Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

Kass 

všechny recenze uživatele

O hodnocení filmu "Ch.A.2" nemůže být ani řeč, jelikož žádný film vlastně vůbec nikdy neexistoval :). "Andílci" jsou 100 minutový nadupaný videoklip, který si nejvíc vychutnáte, když budete zhulení do němoty. Poněvadž já jsem nebyl (má jindy tak spolehlivá spojka selhala :-)), bral bych, kdyby byly alespoň o dobrou půlhodinku kratší. To víte - když se od Vás v "návodu k použití" vyžaduje přepnout mozek na 100 min. do režimu -OFF- musíte si umět sakra dobře spočítat, jestli to Vaše tělo, bez základních životních funkcí, dokáže po celou určenou dobu vydržet. Já to teďka risknu ještě na minutku a budu hodnotit - za tři sexy andílky, tři sexy hvězdičky ..............uff...... ještě jsem pořád tady! :-)) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi mizerný akčný film, ktorý mi miestami prišiel dosť trápny. Akčné scény boli až nechutne nereálne a to, ako dievčatá prežila hromadu kopancov, pádov a striel mi prišlo dosť naivné. O nejakom zmysluplnom deji sa tiež v tomto prípade hovoriť nedá. Klady filmu nachádzam len, ak sa na film budem pozerať ako na paródiu, ale to asi nebolo pôvodným zámerom tvorcov. ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

Jestliže první díl byl akčně parodizující odpověď na Matrix, pak Na plný pecky je hotový Reloaded. Přeplácanost je nová hollywoodská zbraň. Něco jako: Už nás nic nenapadá, tak dejme na staré osvědčené triky a naplácejme toho tam co nejvíc. První polovina tvůrcům prošla. Opět jsem se bavil spoustou známých tváří na plátně, opět hodně povedené parodie, ale v druhé polovině už jsem to nesežral. Dobře, je to bláznivina, ale i ta má své meze. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Větší, drsnější a akčnější nemusí být vždy na škodu a kazit tak dojem z prvního dílu. U andílků totiž není ani co kazit, protože jedničce se vyhýbám několikakilometrovým obloukem. Nablblé laškování je protentokrát překvapivě snesitelné a akce nejenže je koukatelná, ale dokonce i skvělá. Navíc ústřední trojka nabírala sex appeal hodně velkou lopatou. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Pokračování příběhu o smyslných agentkách neztrácí tempo ani lehkou pitomost prvního dílu, avšak přináší nečekané zjištění, že velmi pomalu stárnoucí vysloužilá agentka Madison Lee je ve všech ohledech zajímavější než tři roztěkané záchránkyně světa. Komu se líbila "jednička" nebo si u ní zdařile zaonanoval, ten bude spokojen i s "dvojkou". ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Helikoptéra, kterou se andílci na začátku filmu zachrání, byla v době vzniku snímku nejmodernější ruská bojová helikoptéra Kamov Ka-52 "Alligator". V ruském letectvu sloužilo pouze několik kusů. (Foxhound#1)
  • Ve filmu se v úvodu dvakrát objeví motiv České republiky. Poprvé, když Alex (Lucy Liu) reprezentuje v gymnastice, je možné zahlédnout u poroty českou vlajku. Podruhé, během šachového zápasu, je za mladým šachistou na zdi nápis "Czech Republic". (Metal Lord)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama