Reklama

Reklama

Mezi nebem a peklem

  • Austrálie Four Jacks
všechny plakáty
Thriller / Mysteriózní
Austrálie, 2001, 79 min

Obsahy(1)

Spojil je velký sen o slávě. Všichni měli zbohatnout na pětihvězdičkové restauraci. Pro Brada, Carla, Trevora a Scotta je to ohromná šance... ale podnikatel Phil Hunt má jiný plán. Až přijde čas, podvede je. Čtyři muži jsou teď naštvaní, zlomení a zahořklí, ale ví o jediném řešení svých problémů... A tak to všechno začíná. Jedna noc vzteku - noc zrady - a noc vraždy. Detektiv začíná klást otázky a v průběhu vyšetřování se každý z nich stává podezřelým. Životu nebezpečný thriller s mimořádnými výkony a napínavými temnými scénami vás dovede až do šokujícího závěru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Chaotické až hrôza, ale akýmsi záhadným spôsobom ma to bavilo. Kvarteto chlapíkov dva roky maká o dušu, ale výplata nie a nie prísť. Manažér reštiky má totiž len plnú hubu kecov, a preto nasranosť rastie každým momentom. Film zdá sa sledujeme v prítomnosti, kde sa nervózni chlapíci zverujú záhadnému pánovi, možno komisárovi, možno mafiánovi a z ich prejavu bádať, že majú čosi za ušami. A našťastie to nebude práve TO čo si každý myslí. Výhodou je i naspídované tempo, ktoré chrlí jednu náladu za druhou od nadšenia cez podozrievanie, zlosť až po rezignáciu. Škoda iba toho podivného spracovania, ktoré diváka nešetrí. ()

Mustaffa 

všechny recenze uživatele

No tak fakt nevím, asi víc zmatený a nepřehledný děj jsem snad ještě neviděl. Co na začátku vypadá na slušný thriller se zvrhne v pitomost, která vás bude tak akorát rozčilovat nelogičností a hysterickými výkony hlavních hrdinů. Konec filmu je překvapivý, takže rozhodně plus, ale že by vás zase dostal na kolena, tak na to zapomeňte. Je to škoda, kvalitnějšího režiséra a mohl by to být minimálně dobrý thriller, takhle to je podprůměr. ()

Reklama

Reklama