Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Galerie (98)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama