 2002 vyjel na turné pod názvem And All That Could Have Been, ze kterého bylo pořízeno i Live CD pod stejným názvem. Celé koncertní turné pak patřilo k vrcholům veškerých koncertních šňůr, které byly v tom roce pořádány. Zvláštní spontánní atmosféra, největší hity a hosté, právě třeba Marilyn Manson jež spoluúčinkoval při skladbě Starfuckers, Inc. (i ve stejnojmeném klipu), to všechno dělá z tohodle koncertu kvalitní podívanou. Kapela jenž je prapůvodcem současného moderního rocku a metalu a svým průlomovým albem Pretty Hate Machine (z roku 1989) se nesmazatelně zapsala do podvědomí fanoušků celého světa má stále co říct a skladby jako Sin, Closer, Wish nebo Terrible Lie mají svůj šmrnc a své nezaměnitelné kouzlo. Reznor, jenž spolupracoval třeba s Davidem Bowiem prostě má pořád šťávu a jeho hudební klipy nepostrádají originalitu a někdy až perverzní zápletku. Zkrátka u mě jasných 5 hvězdiček, protože tuhle kapelu prostě můžu! ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Extremne dobre zachyceny live feeling, spravne lowtech klepajici se chaoticke handheld kamery, fantasticky zmixovane audio, excellentni performance, husta atmosfera, NIN v plne forme, uzasna light show a jako tresnicka nadherne video sekvence Billa Violy. Jedno z nejlepsich live music DVD's. 10/10 ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi husty koncert so suprovym zvukom a niekolkymi vydarenymi skrytymi bonusmi na DVD. Mna samozrejme najviac potesil prichod Mansona k Reznorovi a ich spolocne podanie Starfuckers,inc. a nasledne The Beautiful People. Celkovo vsak koncert ma vybornu kvalitu a vidiet, ze Trent sa s nim riadne vyhral.4,5/5* ()

system 

všechny recenze uživatele

Nine Inch Nails podobne treba jako Marilyn Manson si svym pristupem k fanouskum u ostatnich hudebniku moc respektu nevydobyli. Co se ji vsak neda uprit je, ze tento koncert ma "koule" a Trent Reznor je charismticky podes s vybornym hlasem :-). ()

Kacenka_ 

všechny recenze uživatele

Et quand le jour arrive - Je deviendra le ciel - Et je deviendrai la mer _ Et la mer viendra pour m'embrasser pour moi - Vais à la maison _ Rien peut m'arrêter maintenant ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Tento záznam opravdu výborného koncertu mě bohužel nedostal takovým způsobem jako BYIT, což je asi způsobeno tím, že With Teeth mám radši než Fragile. Přesto doufám, že se mi jednou dostane do rukou originální dvd s hromadou bonusů a hodnocení už bude za plný počet. Takhle hodnotím pouze z dvdripu. ()

MManual 

všechny recenze uživatele

Fenomen okolo Trenta Reznora sa vyhrotil v roku 1994 ked vyslo druhe album Downward Spiral, kde sa miesali prvky syroveho industrialu s prvkami mainstreamovej brutality. The Fragile bola pre niektorych krok spat a pre inych kultove novodobo progresivne industrialne album. Pre mna je to alfou a omegou Trentovej kreativity. And All That Could Have Been je perfektne namiesana davka jeho novych a starych songov zacinajuc od roku 1989 (Pretty Hate Machine) az po Fragile (1999). Paradne svetelne efekty a este lepsia vizualna performacia vsetkych clenov komparzu. ()

Innos 

všechny recenze uživatele

dokonalosť po každej stránke, pri pozeraní a počúvaní AATCHB sa vždy ponorím do úplne iného sveta (nedrogujem) a cítim to v každej časti svojho tela, sú to milióny pocitov ktoré by som tu mohol opisovať do nekonečna, ten kto počúva a uznáva NIN tak snáď vie o čom hovorím. ()

dawexx 

všechny recenze uživatele

Tady se není o čem bavit, s Terrible lie začíná jedna velká jízda zakončená procítěnou Hurt. NIN forever! ()

Reklama

Reklama