Reklama

Reklama

Dívka v černých punčochách

(neoficiální název)
  • USA The Girl in Black Stockings (více)

Obsahy(1)

Hoteliér Edmund Parry (Ron Randell) je ochrnutý a od té doby, co ho opustila jeho velká láska, je zcela odkázán na pomoc své sestry Julie (Marie Windsor). Parry se zamiloval do mladé atraktivní Beth Dixon (Anne Bancroft), která v hotelu nějakou dobu pracuje. Protože s žádnými šancemi u Beth nepočítá, začíná závidět pohlednému advokátovi Davidu Hewsonovi (Lex Barker), který s Beth čím dál více flirtuje. A pak je v blízkosti hotelu nalezena zavražděná herečka, očividně oběť psychopata... Podle povídky Petera Godfreye. (Pohrobek)

(více)

Recenze (4)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Kriminální béčko s výraznou příchutí filmu noir. Rychle uběhne, kriminální zápletka byla na svou dobu divoká - dnes je ještě tou nejobvyklejší. Kdo je vrah, mi tedy nebylo jasné, tipoval jsem hodně vedle. Zajímavý je casting - Lex Barker odvádí svoje typické představení: Old Shatterhand přesazený do filmu noir. Špatná není pak ani Anne Bancroft, jejíž postava je ale asi tou nejdivnější a nejneuvěřitelnější. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Průměrná detektivka o vrahovi řádícím v jednom poklidném rekreačním letovisku v Utahu. V hlavní roli Olda Šetrnej, Lex Barker. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Slabší murder-mystery kousek. Ze známé motelové lokace v Utahu se dalo dostat mnohem víc, vzhledem k době vzniku se veškerá brutalita odehraje mimo záběr, takže co tu tak jedině zaujme je pár perliček v obsazení, přičemž sexy Mamie na plakátě je vzhledem k menší roli velmi zavádějící a člověk se jí tu moc nedočká. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Zajímavý noir, který klame nemravným plakátem a pikantním názvem ;), s bonusem pro ty, kdo se chtějí pokochat Lexovým antickým profilem a ty, kdo to rádi černobílé. Záhada je ale docela propracovaná, a vraha jsem neodhadla. I proto, že je to ten typ detektivky, kterou si spíš užíváte než řešíte. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Film bol pomerne dosť populárny v amerických autokinách. (Real Tom Hardy)
  • Natáčalo sa v okolí hotela Parry Lodge v Utahu, ktorý bol v 30. rokoch hojne využívaný filmovými štábmi pri natáčaní westernov. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama